• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?

Bende ilk bebegimde kistik higroma ve hidropsu yasadim. Sormak istedginiz birsey olursa yardimci olmak isterim.

Yaa başınız sağolsun üzüldüm
:-( neyseki bi evladiniz daha olmuş ne güzel bnde şuan 20. Haftamdayim on sonuç larim temiz geldi ama son sonuçları bekliyorum ve çok korkuyorum bebeğimi bu kadar hissetmisken kaybetmekten

Yaa başınız sağolsun üzüldüm
:-( neyseki bi evladiniz daha olmuş ne güzel bnde şuan 20. Haftamdayim on sonuç larim temiz geldi ama son sonuçları bekliyorum ve çok korkuyorum bebeğimi bu kadar hissetmisken kaybetmekten
Her seyde vardir bi hayr diyerek bak zor ama boyle bak. Benimde 12. Haftada cikmisti bu sorun karnina kadar odem yayilmisti. Ne seviyedesiniz bilmiyorum. Bizim on sonuclarda cikmisti turner sendromu. Ama bu sendrom tek basina sonlandrma karari sebebi degil cumki hayatla bagdasiyor. Kistik higroma ve hidrops diger organlara zarar veriyor. Hakkinizda hayrlisi llsun ve bu cikmazdan kurtul bi an once

Bizim sadece ense kalinligimiz var odem filan oluşmadı yanı gelisimide haftasiyla uyumlu gidio çok sukur ama korkuyorum işte çok cuma günü ayrıntılı ultroson var bakalım inşallah hayirlisiyla atlatiriz vardır bi hayır diyorum ama kiyamiyorum yinede dilim konussasada yüreğim kabullenmiyo çok Yoruldum artik

Almadim canım pazartesi alcam inş bugün detayliya girdik hiç bisyimiz çıkmadı rabbime binlerce sukur. Haftaya salida fetal ekomuz var Rabbim herkesin yardımcısı olsun

BEn aminosentez oldum ama sonuçları haftaya salı filan cikcak burdan mutlaka bildircem sonuçları ben yeni gördüm yazılanları k.bakmayın ancak yazabiliyorum. .

Almadim canım pazartesi alcam inş bugün detayliya girdik hiç bisyimiz çıkmadı rabbime binlerce sukur. Haftaya salida fetal ekomuz var Rabbim herkesin yardımcısı olsun
çok çok sevindim gözünüz aydın inşallah sıkıntılar bitti sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah

Saolll canım allah razı olsun Rabbim benim durumumda olan tum hamilelerinyardimciniz olsun...inş bitmiştir gerçi bitse ne olacak doğuma kadar icimiz icimizi yicek çok büyük bi sinavdayiz ya atlatcaz Rabbimin izniyle bide bi dua paylasayim sizinle bnde burda okudum ya musavvir celle celalü bu esmayi elimizi karnimizin üzerine koyup zikretcekmisiz allahın 99 isminden biri bn yapıyorum allahtan başka sığınacak kimsemiz yok Rabbim yardımcımız olsunnn

[Qihayat, post: 44530624, member: 720257"]çok çok sevindim gözünüz aydın inşallah sıkıntılar bitti sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah[/QUOTE]
Naptin canim nasılsın ciktimi sonuçların

Aaa :-( çok üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin kotumu çıktı sonuclarin

Maalesef 20. Haftada sonlandirildi. Amniyosentez sonucu turner sendromu cikti. Su an uc bucuk yasinda oglum var. İkinci bi bebek dusunuyoruz ve tekrar ayni korkular sardi beni.
merhaba benimde 3.gebelik kaybım ve hiç dogan bebegım yok en son dkalbı durdu mınıgımın 8+5 te turner sendromu oldugunu ogrendık tekrarlarmı dıye cok korkuyorum ? bilgi alaabılırmıyım

merhaba benimde 3.gebelik kaybım ve hiç dogan bebegım yok en son dkalbı durdu mınıgımın 8+5 te turner sendromu oldugunu ogrendık tekrarlarmı dıye cok korkuyorum ? bilgi alaabılırmıyım
Esinin ve senin kromozom analizi yaptirmaniz lazim canim gecmis olsun bu arada

Back