Biri enzim eksikliği biri laktoz için
Diğeri bağışıklık be bağırsak florası gelişmediği için vücut yabancı kabul edip allerjen hücreleri üretiyor.
Tahlil var canım öyle ayırt ediliyor. Kaka ve kan tahlilleri. Ankara'dasın hacettepeye git muhakkak benim doğum iznim bitti Ankara'dan görev yerime gelmek zorunda kaldım. Tekrar geldiğimde hacettepeye gıdecegım hoca muayenesi alacagımBelirtileri aynı galiba nasıl ayırt etcez
Tahlil var canım öyle ayırt ediliyor. Kaka ve kan tahlilleri. Ankara'dasın hacettepeye git muhakkak benim doğum iznim bitti Ankara'dan görev yerime gelmek zorunda kaldım. Tekrar geldiğimde hacettepeye gıdecegım hoca muayenesi alacagım
İnş ya siz ne zaman farkettiniz simfi kaç aylık belirtiler neydi
Ben direk dana eti,inek sütü,cerez,tahin,haşhaş(susam) yemedim..Merhaba gulem. Sen neleri tüketmiyorsun ve anne sütünü kesmişler miydi??
Kızımın az önceki kakasinda nokta kadar kan vardı ya(
Pek giremiyorum sayfaya,cevaplarim geç oluyor biraz,kusura bakma..
3aylijken kakasinda kanla farkettiktik,testler temiz cikti ama ben hemen diyete girdim,4 aydir dana eti,inek sütü çerez tuketmedim.
7,5 aylik oldu kizim..
Görüntü bizim kakayla ayni,ve gerçekten azmis bu,bende dr a gosterdigimde adet kani gibi olanlar var demişti.bazen artiyo kan miktarı ama stres yapma..
Dana eti de yeme..
Görüntü bizim kakayla ayni,ve gerçekten azmis bu,bende dr a gosterdigimde adet kani gibi olanlar var demişti.bazen artiyo kan miktarı ama stres yapma..
Dana eti de yeme..
Süt vecsüt ürünleri ayrıca dana Eti tüketmedin ggaliba??Bize dr geç reaksiyon olabilir,yedigin şeyin etkisi için 3 gün gözlemle dedi.
Dana eti denedim 2 aylik diyrtten sonra ve 1,5 -2 gün sonraki kakasinda kan oldu..
Yumurtayida yeme demişti ama ben 2 hafta yemedim,sonra yedim,baktim bi sikinti yok hep yedim..
Benim kizimin uykulari,kilo alimi,genel hali iyiydi hep,aglamasi falan yoktu pek...1 yasinda geçer dedi dr..
Ve bugün inek sütlü kek yedim ilk defa(vegan kek yaptim diyette hep,sonra keçi sütüyle yaptim)
2 gün bakicam,inşallah birşey olmaz.
Huzursuz ve çok ağlayan bi bebek değildi zaten,kakasi sümük gibi ve kanliydi..en basta sizinki gibi nokta kadardi..hemen diyete girmeme rağmen ara ara fazla miktarda kan oldu mesela.Huzursuzlugu kakasinda ki kan mukus geçti mi peki .
2 aylığız biz henüz tam teşhis konulmadi ins kiss sürede geçer ya
Huzursuz ve çok ağlayan bi bebek değildi zaten,kakasi sümük gibi ve kanliydi..en basta sizinki gibi nokta kadardi..hemen diyete girmeme rağmen ara ara fazla miktarda kan oldu mesela.
Doktor bize kan geçer diyetle ama mukuslu hali geçmez,ona takilmayacaksin,önemli olan kan dedi..domates hep yedim,yumurtada..
5 aylikken ek gidaya basladik,simdi kakasi normal,hatta kati oluyo bazen ama kan yok..
Sunu soylememde yarar var,sut alerjili bebeklerde makatta yirtik ve pisik oluyo,bebek bunlardanda aglayabilir..poposunu iki elinle ayirinca yirtik varmi girebilirsin,yada cocuk dr na goster,yirtik varsa bunu tamir et oncelikle..
Ben öğrenir öğrenmez sutun girdiği herşeyi kestim,dana etinide,basta dr dediği için yumurtada yemedim ama denedim baktim birşey olmuyor yedim...diyet yapacaksin evet ama bebeğine gore sekil alacak diyetin,ben 2 aylik siki diyetten sonra denemeler yaptim..
Huzursuz ve çok ağlayan bi bebek değildi zaten,kakasi sümük gibi ve kanliydi..en basta sizinki gibi nokta kadardi..hemen diyete girmeme rağmen ara ara fazla miktarda kan oldu mesela.
Doktor bize kan geçer diyetle ama mukuslu hali geçmez,ona takilmayacaksin,önemli olan kan dedi..domates hep yedim,yumurtada..
5 aylikken ek gidaya basladik,simdi kakasi normal,hatta kati oluyo bazen ama kan yok..
canım benim bildiğim kadarıyla bebeklerde alerji testi 2 yaşından önce yapılmıyor. dünyaya uyum aşamasında her şeye karşı doğal tepkisi olurmuş vücudun. kimi az kimi çok.2 aylığız biz henüz tam teşhis konulmadi ins kiss sürede geçer ya
canım benim bildiğim kadarıyla bebeklerde alerji testi 2 yaşından önce yapılmıyor. dünyaya uyum aşamasında her şeye karşı doğal tepkisi olurmuş vücudun. kimi az kimi çok.
eğer emziriyorsan sık ve çok emzirmek de benzer belirtiler gösterebiliyor. yani mukuslu, kanlı kaka vb.
benim kızımda da inek sütüne ve ürünlerine alerji vardı daha doğrusu hassasiyet. o dönemde et balık kurumundan ve güvendiğimiz sütçülerden keçi sütü, keçi peyniri vs alıp onları yedirdim.Cevabin icin Teşekkür ederim canım hem Emziriyorum hem mama veriyorum sutum az yani o yüzden o dediğin bize pek uymuyor zaten xok huzursuz özellikle aksamlari karnı hep gurul gurul emerken de mama içerken de