- 7 Nisan 2015
- 3.748
- 2.777
Bence de iyi gibi. Tuhaf ama iyi
Öğlen kakası nasıl olacak bakayım :/
Fotoğraftan cıcıklık belli olmuyor aslında mukus da yok gibi, ben mukus olunca foto çekerken peçete yapıltırıp öekiyrm belli olsun diyeDünkü poğaça yedim. Mukus var gibi. Kaka civik olduğu için net görünmüyor.
Fotoğraftan cıcıklık belli olmuyor aslında mukus da yok gibi, ben mukus olunca foto çekerken peçete yapıltırıp öekiyrm belli olsun diye
Buzdolabinda olmaliymis canim bana eczaneden buzla birlikte verdiler. Uzerinde surekli buzdolabinda saklanmalidir yaziyor. Ben kizima damlatiyorum hoop hemen dolaba atiyorum tekrar. Pisigimiz iyiye gidiyor cok sukur ama memede aflama gurultulu kaka son surat devamOkean size verilen damlayı eczaneden soğuk mu aldınız
Buzdolabında durmalıymış falan. Bizim arkadaş bugün okumuş üstünde bozulmuştur diye yenisini alacakmış
Hatta öyle ki depodan gelirken bile soğuk kutuda geliyormuş. Eve görürmek içinde öyle veriliyormuş
bzim kakalara benziyor bizimki arada yeseriyor
Mukus hic belli degil canimDünkü poğaça yedim. Mukus var gibi. Kaka civik olduğu için net görünmüyor.
Buzdolabinda olmaliymis canim bana eczaneden buzla birlikte verdiler. Uzerinde surekli buzdolabinda saklanmalidir yaziyor. Ben kizima damlatiyorum hoop hemen dolaba atiyorum tekrar. Pisigimiz iyiye gidiyor cok sukur ama memede aflama gurultulu kaka son surat devambu arada kizim bugun alnimin tam ortasina ilk cizigini atti. Eldivenleri genelde takiyorum gun icinde cikariyorum. Tormak kesmeye korkuyorum kiriliyor tirmaklari kendiliginden kesmis gibi ama o yumusak tirnaklar nasil cizdi boyle anlamadim
Öyle yapacakmış. Hatta az önce ya evde elektrik kesilirse dedibskn arkadasin yenisini alsin bence de. Laktoz intoleransini arastirirken biri yazmisti okumustum etkisini kaybediyormus dr oyle soylemis. Ne zaman etkisini gosterir ki acaba? Ben beslenme onceleri verildigi icin cabucak etki eder gibi dusunmustum ama su memede aglama olayi canimi sikiyor
Canim yeni goruyorum mesaji. Dun doktora sordum sindirilmemis sutu alerjik durumlarda laktoz intoleransinda bagirsak hareketlerinin olmasi gerekenden hizli oldugu durumlarda gorulurmus. Beslenme fazla oldugunda da sut sindirilmeden disari atilabilirmis. Herkes de olmazmis ama. Boyle soyledi. Bana da pisikle ilgili dedi ki o kremleri biraktiracagim size en kisa zamanda. Insallah iyi olsun da popisimiz. Doktorlar cok sasirtti beni. Nasil ihtimal dahilinde tutmaZlar garip yaTabiiii yap yap.
İntolerans nasıl bir durummuş öğrenmiş oluruz bizde. Dünyanın bin türlü hali var
Of yaa bazen doktorlara hayret ediyorum vallai:/
Hani hepsi tıp okumuş adamlar, ilgi mi farklı oluyor ki:/
Bana acıbademdeki dr pişiği diyet geçirmiş yoksa istersen yağ sür istersen krem geçmezdi demişti.
İnşallah sizinde damla fayda eder ve pişikten kurtulursunuz.
Bunhafta gene diyetle devam mı edeceksiniz? Yoksa tamamen kesti mi diyeti?
Birdeeeee araştırdın mı hiç nette sindirlmemiş süt hakkında bilgi yok.
Sanki devlet konuyla ilgili yasak koydudeliriceiiimmmmm :)
Ah o gazin artik var yaÖyle yapacakmış. Hatta az önce ya evde elektrik kesilirse dedi
Yat uyu uyu dedimiyice paranoya bağladı
Hemen etki etmesini bekleme canım. En azından bir hafta ver kendine. İyilenmesi halinin oturması vs
Ben eldivenler çok oldu çıkaralı.
Uyuyunca kesiyorum dediğin gibi çıt öıt kırılıyor zaten ama çok tırmalıyor. Özellikle benim meme uclarımıve keltoş kafasını, Hele gaz sancısı gelince aboooo.
Hemen geçiyor çizikler
Memede ağlama hep gazdan
Anlıyorum öfkeniCanim yeni goruyorum mesaji. Dun doktora sordum sindirilmemis sutu alerjik durumlarda laktoz intoleransinda bagirsak hareketlerinin olmasi gerekenden hizli oldugu durumlarda gorulurmus. Beslenme fazla oldugunda da sut sindirilmeden disari atilabilirmis. Herkes de olmazmis ama. Boyle soyledi. Bana da pisikle ilgili dedi ki o kremleri biraktiracagim size en kisa zamanda. Insallah iyi olsun da popisimiz. Doktorlar cok sasirtti beni. Nasil ihtimal dahilinde tutmaZlar garip ya
Ah o gazin artik var yasu an oyle zorlaniyor ki yavrum ya benim kizindan onler keltos. :) inanamiuorum gogus ucumu degil de eti emiyor deligibi
Mukus hic belli degil canim
Kremlere son bir ayda versigim para 1000 tl civarinda desem inanir misin:) hicbiri ecZanelerde yok siparis usuluAnlıyorum öfkeni
Hayır bir dee süt alerjisi 3bebekten birnde görülürmüş. Laktoz int. Da o civarda olsa, bırak yaa hadi olsun 10da 1 olsun. Az ihtimal mi
Bunu düşünemicekler mi. Bir kere gidilmiyor ki.
Diyprum ki bu dr lar bizim bez değişmediğimizi falan sanıyorlar demek ki. Pişik bu olur.
Ne demek olurprimaya para boşa mı veriyoruz ? Peki kremlere!
Onları geçtim doktorlara
Ah ahhhh