Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler gelirsin bizede umut olursundenhill Allah yardimcimiz olsun cok zor bi surecten geciyoruz.
Benim doktorum sonlandirilmasini soyledi direk. Test fln gerek yok dedi. Kistik hingroma tanisi konulduysa sonlandirmayi gerektirir dedi.
bugun ikide profesörle randevum var.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?
- Konu Sahibi damneh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?QUOTE="egeninannesi, post: 39411085, member: 27113"] denhill Allah yardimcimiz olsun cok zor bi surecten geciyoruz.
Benim doktorum sonlandirilmasini soyledi direk. Test fln gerek yok dedi. Kistik hingroma tanisi konulduysa sonlandirmayi gerektirir dedi.
bugun ikide profesörle randevum var.[/QUOTE]
Sonucu bizle de paylasirmisin inşallah olumlu guzel sonuclar gerceklesir
bugun ikide profesörle randevum var.[/QUOTE]
Sonucu bizle de paylasirmisin inşallah olumlu guzel sonuclar gerceklesir
Gittim kizlar. Ultrason oncesi epey bsohbet ettik. Bu durumun benden kaynaklanmadigini kendimi suclamamami soyledi.cok kotuydum aglamakliydim.
kistik higromaysa eger yasama sansinin % 10-15 oldugunu soyledi.
ultrasonda bakti. Ense kalinliginin fazla oldugunu sirtina kadar indigini soyledi. Bide diğer doktorlardan farkli olarak karninda da ödem oldugunu söyledi. Cvs yapilabilwcegini ön sonucun 3 gun sonra ikinci sonucunda 3 hafta sonra cikacagini soyledi.on sonucta olumlu cikabilir digerinde olumsuz olabilirmis.cvs kromozomsal anomali olup olmadiginı belirliyormus. Ama sonucta hastaligi olan down sendromu riski olan bi bebek.
ultrasonda bakti. Ense kalinliginin fazla oldugunu sirtina kadar indigini soyledi. Bide diğer doktorlardan farkli olarak karninda da ödem oldugunu söyledi. Cvs yapilabilwcegini ön sonucun 3 gun sonra ikinci sonucunda 3 hafta sonra cikacagini soyledi.on sonucta olumlu cikabilir digerinde olumsuz olabilirmis.cvs kromozomsal anomali olup olmadiginı belirliyormus. Ama sonucta hastaligi olan down sendromu riski olan bi bebek.
Gecmis olsun cnm allah hayirlisina kavustursun.. bi tek benim cvs testim mi 10 gunde ön sonuc bilgisi verilmeden direk cikti ya.. bu beni suphelendiriyo acaba benim dnm mi karisti die.. bu arada kac haftalik hamilesin bilkiyorum ama mumkunse amiyosentez iste cvs testinde anne dna si karisma ihtimali var.. amiyosentezde yok cnmGittim kizlar. Ultrason oncesi epey bsohbet ettik. Bu durumun benden kaynaklanmadigini kendimi suclamamami soyledi.cok kotuydum aglamakliydim.
[QUOTE="damneh, post: 39420235, member: 654925is olsun cnm allah hayirlisina kavustursun.. bi tek benim cvs testim mi 10 gunde ön sonuc bilgisi verilmeden direk cikti ya.. bu beni suphelendiriyo acaba benim dnm mi karisti die.. bu arada kac haftalik hamilesin bilkiyorum ama mumkunse amiyosentez iste cvs testinde anne dna si karisma ihtimali var.. amiyosentezde yok cnm[/QUOTE]
12+4 günlük hamileyim. Senin cvs nasıl cikti. Bugunku gittigim doktor cvs nin de aminiosentezin de ikisininde guvenilir oldugunu soylefi ama bikemiycem yinede
12+4 günlük hamileyim. Senin cvs nasıl cikti. Bugunku gittigim doktor cvs nin de aminiosentezin de ikisininde guvenilir oldugunu soylefi ama bikemiycem yinede
[QUOTE="egeninannesi
12+4 günlük hamileyim. Senin cvs nasıl cikti. Bugunku gittigim doktor cvs nin de aminiosentezin de ikisininde guvenilir oldugunu soylefi ama bikemiycem yinede[/QUOTE]
Evet ikiside 100/100 ama cvs de yuzde2 oraninda annenin dnasi karisma ihtimali var dolayisiyla test annenin dnasina yapilmis oluyo.. amiyisentezde boyle bi tehlike tok diye yazmis drler nette okudum .. o yuzden doktoruna bunu de erken amiyosentez iste 14-15.haftada yapilabiliyo belkide daha erken.. doktoruna bunu de cnm.. ben cvs yaptirdigima cok pismanim bu tehlikeyi bilseyd amiyo isterdim.. sdi kara kara dusunuyorum hem cvs temiz hemde cocug hasta nasi oluyo die.. bu suphe ile yasamak cok zor.. doktoruna mutlaka sor cnm
12+4 günlük hamileyim. Senin cvs nasıl cikti. Bugunku gittigim doktor cvs nin de aminiosentezin de ikisininde guvenilir oldugunu soylefi ama bikemiycem yinede[/QUOTE]
Evet ikiside 100/100 ama cvs de yuzde2 oraninda annenin dnasi karisma ihtimali var dolayisiyla test annenin dnasina yapilmis oluyo.. amiyisentezde boyle bi tehlike tok diye yazmis drler nette okudum .. o yuzden doktoruna bunu de erken amiyosentez iste 14-15.haftada yapilabiliyo belkide daha erken.. doktoruna bunu de cnm.. ben cvs yaptirdigima cok pismanim bu tehlikeyi bilseyd amiyo isterdim.. sdi kara kara dusunuyorum hem cvs temiz hemde cocug hasta nasi oluyo die.. bu suphe ile yasamak cok zor.. doktoruna mutlaka sor cnm
Geçmiş olsun canım rabbim bizi bizim gibi endişe içinde bekleyen herkeze şifa versin inşallah günlerde geçmiyo endişede bitmiyo yardım yarabbi yardım etGittim kizlar. Ultrason oncesi epey bsohbet ettik. Bu durumun benden kaynaklanmadigini kendimi suclamamami soyledi.cok kotuydum aglamakliydim.
