Benim şöyle oldu.o kişiye de yazmıştım aynı mesajıBi kisiye daha aynı teshis konmus yazdım ama dönüs alamadm. Cok merak ediyorum. Bi yıl önce sormus. Dogumu bekliyoruz aldırmadık yazmıs
Ben de şuan 29haftalık hamileyim. Benim bebeğime de septum pellicidum yok dediler. Korpus kallozum da olmayabilir dediler.24haftayken ilk detaylı ultrason yapıldı o zaman söyledi doktor. Sonra riskli gebeliğe yönlendirildim. Orda prof inceledi o da göremedi. Korpus var dedi septum yok dedi.Alınsın ıstermısınız fılan hersey söylendi. Cok üzüldük. Ben tabı istemedim 6aylık kocaman bir canlı vardı icimde. Rabbim büyüktür dedm.amniyosentez fılan istemedim. Herseyıyle kabulümdü. Nolur nolmaz bi doktora daha göstermek istedik şstanbulda pendik medipole gittik gülseren yücesoya. O da septum yok dedi. Psikolojk sprhnlar veya gorme bozuklukları bıcok sey olabılır olmayadabilir dedi. Ender görülürmüş o yuzden pek araştırma yok bu konuda.Takip edilmesi lazm dedi. Mr önerdi 32.haftada. Ama ben girmemeye karar verdm zaten herseyıyle kabulum dıye. Hamılelıgmı daha da kötü geçirmemek için.Son kontrolde gelişiminde bi sorun görülmedi. Hala septum yoktu. Artık gerisi doğumdan sonraya kaldı. Mr dogumdan sonra cekilir