Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cey99 bu derdi anca çeken biliyor canım, o yüzden burada dertleşmeye devam ediyoruz

Pişik geçti mi peki?
Yoksa egzamaya mı döndü?

Ben yok ben iptal artık bskn bu perhiz bu ne lahana tursusu modundayim doktorlar yüzünden. En son bizimki ağladı ama öyle böyle değil aglamayan kiza nazar degdi. Acile gittik sonra dr kaka tahlili yapti 4-5 lökosit cikti antibiyotik verdi. Neyse ben bildigim tum cocuk drlarini aradim iki aylik bebege verilir mi diye. Sonra tabiki verme dediler. Limamed atasehirden dr ece hn kaka fotosu istedi ve Şikayetleri sordu. Kaka sumuksu bu sikayerler alerji belirtiso dedi. Bağırsakları duzetmek icin diyet yapıyorum su an. Ve biogaia ve sab simplex kullanıyorum bebise. Ve açım en sevdigim patates ten nefret geldi

Canım senin belirtiler nelerdir. Bize sanırım biogaio iyi geldi.

Ah canım yaaa. Ekmek ne tüketiyorsun. Düzelme olmazsa onlarda peynir altı suyu varmış. Fırıncı dedi geçen. Ben evde yapıyorum.

4-5lçkosit için antiviyotiğe deymez. İyi yapmışsın danışmakla. Zaten antiviyoikten sonra daha da kötü oluyor bağırsakları

Patatese ek ne yiyorsun?
Kaçıncı gün?
Kaka durumu ne alemde?

Allah yardimcin olsun canim

Of kizlar kafam kazan gibi. Cts annemle babam geldiler guya ben dinlenecektim bu son bir haftadir ki aglamakar onlari da yordu beni de yavrumu tabi en cok. Hep de ayni saatlerde geliyor aglamalar diyorum kolik miyiz yoksa? Ama pisik ne alaka? Sadece tek bir yerde gordum pisikle ilgisini. O da bu kadar siddetli olmaz. Dun goren dr larin birinin nutku tutuldu zaten gorunce. Adam diyor ki yapilabilecek her sey yapilmis cok fazla emek cermissiniz benim yapabilecegim bir sey bende ayni tedaviyi uygulardim falan. Iki dr gordu kolik olsa soylerlerdi sanirim. Yarin gastrolojiye gidecegiz ondan da korkuyorum. Arastirma yapayim dedim endoskopiler retroskopiler ben asiya goturmedim bugun daysnamaz haftaya yaptiralim diye oooofffff ooff

Ya aslında kolik diye birşey olmadığını iddia ediyorlar. Herşeyin bir sebebi var diyorlar.
Kolik ve gaz için de çocuğu rahatsz eden bırsey olduğunu mesela...

Bizimki de mesela saat 7,buçuktan 11buçuğa kadar ağlıyordu.
Şuan da gsz sancıları var ama kriz gibi değil. Sancılsrı daha rahat geçiyor. Çıkarınca susuyor...
Belki öğle yemeğimizdekiler aynısaate denk geliyor, belki uyku gibi wc gibi...biyolojik saat.

Senn geçmeyen pişiğin olmasa kesınlıkle haklısın kolik diyeceğim ama belirtiler yüksek

Gecmeyen pisik, yesil kaka da cabasi gerci bilmem dunku suruplardan bilmem bugday tuketmememden kaka rengimiz ogleden sonra ilk jez sariya yakindi. Emmesi bitsin bakacagim yine. Bombayi patlatti cunku :) cok canim sikiliyor artik bu diruma oglen 1 ceyrek aksam 18-19 arasi arkasindan 9-11. Bigun aglamiyor da aaaaaaaaaa diye bagiriyor sesi kulagimdan gitmiyor.

Ah birde seslerini keşfediyorlar ya. Gör bak o zaman ki cümbüşü
İnşallah fayda eder.
Ben damla vermiyorım :/ acaba yanlış mı yapıyrum. Doktorda sormadı sçglemedi damla kullan diye:/

15 gunluktwn beri maflor kullaniyoruz. Motilium surup vermislerdi iki gun kullandim ise yaramayinca biraktim. Dun debridat surup nurse hurvey kullaniyoruz dun aksamdan beri. Bakalim onlar mi etki etti benim bugday mi bilemiyorum ama pusik girla devam ediyor bizimki bam gum cikariyor gazi canim ama ne olcude ise yariyor hicbir fikrim yok. Sorma ya aaaaaaa diye bir bagirisi var bi ara gulmem geldi tobe yarabbim dedim :) bu arada su anki kakamiz da sariya yakin sindirilmemis sutleeimi hep mevcut. Cok zorlanirsa gazdan sorar doktora verirsin canim bskn

Iyi kaka nasıl oluyor var mi foto bskn
ya gaz ilaçlarına inancım yo. Hep bir hafta işe yarıyor diye duyduğum için kullanmamıştım bende
Bakalım doktor be diyecek.
Ya birşey itiraf edicem yaşayan bilir diyorum ya anca beni siz anlarsınız.
Diyetteym ama hala kaka sayısı çok. Ve dediğin givi gürültülü kaka.
bir ara pirinç unu aldım :/ pirinç unu ve su ile mama yapıcam. Kafaya koymuştum. Kakayı katılaştırırmış.
Kabız olsa en azından bir gün kaka yapmasa da pişik geçse diye :/ neyse ki aldığım günün ertesi günü kaka katılaştı. 10yerine 5 kaka yapmıştı. Ertesi gün daha da azdı. Derken hafifledi...

Canım benim ya ( insan her şeyi denemek istiyor. Sukur azalmış. Bizim 3-4 civarı. 6-8 den iyidir. Ama dolu dolu...
Ben de zinco alıp uç dört kez kullandım.

Ah canim ilcede ozel hastaneyi birak devlet bile yok saglik ocagi var merkeze giderim gitmesine ama kac kez gittim hepsinde de o dr yok diger cocuk dr gittigimde gastrologa gonderiyorlar sinirim bozuk kayinvalide amaaannn sende isin yok b*k la ugrasiyon dedi he yok isim dedim ölüm orucuna basladim o yuzden dedim

Annem de bana diyo pirinc ununu canim. Sen 2 ay emdin ugrastim emmedin. Pirinc unu yla mama yapip verirdim diyo. Sen verdin mi canim hic peki

Yani o kv yi bnm bogasim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…