Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Üzülme canım hepimizin aynı geçer zamanla üzülüp skma canını sütunu etkilemesin inan ek gidaya geçtiğinde duzelio yavaş yavaş. O mamayi verme kesinlikle .baby Goat duymadım hiç ama alerji dr u na git o sana yazio devlet karşılıo aptamil progamin yada neocate alerjiler için özel mama ama bian önce kes o mama dan supheleniosan

Aptamil verdim o cok kasindoriyo baby goat kesi sutu bazli mama ama sanki o da yaoiyo gibi.. Universite hastanesine mi gitmem gerekiyo ayrica tam teshis icin bebegimden kan mi alinmasi gerekiyo ?

Aptamil verdim o cok kasindoriyo baby goat kesi sutu bazli mama ama sanki o da yaoiyo gibi.. Universite hastanesine mi gitmem gerekiyo ayrica tam teshis icin bebegimden kan mi alinmasi gerekiyo ?
Progomin mi verdin aptamil in ama o alerjik çocuklar için kasindirmaz ki normal aptamil değil eczaneden raporla alınıo onun yapmamasi lazım. Evet universe hastanesinde alerji dr u na gitmen lazım .evet kan alıyorlar biz den hem kan aldılar hem de deri testini yaptılar ama daha çok kucuk olduklari için Dogru sonuç vermiomus 1yasini bekliyoruz biz tekrar yaptrmak için

Yok normal aptamil veriyorum ac kalmasin diye ama onu bile cok az iciyor. Iste bi kan testi yaptirmak lazim galiba dermatolojiye randevu almistik biz ama ordanda yapamazlar mi

Yok normal aptamil veriyorum ac kalmasin diye ama onu bile cok az iciyor. Iste bi kan testi yaptirmak lazim galiba dermatolojiye randevu almistik biz ama ordanda yapamazlar mi
Bilmiorum canım bnce alerji dr u na yönlendirir . Icirdigin mama da süt ürünü var bnce bi an once alerji dr u na git sen .kiyamam egzama si daha da artar alerji düzeyi de artar sen devam edersen .tavsiyem alerji dr u na git .dr un diyecegi süt ürününü kes .bnce sen simdi den kes sen de yeme ve alerjik mama bul.

Canım biz van yüzüncü yıl üniversitesine gittik orda alerji bölümü yoktu malesef. Van bölge eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdiler. Şansımıza zorunlu hizmetini yapmaya gelen bi çocuk alerji uzmanı varmış. Kan testi yapmadı doğru sonuç vermez diye prick testi var o uygulandı. Kızımın koluna numaralar verildi süt,yumurta sarısı,yumurta beyazı,histamin ve negatif diye şeyler damlatıldı koluna sonra da neşterle çizik atıldı. Benim içim gitti parçalandı ama çok şükür kızım gık demedi. Yumurta beyazı,süt ve histamin kabardı. Doktor bize mama raporu çıkartıp diyetisyene yolladı. O da malum tüm süt ürünlerini yasakladı. Yumurta sarısını da 6 aylık olunca en fazla bi çay kaşığı dene dedi.
Şimdi iyi kuzum şükür. Ama bi şeye daha alerjisi var onu anlayamadım. Ya yediğim helva ya da yaptığım brokoli çorbası dokundu. Dün tüm gün boyunca kustu nerdeyse,çenesi ve yanağı da egzama gibi kızardı. Helva yemeyi kestim. Brokoliyi de keseyim bi hafta sonra tekrar bakıyım diyorum. Beni en çok zorlayan tatlı krizleri canım çok tatlı istiyo helva iyi geliyodu ama yemeyiz artık napalım.

