- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 37
Yok yok gitme bence de onlara hatta kk da varsa o kişilerle ilgili konu başlığı yaz altına ben benmkileri arattım çıkmadıKremlere son bir ayda versigim para 1000 tl civarinda desem inanir misin:) hicbiri ecZanelerde yok siparis usulu hele bir tanesi sadece 3 gun gidiyor. Bu kadar hassas olmayin pisik bu laflari da cabasi. Ustune ustluk dermatolog hafta ici intim jel verdi bunu duyan cocuk dr simdi alma elindeki kremler bitince alirsin dedi o kadar inanmis yani aslinda elimdekileein isime yaramayacagina. Birakiyorum hastaneyi de doktorlari da. Medipole gittim gastro icin ya oraya devam edecegim ya da hem cocuk dr hem de astim alerji uzmani olan bir dr var gecen aksam da gitmistim o dr ile devam edecegim. Cok olgun bir sekilde ben simdi ne desem size vakit kaybettiririm. Gastroya gorunun hemen isterseniz sonrasinda gorusuruz demisti. Medipol biraz uzak kaliyor ama iki secenegim var. eskilere devam etmeyecegim kesin de
Hele son gittğim bana alerji testine gerek yok öok sağlıklı bebek diyip bunla uğraşacana kalça ısg si çektir demez mi
Güya memleketlimizmiş ondan sevmiş biizi falan filannnn