İlla kaka da kan görüncemi alerjiden şüphelenmeliyiz. Kan ve kusma yok diye ciddiye almadı dr.. Çocuk druna değil de alerji druna mı gitmemiz gerekir
Kızlar 2 haftadır diyetteyim Bı hafta kuruyemıs ve yumurtayıda kestim ama mukus devam edıyor Bi kurtulamadımsabah yeşil mukuslu ve sindirilmemiş sütle dolu kakayı görunce iyice moralim bozuldu.. Helva tahin vs de yemıyorum.. Bu hafta ası olduk diye tahlıl yaptırmak istemedim cocugum 4. Bi iğneyi daha yemesin diye
Bir sürü alerjen yiyecek var canm nasıl bulucaz hangisi olduğunu. Dr lar hiiç tınmıyolar. Herşey normalCanım tavuk et vs turevi yiyor musun. Facedebskn in dediği platforma mutlaka üye ol. Orada bu konuda çok bilgili insanlar var
Aşıdan sonra alt üst oluyorlar zaten. Toparlanmaşarı bir haftayı bulurKızlar 2 haftadır diyetteyim Bı hafta kuruyemıs ve yumurtayıda kestim ama mukus devam edıyor Bi kurtulamadımsabah yeşil mukuslu ve sindirilmemiş sütle dolu kakayı görunce iyice moralim bozuldu.. Helva tahin vs de yemıyorum.. Bu hafta ası olduk diye tahlıl yaptırmak istemedim cocugum 4. Bi iğneyi daha yemesin diye
Şöyleki. Ben başta bulduğumu düşündüm ama şimdi tekrar başa döndüm.Bir sürü alerjen yiyecek var canm nasıl bulucaz hangisi olduğunu. Dr lar hiiç tınmıyolar. Herşey normal
Bende de kan yoktu. noldu ? Bir ay sonra diyet yaparken bile kan gördük. Yumurtaya alerjimiz olduğunu öğrendik böylece.İlla kaka da kan görüncemi alerjiden şüphelenmeliyiz. Kan ve kusma yok diye ciddiye almadı dr.. Çocuk druna değil de alerji druna mı gitmemiz gerekir
Bana gene misafir geliyor
Gene pastalar börekler çörekler
O parmağa bulaşan kremşantiyi kek hamurunu yalayamamak var ya
Ah aghh. Tadına bakmadan pişriylrum nasıl oluyor noluyor belli değil
Çok stres yaptım ya bide kilo alımı yavaş diyeBende de kan yoktu. noldu ? Bir ay sonra diyet yaparken bile kan gördük. Yumurtaya alerjimiz olduğunu öğrendik böylece.
Doktorların bilgilerini tartışmak istemiyorum ama evet önem vermiyorlar :/
Bizlerin çok evhamlı olduğunu düşünüyorlar.
Hele bir de "ilk çocuğunuz dimi" demezler mi. Hayır onuncu diyeceğim bundan sonra demiştim
Benim gittiğim doktorun kendi çocuğu da alsrjiliymiş ve ne demek istedeiğimizi daha demeden anlıyor, endişemi anlıyor çok şükür.
Ah ahhh bendeOf gelmeseler keske
Canım da bu ara Nasıl çekiyor pasta börek çörek belli değil
İlk bir ay iyiydi.Çok stres yaptım ya bide kilo alımı yavaş diyesizlerin nasıl kilosu
Ah ahhh bende
Ama ilginç bir şeh diyeceğim
Dün sütler bana ekşi koktu resmen
Eşim yeni aldım diyor yok ikna olamadım. Tarih normal açılmamış.
Kaynatma testi yaptım , ekşi olsa çökelek gibi olurdu. Baktım normal
O zman ikna oldum:)
Daha öncede peynirler ekşi kokuyor diye tutturmuştum
Biri 8 digeri 7 yasinda canimKiyamam yaaa o miniklerekaç yaşında onlar ;( ne güzel çocuklar maşallah. Opuyorum onların o merhametli yüreğini...
Ya aslinda ben cok deneme yaptim bize sut urunleri dokunmadi ama yine de yemeye korkuyorumBen de bugün salça kullaniyordum onu birakayim diye dusunuyordum kahvaltı yapmadım gidip peynir yiyecegim. Ne olacaksa olsun. Eğer bir şey olursa pazartesi ankaraya kadar gideriz olmazsa da 6 ay ek gıdayı beklerimdiyeti bozarim. Bugün çok kötüyüm