Evet cnm en iyi biz anlarız birbirimizi çok gerginim gün yaklaştıkça..biz anne olduk bile artik..ins kucagimiza sağlıkla alır koklariz,emziririz..yatcan mecbur hersey onlar için..aynn canım insan kendi canindan bile gecio annelik böle bisi demekki inan hiç bitmicek canım hep dua edicem bizim durumumuzda olanlar için çünkü birbirimizi en iyi biz anlarız ....aynen bi kaç gün dinlenmem gerek yaticam artık yatmayida pek sevmem ama
dün 13.45 te bebeğim doğdu çok şükür kalpteki üfürükten başka bir şey yok dedndi oda geçecek miş inşallah.şu anda evdeyiz allah sizlerede sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin.
Canim nasilsin cikti mi sonuclar? S sedaguner canim sen naptin sonuc ne?Bugün amniosentez oldum kızlar şuanda Dinleniyorum ewde bundan sonraki süreç daha sıkıntili ....ama bebeğimi gordum o birazda olsa yetti bana inş hayırlı haberlerimi yazarım size kötü dusunmek istemiyorum Rabbim yardım cimiz olsun birbirimize dua edelim
Benim gebeligim sonlanali 8 ay oluyo canim malesef. Cok sevindim adina :*İyiyim canım sen nasılsın amnio oldum ilk sonuclarim temiz geldi son sonuclsrimi bekliyorum bskslim... Sende güzel haberler var galiba çok sevindim adına
inşallah bebeğiniza sağlıkla kavuşursunuz.benim bebeğimde de ense kalınlığı 4.9 çıktı salı amniyo oldum sonuç bekliyorumİyiyim canım sen nasılsın amnio oldum ilk sonuclarim temiz geldi son sonuclsrimi bekliyorum bskslim... Sende güzel haberler var galiba çok sevindim adına
AMİN İNŞALLAHİnşallah iyi çıkar canım Rabbim yardımcımız olsun çok zor bi durum:-( dualarimiz birbirimize olsun Rabbim geri cevirmicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?