• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

D damneh cvs yaptirmistin sen. Agrili bi islem mi, kac dk sürdü?
Islemin kendisi 2-3 filan ama oncrsi sonrasi hazirligi dinlenmesi filan tabiki daha uzun.. ve acili bi islem en azindan benimki oyleydi ama dayanilmayacak kadar asiri degil.. bebegimin iyi olacagini bilsem inan o aciya tekrar seve seve katlanirim.. korkmayi gerektircek bisi yok.. benim az once bahsettigim korku tekrar bebegimin hasta oldugunu soylemeleri filan

Islemin kendisi 2-3 filan ama oncrsi sonrasi hazirligi dinlenmesi filan tabiki daha uzun.. ve acili bi islem en azindan benimki oyleydi ama dayanilmayacak kadar asiri degil.. bebegimin iyi olacagini bilsem inan o aciya tekrar seve seve katlanirim.. korkmayi gerektircek bisi yok.. benim az once bahsettigim korku tekrar bebegimin hasta oldugunu soylemeleri filan

Arkadaşlar bn bi sürü yazı okudum ama ya denk gelmedim ya anlamadım kistik higroma olan bebekler dogup yaşarsa ve kromozol bi hastalıgı yoksa nasıl bi süreç bizi bekliyo bilen varmı

Arkadaslar bugun canakkalede egitim arastirmaya gittim enseyi 3 mm olctu ve ben kistik higroma görmüyorum dedi. Cvs sonucunu bekleyelim dedi (cvs i istanbulda çapada yaptirdim). Ordan ciktiktan sonra istanbuldan aradilar cvs sonucum temiz cikmis ama kistik higroma dedikleri icin baska seyler olabilir dediler noonan sendromu icin test yapcaz dediler bide arrey testi varmis 1.100 tl imis. Pazartesi gidip yaptircaz umarim biseycik cikmaz. 11. Haftamda 5mm olculen ense bugün(14 haftaligim) 3mm cikinca ben baya umutlandim cvs sonucuda temiz cikinca mutluluktan uctum

nurgulkurtcan nurgulkurtcan guzel gelişmeler olmus umut verici enazindan. Gozun aydin.
banada kistik higroma dedi doktorum bi Prof kistik higroma degil gibi dedi.ense kalınlığı fazla neyazikki :(

Nurgülerdem çok sevindim senin adına inşallah herşey dahada iyi olacak ya sabır iyi haberlerini bekliyorum artık :)

Kafamda deli sorular..cvs yaptirmadan sonlandirsam mi diyorum :(
Cunku gunduz bi şekilde geciyida geceler kabus. Uyuyamiyorum.cvs sonucu çıkana kadar nası gecer gunler.cok umutsuz ve mutsuzum

Canim kac haftaliksin? Bence cvs yaptir mutlaka. Ben pazartesi çapaya baska bi test yaptirmaya gidiyorum noonan sendromu var mi ona bakilcak. Rabbim bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucağımıza almayi nasip etsin insallah

Bugun yapilacak cvs.
Amin cnm insallah.. şu kara bulutlar dagilsin üstumuzden artık
Canim yaptirdin mi cvs? sen kac haftaliksin? Doktorlar tam olarak be dediler sana? Insallah sende güzel sonuclar alirsin ama sonuc temizde ciksa illa birsey var bu bebekte diye yaklastiklari icin olaya baska baska testlerde istiyolar insallah rabbime hepsi tertemiz cikar

Arkadaşlar bn bi sürü yazı okudum ama ya denk gelmedim ya anlamadım kistik higroma olan bebekler dogup yaşarsa ve kromozol bi hastalıgı yoksa nasıl bi süreç bizi bekliyo bilen varmı
Ilknur bende cok merak ediyorum benim sonucum temiz cikti o yuzden ben ne olirsa olsun doğurmak istiyorum acaba dogumdan sonra neler bekliyo bizi. Bu arada senin durumun ne sana ne dediler?

Ilknur bende cok merak ediyorum benim sonucum temiz cikti o yuzden ben ne olirsa olsun doğurmak istiyorum acaba dogumdan sonra neler bekliyo bizi. Bu arada senin durumun ne sana ne dediler?
Kistik higroma ve kalp anomolisi dediler sıvı ensesinden sırtına doğru iniyormuş bnde gördüm dr bebeğin yaşaması çok zor hemen sonlandır sen zarar görme dedi ama bn razı olmadım pazartesi anmiyo yapılcak bakalım hayırlısı bn 14 haftalıl hamileyim

Ilknur, Nurgul sagolun kızlar
cVs yapildi bugun.
18 gun sonra cikacakmis sonuclar.
Bendede ense kalinligi ve kistik higroma cikti malesef :(

Kistik higroma ve kalp anomolisi dediler sıvı ensesinden sırtına doğru iniyormuş bnde gördüm dr bebeğin yaşaması çok zor hemen sonlandır sen zarar görme dedi ama bn razı olmadım pazartesi anmiyo yapılcak bakalım hayırlısı bn 14 haftalıl hamileyim
Benimde oyleydi cnm sirtindada vardi 5mm idi dun olctu baska doktor 3 mm dedi. Acaba diyorum kayboluyo mu gitgide. Kendi doktorumu aradim hemen bebek büyüdüğü icin cilt gerginlesiyo ondan küçük olculur dedi moralim bozuldu gene. Bana daha kalp anomaliso demediler hemen nasil anladilar bana en son fetal eko ile kalbe bakcaklar. Noonan sendromu cikmazsa kalbinde sorun vardir dediler. Genetik bisey ciktimi sende?

Back
X