Egenin annesi bu arada bebgin boyu ne kadar cnm olcturdun mu? Belki buyudukce o kalinlik normal gorulebilir
Bastan popoya 6 cm di salı günü.
Bastan popoya 6 cm di salı günü.
Benzer seyler yasiyoruz benimki de 12+6 da 6,5 santimdi.. bana da benzer teshizler soylediler.. sanki bizimkiler biraz kucuk gibi.. benim ki eger cvs hatali degilse kiz olcak.. seninki de yuksek ihtimal kizdir
Benzer seyler yasiyoruz benimki de 12+6 da 6,5 santimdi.. bana da benzer teshizler soylediler.. sanki bizimkiler biraz kucuk gibi.. benim ki eger cvs hatali degilse kiz olcak.. seninki de yuksek ihtimal kizdir
Bugun profesör doktor erkek gibi dedi bana
Olbilir tabii ben tahmin yuruttum sadece.. hem cinsiyeyin ne onemi var saglikli olsunda bebeklerimiz baska ne isteriz ki.. rabbim guldursun yuzumuzu insallahBugun profesör doktor erkek gibi dedi bana
Kistik higromayi kim saptadi cnm bi profa falan gitsen.. bende detayli ultrasonu bekliyorum son umudum orasu artik benimde
11. Haftamda direkt ultrasonda gördü doktorum o yüzden 2 li test yapmadik zaten yüksek cikar diye. Ertesi gün ben başka bi doktora gittim 4 boyutlu ultrasona girdim orda ben bile gördüm. Sonra cvs icin capaya gittik ordada septali kistik higroma denildi 5.2 mm. Cvs sonucumu bekliyorum eger sonuc genetik bi bozukluk degilse gebeligi mi sonlandirmak istemiyorum. Ama bedenende cok zor durumdayim 6. Haftamdan beri kusmaktan yoruldum ise gidemiyorum bisey yiyip icemiyorum 54 kilodan 47 kiloya düştüm. Hipertroid başladı ilaclarimi mide bulantim yüzünden kullanamiyorum gercekten cok zor bi surecteyiz. Rabbim herkese hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaAllah...
Benim bi konuda kafam karisti. Her ense kalinlıginin fazla çıkması kistik higroma anlamına mı geliyor?
Hayir her ense kalinligi kistik higroma değil
Benim de 12+5te 6.9 milim cikti ense kalinligi ilk ultrason doktorum degil sajirim 14-15.haftalarda bi docen ve operator doktorlar dedi kistik higroma olabilir die.. soyleyen kisiler isinin ehli kisiler.. bakalim 25 subatta belli olur insallah rabbim saglik sihat versin bebeklerimize bizi onlar yasama hakkina karar vermekle sinmasin insallah.. dilerim bebeklerimiz saglikli sihatli dogarlar da kucagimiza aliriz
Amin canım Allah yardımcınız olsun.bebeğine şifalar versin.inşallah kötü bişiler çıkmaz11. Haftamda direkt ultrasonda gördü doktorum o yüzden 2 li test yapmadik zaten yüksek cikar diye. Ertesi gün ben başka bi doktora gittim 4 boyutlu ultrasona girdim orda ben bile gördüm. Sonra cvs icin capaya gittik ordada septali kistik higroma denildi 5.2 mm. Cvs sonucumu bekliyorum eger sonuc genetik bi bozukluk degilse gebeligi mi sonlandirmak istemiyorum. Ama bedenende cok zor durumdayim 6. Haftamdan beri kusmaktan yoruldum ise gidemiyorum bisey yiyip icemiyorum 54 kilodan 47 kiloya düştüm. Hipertroid başladı ilaclarimi mide bulantim yüzünden kullanamiyorum gercekten cok zor bi surecteyiz. Rabbim herkese hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin insaAllah...
hayattaki en ağır imtihan olsa gerek öyle bi kararı vermek.ki inşallah gerek kalmaz.sağlıklı sıhhatli alırsınız evlatlarınızı kucağınızaBenim de 12+5te 6.9 milim cikti ense kalinligi ilk ultrason doktorum degil sajirim 14-15.haftalarda bi docen ve operator doktorlar dedi kistik higroma olabilir die.. soyleyen kisiler isinin ehli kisiler.. bakalim 25 subatta belli olur insallah rabbim saglik sihat versin bebeklerimize bizi onlar yasama hakkina karar vermekle sinmasin insallah.. dilerim bebeklerimiz saglikli sihatli dogarlar da kucagimiza aliriz
Aminn inşaAllah...hayattaki en ağır imtihan olsa gerek öyle bi kararı vermek.ki inşallah gerek kalmaz.sağlıklı sıhhatli alırsınız evlatlarınızı kucağınıza