- 4 Mart 2016
- 150
- 82
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bn firinlanmis şeyleri yiyorum çok şükür ek gida olarak da pırasa patates brokoli elma armut irmik princ unu pekmez bulgur veriom buna şükür Hamdolsun ins yoğurt peynir verdiğim günler de gelir. Bize turuncu renkli hiç bi yicem gelmio portakal havuç bal kabagi.şifa verdin allah yavrularimiza insprensseess Bademsekerim28 florida2016 kizlar bebeklerinizin alerji durumları nasıl su anda? Uzun zamandır girmemissiniz.
Amiiiin inşallah en kısa zamanda insan ne yiyecegini ne yedirecegini bilemiyor. Bize de havuç alerji yaptı galiba. Patates,havuç ve pirinçle çorba yapıp vermiştim bacakları kızardı. Havuctan şüphelendim ama bilemiyorumCanim bn firinlanmis şeyleri yiyorum çok şükür ek gida olarak da pırasa patates brokoli elma armut irmik princ unu pekmez bulgur veriom buna şükür Hamdolsun ins yoğurt peynir verdiğim günler de gelir. Bize turuncu renkli hiç bi yicem gelmio portakal havuç bal kabagi.şifa verdin allah yavrularimiza ins
Olabilir canım havuc tan. .başka şeyler dene prasa dene mesela çok zor internette ne versem diye araştır araştır girmedigim yer kalmadı aynı site ye 3 4 kkere giriom :) :)Amiiiin inşallah en kısa zamanda insan ne yiyecegini ne yedirecegini bilemiyor. Bize de havuç alerji yaptı galiba. Patates,havuç ve pirinçle çorba yapıp vermiştim bacakları kızardı. Havuctan şüphelendim ama bilemiyorum
prensseess Bademsekerim28 florida2016 kizlar bebeklerinizin alerji durumları nasıl su anda? Uzun zamandır girmemissiniz.
Aynen ben de öyle ne alerjik ne değil bakıyorum surekli. Tamam deneyecem inşallah.Olabilir canım havuc tan. .başka şeyler dene prasa dene mesela çok zor internette ne versem diye araştır araştır girmedigim yer kalmadı aynı site ye 3 4 kkere giriom :) :)
Amin inşallah doktor çok önemli gerçekten. Bizimki de çok önemsemiyo sanki. Süt ürünleri ve yumurta yeme dedi sadece bana. Benim Bebisimin kakasi normaldi, yanakları kızarıyodu alerji olduğunda. Ama 2 haftadır kakasi da mukuslu. Başka şeylere de alerjisi var sanırım. Yediklerime dikkat ederek anlamaya çalışıyorum artıkmerhaba :) ben doktoru değiştirdim. kendim bayağı bişey yemeye başladım az kaldı yemediğim. bebeğimize de katı gıda veriyoruz bayağı tolere ediyor. açıkçası ya hatalı teşhisti ya geçti ya da ben bu ihtimal karşısında aşırı paniğe kapıldım gözlemleyemedim ve doktorlara yanıltıcı bilgi verdim. hangisi oldu bilmiyorum. artık düşünmek de istemiyorum..
4 ay civarı diyet yaptım şimdi önce ben yiyorum sonra ona yediriyorum çok şükür 5 çeşit veriyorum 6 ya geçicez. yine temkinliyiz ama. kan artık yok. döküntüleri de çok gıdayla ilgili görünmüyor. ilgi kuramıyorum artık. yediği değişmeden de çıkıyor. günde bir kez hafif bi kusma başladı ama normal bebek kusmasıymış. fışkırma gibi değil ve su gibi.kilo alımı iyi. doktora sürekli söylüyorum her gördüğümü.
dediğim gibi yine temkinliyiz tek tek 3 gün deniyoruz gıdalara hem o hem ben. 6 aylık ve hala emiyor. 1 aydır kendisi de yiyor. doktoru da şu an teşhis aşamasında var da demiyoruz yok da demiyoruz gözlemliyoruz.
