Biz de öğrenince baya uzulmustuk neler neler gecti aklımızdan scaba şöyle olcak mı böyle olcak mı. Nette yazılanlar kabus gibi.ama tabı kı biz de dusunmedık aldırmayı. Hastanede soruyolar biz de hayır dedik. Özele acıkcası pek güvenmiyorm. Cok cok iyi oldugunu bildigim bi doktor varsa belki ama bazı seyler eksık fazla kalabiliyor. Ben acıkcası hamılelıkte ogrenmekten yanayım. Cunku erkenden arastırmaya doktor bakmaya baslamak gerek. Her türlü büyük bi üzüntü. Kacınılmaz. Rabbim onları korusun yavrularımıza sifa versin.bizim cocugumuz gibi hastalarda kaslarda gevseklik olabilir. Bir de benim kzım suan ne derece göruyor bilmedigimden emekleme gibi davranıslar gecikebilşr diye düsündüm. Cpcuk belki gücü kuvveti yerinde ama göremediginden önünü tedirgin davranıp emeklemeyebilir. Bilemiyoruz ki
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
esim dün sıra aldı marmara üniden. Görme alan testi icin. Haziran 8 e sıra vermisler. sizin görmede probleminiz var mı? 1yaş muayenesini yaptırdınız mı?