Susam çok alerjiktir, muhtemelen helva dokunmuştur, bugday ile sıkıntıniz yoksa un veya irmik helvası yapabilirsin, sıvı yağ ile, benim tatlı krizimi o dindiriyor

Susam çok alerjiktir, muhtemelen helva dokunmuştur, bugday ile sıkıntıniz yoksa un veya irmik helvası yapabilirsin, sıvı yağ ile, benim tatlı krizimi o dindiriyor
İnanır mısın insanın aklına gelmiyor un helvası yapmak. Hani yasak ya herşey otomatikman herşey çıkıyor aklımdan o da yasak o da yasak diye. Geçen yemek tariflerine bakarken gördüm bende aynını düşündüm canım. Un helvası yapayım dedim. Bi de bugün kızoma pirinç unu yaptım içine tatlansın diye elma rendeledim ama tadı olmadı bende bir iki çay kaşığı pekmez koyuyum dedim verdim ama ağzının kenarları hemen kızardı. Elmayı daha önce vermiştim ondan olmadı ama ya pirinç ya da pekmez dokundu. İkisini ayrı ayrı denicem bakalım pirinç mi yoksa pekmez mi alerji yaptı.

Her besini uç gün ve tek tek vermek lazım, bir de ne verirsen yaz, hangi gıdaya ne tepki verdi akılda kalması için faydalı olur

Merhaba benim bebeğimde de süt alerjisinden şüphelendi Dr iki gündür diyet uyguluyorum bebeğim daha 1 aylık ve sadece anne sütü ile besleniyor. Dr bana yasak yiyecek ve içecekler serbestler olarak bir liste verdi ve o listede yasaklar arasında brokoli de var bilgilendirmek istedim seni

Merhaba kizlar bir sorum olacaktı. Hipp in bazı mamalarinda ve bebek ekmeginde falan süt yoktur yaziyo. Bunlari kullanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mi

Merhaba kizlar bir sorum olacaktı. Hipp in bazı mamalarinda ve bebek ekmeginde falan süt yoktur yaziyo. Bunlari kullanabilir miyiz acaba bilgisi olan var mi
Canım içeriğindeki diğer şeylere de alerjisi yoksa tabiki verebilirsin. Afiyet şifa olsun kuzuna

Nerelerdesin tatlım,nabıyor senin bıdık.
Benim bıdık iyi teyzesi ek gıda çalışmaları devam ediyor. Yeni alerjilerimiz var mı diye dikkat ediliyor,öyle işte. Ben biraz rahatsızdım dişim apse yapmış iki gün ateşim 38lerde gezdi,adele ağrısı,vücut kırgınlığı aynı mastit olduğumdaki gibi oldum şükür geçti ama.
Alp kuzusu napıyor? İşe başlamışsın canım Allah kolaylık versin. Bende başlamak isterdim ama kzıımı bırakacak kimse yok güvenilir artık seneye inşallah.

Çok geçmiş olsun canım,bizde aynıyız. Alp 2 diş çıkardı,egzamaları geçmedi. MAmamızı yiyor çok şükür,ek gıdayı yavaş yavaş veriyoruz bizde.bugün doktor kontrolümüz var sorucam bakalım nasıl yol izlicez bundan sonra.

evet işe başşladım 1 ay oldu,çok şükür annem bakıyor benim,yoksa cesaret edemezdim,alışıyorsun bu tempoya,iyi oldu banada iyi geldi.

prensseess Bademsekerim28 florida2016 kizlar bebeklerinizin alerji durumları nasıl su anda? Uzun zamandır girmemissiniz.
Merhabalar biz şu an 10 ayligiz. Bazı sebze ve meyveleri yiyebiliyoruz hamd olsun. Ancak ben hala süt diywtindeyim yakın zamanda kendim peynir denemesi yaptım tekrar da n ishal şeklinde tepki verdi bebeğim. Anlaşılan süt alerjimiz hala devam ediyor. Yediğimiz şeyler patates havuc kal kabagı gibi sebzeler. VeVe bazı tahıllar irmik tel sehriye.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Rabbim en en en kısa zamanda sifanizi versin, miniginiz sağlıklı ve iştahlı bir bebis olsun inşallah. Ben de 2 aydır diyetteyim bugün tam 6 aylik olduk. Ek gıda süreci alerjikken çok zormuş Ne zaman geçiyor onu merak ettim o yüzden sordum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…