- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 37
Bnce iyi bir bezKizlar günaydın. Dün bir parça borekten sonrası... Mukus yok gibi ama bezi katlasinca bir şeyler uzuyor. Çok sıvı gibi ayrıca. Normal sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce iyi bir bezKizlar günaydın. Dün bir parça borekten sonrası... Mukus yok gibi ama bezi katlasinca bir şeyler uzuyor. Çok sıvı gibi ayrıca. Normal sanırım.
Bayagi duzelmis sanki canim insaallah tamamen duzelirEki Görüntüle 1818229 Eki Görüntüle 1818209
İkinci foto bugün. Sindirilmemeiş süt devam ediyor. Ama sanki üç gün öncesine göre daha iyi dimi?
Tabii bir hafta öncekine göre çok daha iyi her ikisi de
Gayet iyi mukus yok gibi sindirilmemis sut yok rengi gguzel sadece sulu gibi geldiKizlar günaydın. Dün bir parça borekten sonrası... Mukus yok gibi ama bezi katlasinca bir şeyler uzuyor. Çok sıvı gibi ayrıca. Normal sanırım.
Bnce iyi bir bez
Gayet iyi mukus yok gibi sindirilmemis sut yok rengi gguzel sadece sulu gibi geldi
Valla bende biktim bu sindirilemeyen sutten ne sutumuz varmis arkadas bebekler bile sindiremiyor burdaki ebe gorunce iyi sutun yagli demekki dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama o kadar az emmesine gore kg iyiYa bu sindirlmemiş süt neden var
Nette açık bir bilgi yok.
Olur mu ic corba ic sutun nasil olacak biri pirinc lapasi yiuorum demisti bi denesenUmarım iyiye gider artık. İlaç mı ise yaradı ki diyorum biogoi mi ne!
Peki neden sulu olur. Bir aydır sulu... Çorba bime icmiyorum artik
Ya bu sindirlmemiş süt neden var
Nette açık bir bilgi yok.
Olur mu ic corba ic sutun nasil olacak biri pirinc lapasi yiuorum demisti bi denesen
Reflor denedin miÇok emiyor belki sindirilmeye fırsat kalmadan yeni süt geliyor ? Yani öyle dusundum doğruluğu tartışılır
Ya pirinç pilav yiyorum. Bugün pirinçli çorba yapayım.
Banada öyle diyorlardı amaValla bende biktim bu sindirilemeyen sutten ne sutumuz varmis arkadas bebekler bile sindiremiyor burdaki ebe gorunce iyi sutun yagli demekki dedi ne kadar dogru bilmiyorum ama o kadar az emmesine gore kg iyi
Reflor denedin mi
Banada öyle diyorlardı ama
Eskiden sütüm daha yağlıydı. Şimdi bariz bi şekilde yağı az hissediyrum.
Birde sütün yarıyor çocuğa daha ne istiyorsun dyen kesim var
Ama normal kaka bu değilsonuçta.
sessizyazar ın kaka daha yakın normale. Hatta normal denecek kadar iyiye benzıyor fotodan
Reflor ishal olunca dr veriyo prebiyotik icerikli tozO ne için ?
İnşallah canım.
Bana da öyle diyorlar. Mukus var ama sütun yarıyor. İyi beslenrb bebeklerde boyle olur.Benim de çok yagliydi. Ön sutte bile yağ oluyordu. Ben de hiç demedim ama sutum iyiydi. Acaba bu da etkiler mi ki?
Son doktora gittiğimizde bile çok iyi kilo almış çok sağlıklı oğlunuz dedi. Ben kakadan bahsederken . bağırsak florası bozulmuş olabilir dedi geçti.
Reflor ishal olunca dr veriyo prebiyotik icerikli toz
Canim yine sıkıldı tekrar basa döndük yine mukus cogaldi vazgectim yemek flan yemiyorum artik burdaki hemsire colyak mi acaba dedi sinirlerim alt ust oldu
Bugday arpa cavdar sinirim bozuldu yicem sadece zeytini o olacak 3 cocuk zaten mahvetti beni ayakta duracak dermanim kalmadiBuğday yani değil mi? Randevu almıştın değil mi?
Bugday arpa cavdar sinirim bozuldu yicem sadece zeytini o olacak 3 cocuk zaten mahvetti beni ayakta duracak dermanim kalmadi
Canim yine sıkıldı tekrar basa döndük yine mukus cogaldi vazgectim yemek flan yemiyorum artik burdaki hemsire colyak mi acaba dedi sinirlerim alt ust oldu
Cocjk dr test yapmadi 2 ayri dr gittim ikiside alerjik dedi onu kes bunu kes bi netice alamiyorum hoop yine basa cocuk gastrologuna git diyorlar sira yok yek bir dr var il de o da ne zamn calisiyo belli degil calistigi gunde sira yok ne yapacagimi sasirdim 1 bucuk aydir uapmadigim kalmadi babamiz arabayi da satti merkeze de oyle gidemiyoruz iyice bunaldim bide yetmezmis gibi kayinvalidem ucuk cikmis agziyla optu yavrumu sapur supur ben bile oyle opmuuorum hem diyorki 10 gundur hastayim yatuyorum hem o haliyle el kadar yavruyu opuyor
Ah canım yaaa. Test yaptırdınız mı?
Hani negatif çıkabiliyor diyoruz ama şu grupta kadının biri bizim pozitif çıktı çoğu yazmış. Belki seninde pozitif çıkar:/
Beni4.ay öağırmıştı, ama ben 3. Ayda gene gidicem. Hatta yarın kontrole mi gitsem diyorum :) eşim 3.aya zor ikna oldu.
Gidince yap şu testi kurtar beni stresten en azından birinden biri pozitif öıkarsa onu hiç listeme almam diyecem.
Bizim doktorun çocupu da alerjikmiş biraz daha anlayışlı olmasını bekliyorum açıkcası :/
düşüncesiz insanlarCocjk dr test yapmadi 2 ayri dr gittim ikiside alerjik dedi onu kes bunu kes bi netice alamiyorum hoop yine basa cocuk gastrologuna git diyorlar sira yok yek bir dr var il de o da ne zamn calisiyo belli degil calistigi gunde sira yok ne yapacagimi sasirdim 1 bucuk aydir uapmadigim kalmadi babamiz arabayi da satti merkeze de oyle gidemiyoruz iyice bunaldim bide yetmezmis gibi kayinvalidem ucuk cikmis agziyla optu yavrumu sapur supur ben bile oyle opmuuorum hem diyorki 10 gundur hastayim yatuyorum hem o haliyle el kadar yavruyu opuyor