- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Yani ne diyim bilemedeim. Öyle çok fazla mukus olmayınca bende ısrarcı olamıyorum senin için. Doktor da normal diyor sende denemelerde normal çıkıyorsan veeee kilosu gerçekten %90 larda çıkıyorsaşu yorum çıkabiliyor.
Çok kilo=çok yemek= çok gaz= çok kaka= çok mukus
Mukus coktu başta... Demiştim ya antibiyotik yüzünden mıdır diye... Belki o yüzdendi. Çünkü ara ara azalip artıyordu. Doktor da öyle dedi beslemek iyi gidiyor git sen sadece çocuğu besle dedi , bana resmen güldü :))
Canim sizin kaka dan kan geldi mi hic bi de bebegin kac kilo
Kan hiç olmadı. Doktor da kan var mı ona dikkat et bundan sonra dedi. Canim her ay bir kilo civarı kilo alıyoruz. Doğum kilomuz da biraz fazlaydı..
Sütümü sagdıgımda da farkedıyorm eskıden yaglı kısmı yarısı kadar olurken şimdi yarısı kadar çıkıyor .. Aynen dediğin gibi ne yiyorsan cocuga o gecıyorsa ee o Zaman yediğinin yağıyla da doyuruculuğu eşit orantili.. Her gece dıyorum yeter dusunme kafayı cok yorma bırak akısına ama olmuyor hep Bi hesap kitap ne yaradı ne tepki gösterdi diye düşünmekten kendını alamıyorm. Havadan sudan muhabbet ederken kendimi yine alerjiden sütten Bi fikir ortaya atarken buluyorum herkes öfff amaaan cok pimpiriklisin Demeye basladı sorunu beynımde yaratıyorsam bu kakalar ve cocugumun uykusuzlugu huzursuzluğu gazı ne olacak?
Annem de bana bu kadar pinpirikli olursan böyle olur demişti... Ben de keyif alıyorum bu durumdan haklisin demiştim.
Nasıl yani? Yedin ve mukus yokmuydu? İnsallah sadece gazdırrr canımm yaa ne güzel olurdu saldır sonra peynire süte ohh :) mukus ve gaz dısında neyden şüphelendin?
Yoktu... Dün yumurta yedim... Bunun dışında içinde süt ürünü olan şeylerden yedim... Kahvaltıda... Direk yoğurt süt yemeye cesaret edemedim daha... Bugün yoktu mukus azdi. Hele son bezde hiç yoktu... Suluydu yine ama normaldi.
Canım mukuslu kaka, günde 7-8 kere kaka, 3-4 dolu dolu oluyordu. Gürültülü kaka, boyun,popo kızarıklık, uykuya gecememe , bir ara emmek istememe ( cocuk memeye hic duskun degil. Sadeve karnini doyuruyormus sonra anladim ) aklıma gelenler bunlar... Sonuçta çoğuna doktor olabilir diyor. Bunlar normal diyor... Ben de etrafımda kimseye ya oyleyseyi kabul ettiremedim... Diyet vs rağmen durum azalsa bile bitmedi. Ben de o yüzden millete uymaya karar verdim. İnşallah onlar haklıdır...
Aynı beni anlattın. Biriyle konuşurken illa kaka kan mukus alerjiye getiriyorum konuyu.
H.sonu üni den arkadaş gelmişti.
Aramızda bir ay var.
Kız emziği daldırdı bala çıkarttı,ben
Sonra gene emziği ağzına soktu çıkardı
Ben iptal tabi
garsona "zeytine sakın limon sıkmayın, ayrıca yağda koymayın, tabi tabi baharatta olmasın. Ekmeklerde süt var mı? " Derken ne kadar da evhamperest göründüm kimbilir
Bal bir de ... Ayy öyle bir insan olmak isterdim. Ben de arkadaşa mukuslu ya vs diye dert yanarken aaa bende de olurdu amannnn boşver demişti :) ben o an iptal tabii ki