Çocuk Hastalıkları Bebeğinde İnek Sütü Alerjisi Olanlar Gelin Paylaşalım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Canm ben ek gıdaya başlayınca yoğurt yedirip ağız çevresindeki kızarıklıklar olusunca farkettim ters bişeyler olduğunu
Sonra ne yedirdiysem takip ettim
Zaten en başta süt ürünleri tüketince ağız çevresi kızarıyo kazası mukuslu oluyo genelde huzursuz ve uykusuz oluyo ve cildi hep kuru oluyo
Bizde böyleydi
Ben mustelanın sampuanini kullandm eczaneden aldım yünlü giysi giydirmedim
Süt Ürünleri tüketmedik
Yine mustelanın nemlendirici krem kullandım cildine
Şükür benm oğlumun geçti inşallah seninkide geçer

Peki 6 aydan önce në gibi belirtiler vardı peki benim kizim daha 2 aylik ta

Peki 6 aydan önce në gibi belirtiler vardı peki benim kizim daha 2 aylik ta

2 aylıkken biz bilmioduk alerjisi olduğunu ama doktorum alerjik bebeklerin genelinde vücut ta kuruluk huysuzluk uykusuzluk gaz sancıları oluyo.emiyosa anne yediği için sütten geçenlerde etkiliyo demişti.
İnşallah yoktur alerjiniz

2 aylıkken biz bilmioduk alerjisi olduğunu ama doktorum alerjik bebeklerin genelinde vücut ta kuruluk huysuzluk uykusuzluk gaz sancıları oluyo.emiyosa anne yediği için sütten geçenlerde etkiliyo demişti.
İnşallah yoktur alerjiniz

Hem emiyor hem mama veriyoruz ins yoktur ya basit bi gazdir ins sadexd ama işte bu mukuslu kaka çok canımı sıkıyor onun başka sebebi olamaz mı ki

Mukus fazla gazdan da olabilir

Umarim öyledir cevabın için teşekkür ederim . Birde alakası var mı bilmiyorum ama kızım aksamlari başka bi yerdeysek eğer o zaman çok Mizmiz huzursuz oluyo ağlamaya başlıyor fln ama evdeyken sıkıntı yok ya cok ilginc aklım almıyor

Umarim öyledir cevabın için teşekkür ederim . Birde alakası var mı bilmiyorum ama kızım aksamlari başka bi yerdeysek eğer o zaman çok Mizmiz huzursuz oluyo ağlamaya başlıyor fln ama evdeyken sıkıntı yok ya cok ilginc aklım almıyor
Eskilerin bir lafi varmis hemsire demisti bana da kabakla bebek oldugu yerde buyur diye yani ev duzenini ariyorlar agliyorlar yabanci yer huzursuz ediyor agladikca gaz birikiyor gaz oldukca agliyor kisir dongu

Hem emiyor hem mama veriyoruz ins yoktur ya basit bi gazdir ins sadexd ama işte bu mukuslu kaka çok canımı sıkıyor onun başka sebebi olamaz mı ki
Mukusun tek sebebi alerji değildir bence geçmiş olsun inşallah yoktur bi drunuza sorun detaylı test yapsin ama alsrjiler 1 yasa kadar da kanda görünmeyebiliyomuş

Mukusun tek sebebi alerji değildir bence geçmiş olsun inşallah yoktur bi drunuza sorun detaylı test yapsin ama alsrjiler 1 yasa kadar da kanda görünmeyebiliyomuş

Evet kan kesin sonux vermezmis kaka tahlili nde bişey çıkmadı cildinde döküntü fln da yok şükür 5 gundur diyet yapiuorim ama mukus hala devam ediyor ara sıra gelen huysuzluk lari da ama o da normal geliyor artık bana her bebekte olan huzursuzluklar bi de emerken ağlamaya başlıyor onu dert ediyorduk ama şimdi öyle yapınca omzuma alip gaz pit pit yapıyorum bi sürü gaz çıkıyor gaz sikistiriyor diye düşünüyorum artık . İnş alerji değildir ins ya

Evet kan kesin sonux vermezmis kaka tahlili nde bişey çıkmadı cildinde döküntü fln da yok şükür 5 gundur diyet yapiuorim ama mukus hala devam ediyor ara sıra gelen huysuzluk lari da ama o da normal geliyor artık bana her bebekte olan huzursuzluklar bi de emerken ağlamaya başlıyor onu dert ediyorduk ama şimdi öyle yapınca omzuma alip gaz pit pit yapıyorum bi sürü gaz çıkıyor gaz sikistiriyor diye düşünüyorum artık . İnş alerji değildir ins ya
Kötü düşünmeyin inşallah sadece gaz sancısıdır ki her bebek cok zordur zaten Rabbim kolaylık versin sağlık versin inşallah

Teşekkür ederim desteğiniz için
Hiç üzülmeyin gerçekten çünkü ben kendimi çok yıprattım.parka giderdik oğlum birinde çikolata görse anne al dediğinde ölürdüm yese yara olcak yemese özencek bebek o daha diye:KK43: ama bi bakmişim ki geçmiş bide şimdi herşeyin daha da farkında istediği bişeyi alıp yediriyorum şükür. Ama seninde rahat olman lazım geçici bi süre çünkü. Allah daha büyük hastalık vermesin geçmeyen dert vermesin inşallah canım.

Hiç üzülmeyin gerçekten çünkü ben kendimi çok yıprattım.parka giderdik oğlum birinde çikolata görse anne al dediğinde ölürdüm yese yara olcak yemese özencek bebek o daha diye:KK43: ama bi bakmişim ki geçmiş bide şimdi herşeyin daha da farkında istediği bişeyi alıp yediriyorum şükür. Ama seninde rahat olman lazım geçici bi süre çünkü. Allah daha büyük hastalık vermesin geçmeyen dert vermesin inşallah canım.

Kesinlikle çok haklısın Rabbim dermansiz dert vermesin ins bu arada gebeligin hayırlı olsun :)

Kızımın az önceki kakasinda nokta kadar kan vardı ya :KK43:(

Foto cektıysen yükle bakalım. Kötü düşünme...

Var canim ya ne yazikki var kan ve de kopuklu kaka
Screenshot_2016-09-28-13-00-28.png

Evet canım gördüm bende. Lütfen sıkma canını çünkü bez dolusu kan yapan varmış. Sen diyete başladın emin ol geçecek. 3 haftada kaka değişiyor normale dönüyor eğer doğru allerjen diyetten çıktıysa

Ya camim 1 haftada hiçbişey değişmediği gibu huysuzlugu 2 3 gündür arttı bi de kan yoktu o eklendi napcam bilmiyorum . Laktoz intoleransi yla bunun farkı ne peki

Ya camim 1 haftada hiçbişey değişmediği gibu huysuzlugu 2 3 gündür arttı bi de kan yoktu o eklendi napcam bilmiyorum . Laktoz intoleransi yla bunun farkı ne peki
Biri enzim eksikliği biri laktoz için
Diğeri bağışıklık be bağırsak florası gelişmediği için vücut yabancı kabul edip allerjen hücreleri üretiyor.

X