- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Ense kac mm cikti cnmIlknur, Nurgul sagolun kızlar
cVs yapildi bugun.
18 gun sonra cikacakmis sonuclar.
Bendede ense kalinligi ve kistik higroma cikti malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ense kac mm cikti cnmIlknur, Nurgul sagolun kızlar
cVs yapildi bugun.
18 gun sonra cikacakmis sonuclar.
Bendede ense kalinligi ve kistik higroma cikti malesef
Ense kac mm cikti cnm
Henüz test yapılmadıgı için genetik bişiyi varmı bilmiyorum kalbindeki anomaliyife biriken sıvıyıda ultrasyon da gördü ama bnmle hiç umut verici konuşmadı dr malesefBenimde oyleydi cnm sirtindada vardi 5mm idi dun olctu baska doktor 3 mm dedi. Acaba diyorum kayboluyo mu gitgide. Kendi doktorumu aradim hemen bebek büyüdüğü icin cilt gerginlesiyo ondan küçük olculur dedi moralim bozuldu gene. Bana daha kalp anomaliso demediler hemen nasil anladilar bana en son fetal eko ile kalbe bakcaklar. Noonan sendromu cikmazsa kalbinde sorun vardir dediler. Genetik bisey ciktimi sende?
Bana kalple alakali bisey demediler hic sadece biraz hizli atiyomus 180 lerde nabzi. Eger bu testte de bisey cikmazsa fetal eko yapilcakmis o zaman kalple alakali olup olmadığı belli olmicakmis. Bana da hic umut verici konusmadilar.Henüz test yapılmadıgı için genetik bişiyi varmı bilmiyorum kalbindeki anomaliyife biriken sıvıyıda ultrasyon da gördü ama bnmle hiç umut verici konuşmadı dr malesef
Suan kac mm
Suan kac mm
Ben ne yapilirken cok acidi ne sonrasinda acidi. Sadece igne giridinde arada sirada bi sizlama oldu. Hala bile bastirinca ufak sizlama oluyo igne yerinde. Cvs den sonra 3 gun dinlenmen lazim cnm dikkat et. Yapilirken agrin acin oldu mu?Cvs sonrası agriniz oldumu. Benim hala ara ara sancim oluyo. Bugun yemek yaparken ayakta kaldim suan sancım var biraz
Bana da ilk asistan bakti plasenta arkada dedi sonra ibrahim hoca geldi o da bakti arkada dedi beni yuruttuler 20 dk falan. Sonra tekrar baktilar plasenta one gelmis ibrahim hoca bizzat kendisi yapti ekrani bana cevirdi ben bebegime baktim o da cvs i yapti belki cok acimistir ama inan o an bebegime bakarken o aciyi hissetmedim bile bana da 5 gun rapor verdi ama ben iyidim cok şükürYapilirken cok acıdı. Plasentayi cok asagida buldular. Benden önce okadar aminiosentez yaptiran oldu.hic hissetmemisler. Hemen kalktilar.Beni bitince yarim saat yatirdilar.gerci cvs teki igne daha kalınmis. Canım cok yandi o yuzden rapor verdiler.
Bana da 3 gün yasak demislerdi cnm ama şükür rahattim ben. Sen nerde yaptirdin cvs i. Ve ilk gebelik mi?Bendede idrar torbasina yakinmis Plasenta. Tuvalete git dediler gidip geldim oyle yaptilar. Gecer sanirim.yatiyorum zaten is fln yapmiycam. Halim yok. 3 hafta agir kaldirmak, uzanmak cok ayakta durmak,uzun yolculuk yapmak cinsel iliski yasak dediler.
Ne guzel bi tane bebegin var.. benim ilk gebeligim sana neden kaynaklandigini soylediler mi? Bana hic bisey demiyolarAntalyadayîım ben. Tip fakultesinde yapildi. Ilk gebelik degil bi oglum var.
Insallah cvs sonucun temiz cikar canim.. ki bizimki ciktida noldu illa baska bi problem var diyolar illa bisey cikarcaklar ama umidini kaybetmedim sende kaybetmeNeden olarak kromozomlarla ilgili bi bozukluktan kaynakli olabilir dediler. Sapasaglam oglum var bu niye boyle oldu aklım almiyo...
Insallah cvs sonucun temiz cikar canim.. ki bizimki ciktida noldu illa baska bi problem var diyolar illa bisey cikarcaklar ama umidini kaybetmedim sende kaybetme