Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeginde Kistik higroma ve kalp anomalisi yasayan var mi?
- Konu Sahibi damneh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet cnm en iyi biz anlarız birbirimizi çok gerginim gün yaklaştıkça..biz anne olduk bile artik..ins kucagimiza sağlıkla alır koklariz,emziririz..yatcan mecbur hersey onlar için..aynn canım insan kendi canindan bile gecio annelik böle bisi demekki inan hiç bitmicek canım hep dua edicem bizim durumumuzda olanlar için çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız ....aynen bi kaç gün dinlenmem gerek yaticam artık yatmayida pek sevmem ama
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
dün 13.45 te bebeğim doğdu çok şükür kalpteki üfürükten başka bir şey yok dedndi oda geçecek miş inşallah.şu anda evdeyiz allah sizlerede sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin.
umudum oldunuz inşallah bizler içinde sonuç iyi olur
Dun akşam detaylı ultrasona girdim ense kalınlığı 4.5 dan 2.8 e düşmüş çok sevindik duyunca..bitti dedik şükür..ama daha sonra duyduklarimiz yıkım oldu bize..kalbe giden bir damarın küçük olduğunu ve kalbinde ciddi sıkıntı yarattığını ve buna dayalı olarak down lu olma ihtimali yüksek dedi..ama su an hala küçük bebek dedi cokda detaylı göremiyorum ama.tecrubelerimle konuşuyorum dedi.yüzünü hiç göremedik göstermedi hiç dönmedi.doktor yüzünude hiç beğenmedim dedi o Yandan da olsa zorla gördü ama kesin bir tanı koyulmadi erken olduğu için.18.haftada gel tekrar bakalım kesin herseyi soyleyim dedi..Salı günude aminosentez yapılacak sonuc olumlu gelirse kalbinde sıkıntıya rağmen dogurursun dedi doğumdan sonra cerrahi bir operasyonla kalpteki sorun halledilir dedi..ama hamileligin ilerleyen durumunda damar duzeledebilir dedi bunuda gordum dedi..çokta umutlandirmak istemiyorum yinede herseye hazır olun dedi..yani şimdi bizi aminosentez netlestircek ins sonuç iyi olur iyi gelir..ins sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder allahım. .Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarimiz hiç ekilmesin.
Canım benim kiyamam bn sana çok zor nasıl bir imtihandir bizimkisi.....bnde iyice stres oldum ne yiyebiliyom nede uyuyabiliyorum salı günü biximde ön sonuçlar çıkacak bakalım ondan sonra belli olcak cokkkkk üzgünüm surekli dua ediyorum rabbime yardım et bize DİE inş atlatiriz bu günleri
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Canim nasilsin cikti mi sonuclar? S sedaguner canim sen naptin sonuc ne?Bugün amniosentez oldum kızlar şuanda Dinleniyorum ewde bundan sonraki süreç daha sıkıntili ....ama bebeğimi gordum o birazda olsa yetti bana inş hayırlı haberlerimi yazarım size kötü dusunmek istemiyorum Rabbim yardım cimiz olsun birbirimize dua edelim
- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Benim gebeligim sonlanali 8 ay oluyo canim malesef. Cok sevindim adina :*İyiyim canım sen nasılsın amnio oldum ilk sonuclarim temiz geldi son sonuclsrimi bekliyorum bskslim... Sende güzel haberler var galiba çok sevindim adına
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
inşallah bebeğiniza sağlıkla kavuşursunuz.benim bebeğimde de ense kalınlığı 4.9 çıktı salı amniyo oldum sonuç bekliyorumİyiyim canım sen nasılsın amnio oldum ilk sonuclarim temiz geldi son sonuclsrimi bekliyorum bskslim... Sende güzel haberler var galiba çok sevindim adına
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50
AMİN İNŞALLAHİnşallah iyi çıkar canım Rabbim yardımcımız olsun çok zor bi durum:-( dualarimiz birbirimize olsun Rabbim geri cevirmicek inşallah
- 1 Aralık 2015
- 8
- 0
- 6
- 50