Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?
- Konu Sahibi damneh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maalesef 20. Haftada sonlandirildi. Amniyosentez sonucu turner sendromu cikti. Su an uc bucuk yasinda oglum var. İkinci bi bebek dusunuyoruz ve tekrar ayni korkular sardi beni.Bebginiz dogdumu acaba
Her seyde vardir bi hayr diyerek bak zor ama boyle bak. Benimde 12. Haftada cikmisti bu sorun karnina kadar odem yayilmisti. Ne seviyedesiniz bilmiyorum. Bizim on sonuclarda cikmisti turner sendromu. Ama bu sendrom tek basina sonlandrma karari sebebi degil cumki hayatla bagdasiyor. Kistik higroma ve hidrops diger organlara zarar veriyor. Hakkinizda hayrlisi llsun ve bu cikmazdan kurtul bi an onceYaa başınız sağolsun üzüldüm
:-( neyseki bi evladiniz daha olmuş ne güzel bnde şuan 20. Haftamdayim on sonuç larim temiz geldi ama son sonuçları bekliyorum ve çok korkuyorum bebeğimi bu kadar hissetmisken kaybetmekten
Bizim sadece ense kalinligimiz var odem filan oluşmadı yanı gelisimide haftasiyla uyumlu gidio çok sukur ama korkuyorum işte çok cuma günü ayrıntılı ultroson var bakalım inşallah hayirlisiyla atlatiriz vardır bi hayır diyorum ama kiyamiyorum yinede dilim konussasada yüreğim kabullenmiyo çok Yoruldum artik
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
ön sonuç için sizmi aradınız hastanemi size döndü merak ettimBnde tip fakültesinde yaptırdım ama bi Hafta sonra ön sonuç verdiler canım şimdi 3 hafta oluyo bakalım kesin sonuçları bekliyorum
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
anladım kesin sonuçların çıkmadımı henüz yarın detaylı ultrasonun var sanırım inşallah herşey çok güzel çıkarBiz aradık canım bi Hafta sonra arayın dediler
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
çok çok sevindim gözünüz aydın inşallah sıkıntılar bitti sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallahAlmadim canım pazartesi alcam inş bugün detayliya girdik hiç bisyimiz çıkmadı rabbime binlerce sukur. Haftaya salida fetal ekomuz var Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Saolll canım allah razı olsun Rabbim benim durumumda olan tum hamilelerinyardimciniz olsun...inş bitmiştir gerçi bitse ne olacak doğuma kadar icimiz icimizi yicek çok büyük bi sinavdayiz ya atlatcaz Rabbimin izniyle bide bi dua paylasayim sizinle bnde burda okudum ya musavvir celle celalü bu esmayi elimizi karnimizin üzerine koyup zikretcekmisiz allahın 99 isminden biri bn yapıyorum allahtan başka sığınacak kimsemiz yok Rabbim yardımcımız olsunnn
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
malesef gebeliğim sonlandırıldı yeni taburcu oldumNeslihayat naptin canım nasılsın ciktimi sonuclarin
- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
merhaba benimde 3.gebelik kaybım ve hiç dogan bebegım yok en son dkalbı durdu mınıgımın 8+5 te turner sendromu oldugunu ogrendık tekrarlarmı dıye cok korkuyorum ? bilgi alaabılırmıyımMaalesef 20. Haftada sonlandirildi. Amniyosentez sonucu turner sendromu cikti. Su an uc bucuk yasinda oglum var. İkinci bi bebek dusunuyoruz ve tekrar ayni korkular sardi beni.
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Esinin ve senin kromozom analizi yaptirmaniz lazim canim gecmis olsun bu aradamerhaba benimde 3.gebelik kaybım ve hiç dogan bebegım yok en son dkalbı durdu mınıgımın 8+5 te turner sendromu oldugunu ogrendık tekrarlarmı dıye cok korkuyorum ? bilgi alaabılırmıyım