çok bölük pörçük yazdım ama içinize sinen doktoru bulun onunla devam edin. bir çok şeyi okuyarak yapabiliriz ama tedavi öyle birşey değilmiş bunu anladım.
herkese çok çok geçmiş olsun. anneliğimizin ilk ayları malesef talihsiz oldu. inşallah bundan sonrası çok güzel olur bebişlerimize Allah şifa versin :)
Y yapayalniz1 bak canım buraya
Canim biz 10 aydır bi alerji ile uğraşıyoruz. Bebek te alerji bağırsakları çok yorumu zaman kısa süreli geçici laktoz intoleransi na sebep oluyor. Biz bu durumlar da laktazm damla kullanıyoruz. Her emzirmeden önce. Çok çok iyi geliyor şifa oluyor. Tavsiye ediyorum. Hatta laktazm kullandığımız zaman 1 hafta da toparliyor kullanmadigimiz zaman 1 ayı buluyor du.Kızım epeydir emerken kendini geriye atıyor. O kadar çok direniyor ki. Süt ve süt ürünlerini kestim yumurta öyle. Hatta domatestende şüphelenip onunda kestim ama derdi ne bi türlü anlayamadım. Bazen çok güzel emiyor,bazen uykuda da olsun asla memeyi almıyor. Laktoz intoleransından şüpheleniyorum, bende de eşimde de yok ama bu alerji dolayısıyla bağırsakları yıpranıp bu enzimi üretemiyor olabilir mi? Gaita tahlili yaptırsak kızım dışarıdayken kaka yapmıyor. Bu laktazim enzimini alıp kullansak tahlil yaptırmadan bi zararı yan etkisi var mı? Gazı da çok var bu arada bazen kolaycacık yapıyor ama bazen zorlayarak yapıyor.
Ben kendim gittim eczaneden aldım kullandim dr u ma tel da sormuştum. Sen bikirsin dedi zararı yok ama faydası da yok gibi birsey demişti. Ben denemek istiyorum zarar i yoksa demiştim. O da kullan demişti. O şekilde gittim aldım kullandim. 4 Paket kullanmisimdir. Burda önemli nokta damlayı sıcak ortamda bırakmamak surkeli buzdolabında muhafaza edicen. Eczaneden aldığında da dikkat et buzdobindan çıkarıp vermeliler. Ve sen de soğuk zincirle eve getirip hemen buzdolabına koyup verirken çıkarıp vermeli sonra hemen tekrar buzdolabına koymalısinKızım epeydir emerken kendini geriye atıyor. O kadar çok direniyor ki. Süt ve süt ürünlerini kestim yumurta öyle. Hatta domatestende şüphelenip onunda kestim ama derdi ne bi türlü anlayamadım. Bazen çok güzel emiyor,bazen uykuda da olsun asla memeyi almıyor. Laktoz intoleransından şüpheleniyorum, bende de eşimde de yok ama bu alerji dolayısıyla bağırsakları yıpranıp bu enzimi üretemiyor olabilir mi? Gaita tahlili yaptırsak kızım dışarıdayken kaka yapmıyor. Bu laktazim enzimini alıp kullansak tahlil yaptırmadan bi zararı yan etkisi var mı? Gazı da çok var bu arada bazen kolaycacık yapıyor ama bazen zorlayarak yapıyor.
Faydasını gördün mü canım? Gerçi dört kutu bitirdim dedin ama. Zararı yoksa bende alırım kullanayım bakalım inşallah faydası olur. Araştırdım biraz dediğin gibi dolapta tutmak lazım sürekli. Sizin bebeğinizin laktoz intöleransı olduğunu nerden anladınız? Belirtiler neydi canım? Kusura bakma çok sordum galibaBen kendim gittim eczaneden aldım kullandim dr u ma tel da sormuştum. Sen bikirsin dedi zararı yok ama faydası da yok gibi birsey demişti. Ben denemek istiyorum zarar i yoksa demiştim. O da kullan demişti. O şekilde gittim aldım kullandim. 4 Paket kullanmisimdir. Burda önemli nokta damlayı sıcak ortamda bırakmamak surkeli buzdolabında muhafaza edicen. Eczaneden aldığında da dikkat et buzdobindan çıkarıp vermeliler. Ve sen de soğuk zincirle eve getirip hemen buzdolabına koyup verirken çıkarıp vermeli sonra hemen tekrar buzdolabına koymalısin
Yeni gördüm bu yazını da. Tamam canım sağolasın bende eşime aldırayım başlayalım kullanmaya.Canim biz 10 aydır bi alerji ile uğraşıyoruz. Bebek te alerji bağırsakları çok yorumu zaman kısa süreli geçici laktoz intoleransi na sebep oluyor. Biz bu durumlar da laktazm damla kullanıyoruz. Her emzirmeden önce. Çok çok iyi geliyor şifa oluyor. Tavsiye ediyorum. Hatta laktazm kullandığımız zaman 1 hafta da toparliyor kullanmadigimiz zaman 1 ayı buluyor du.
Özge Özge hoca çok iyi ama randevu almak mesele kaç aydır alamıyoruz. Yeni hasta kabul etmiyor. Bizde dr dr geziyoruzYa ankarada alerji icin kimi onerirsinz? Bi arkaas ozge hnmi onermis ona mi gidelim ? Soyle nokta atisi olsun. Var mi yok mu die cok yiprandm cunku
Arkadaşlar bende Ankaralıyım. Ankara tıpta iyidir ya. Ordaki doktorlara baktınız mı? Ankaraya gidersek bende Ankara tıptan bi doktor bulmaya çalışcamÖzge Özge hoca çok iyi ama randevu almak mesele kaç aydır alamıyoruz. Yeni hasta kabul etmiyor. Bizde dr dr geziyoruz
Ben artık bağırsak ve kaka uzmanı oldum 10 aydır. Kaka inceliyoruz. Artık ne kakasi koku dna bile anlayabiliyorum. Ben tahmin ettim laktoz intoleransi olduğunu. Damla çok Çok aşırı ise yaradi. Bir kere yeşil kaka sarı oldu. Biz 10 u geçiyordu kaka. Gittikçe kaka sayısını azalttı. Ya çok uzun konu aslında ben böyle kısa anlatıyorum. Alerjen kestik ten sonra hala yeşil sulu 5 i geçen kakalar eğer 1 hafta da filan geçmez de devam ederse muhtemelen laktoz intoleransi oluyor. Bebek anne sütünü si sindirmede dahi sorun yaşıyor. Biz damla dan sonra baktık toparliyor zaten fark ediyorsun toparlanmayi. Biz 7 aylik olduktan sonra kullanmayı biraktik şimdi bioagaia kullanıyoruz.Faydasını gördün mü canım? Gerçi dört kutu bitirdim dedin ama. Zararı yoksa bende alırım kullanayım bakalım inşallah faydası olur. Araştırdım biraz dediğin gibi dolapta tutmak lazım sürekli. Sizin bebeğinizin laktoz intöleransı olduğunu nerden anladınız? Belirtiler neydi canım? Kusura bakma çok sordum galiba
Bu alerji çok spesifik birsey 11. Ayın icindeyiz. Iyi dr bulmak ta yetmiyor. Gerçekten bu alerji d uzman olan ve alerji konusunda ihtisas yapmış olan bir Dr bulmak gerekli. Yaşadığım deneyimleri anlatsam yetmez buraya inanArkadaşlar bende Ankaralıyım. Ankara tıpta iyidir ya. Ordaki doktorlara baktınız mı? Ankaraya gidersek bende Ankara tıptan bi doktor bulmaya çalışcam