- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.861
Birde nubu düz görünüyordu ama yüz ifadesi erkek dedimkendi kedime
9 hafta kese için büyük nub için küçük kese için 6-7 nub için 11 12 13 haftalar olmalı buna göre tahmin edersem kız olabilirEki Görüntüle 2726577 banada keseye göre tahminde bulunabilir misiniz? 9 haftalk
Şey isteğiNe isteği canım aşermemi ?
Benim oğlumda göğüslerim büyümüştü
Ahahahhaa anlamadım ilk okuyunca yaŞey isteğikadınlık hormonu libodon yükselir kızlarda hormon tavan yaparmış
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı onlarida paylasinBurdan bir arkadaş da sağolsun cevaplamıştı erkek demişti sağol sende cevapladın erkek dedin. Açıkçası bende erkek olduğunu düşünüyorum 2 hafta sonra sonucumu yazacağım zaten buraya. Bir oğlum vardı kız olmasını çok isterdim fakat sağlıklı olsun diyorum şimdi
Benim doktorum flasha yüklüyor ordan kendim çeker atarım canım 6 günüm kaldı öğrenmeme erkek bebekse zaten çoook çabuk cinsiyeti belli olur mutlaka yazarım pazartesi diğer arkadaşlara da fikir olur.En iyi 11 12 13 haftalar olmalı onlarida paylasin
Usg ye göre 7+4 karından cinsiyet yorumun nedir canım :)))En iyi 11 12 13 haftalar olmalı onlarida paylasin
En iyi 6-7 hafta bebek tam ortada ne kız nede erkek denirUsg ye göre 7+4 karından cinsiyet yorumun nedir canım :)))
Kız gibi diyorum nubu tam düz görünmuyor ama dikte değil sabahki erkek yorumunu geri aldım cizdim şimdi12+ 0 dayız bugün doktordan geldim. Büyük ihtimalle kız dedi. 6.ve 7.haftalarda Ramzi teorisine göre erkekti vajinal ultrasondu. Şimdiki karından ultrason merak ediyorum kız mı erkek mi diye yorum yaparsanız sevinirim
Başka USG varsa teyit edeyimKız gibi diyorum nubu tam düz görünmuyor ama dikte değil sabahki erkek yorumunu geri aldım cizdim şimditam karşıya bakıyor umarım yanilmiyorum Eki Görüntüle 2731608
Canım bu son di miKız gibi diyorum nubu tam düz görünmuyor ama dikte değil sabahki erkek yorumunu geri aldım cizdim şimditam karşıya bakıyor umarım yanilmiyorum Eki Görüntüle 2731608
Yok kuzum 2 tane vardı. Buna da erkek gibi demiştin. Ben sana güveniyorum ne dersen çünkü çok duydum adınıBaşka USG varsa teyit edeyim
Burada da karşıya bakıyor tam paralel değil dikte değil üsteki USG ile ayni nub gibi oyum kız gibi diyorum olursa 13+ paylaşınYok kuzum 2 tane vardı. Buna da erkek gibi demiştin. Ben sana güveniyorum ne dersen çünkü çok duydum adınıArkadaşların ilk bebeğine tahminin doğru çıkmış ikinci bebekleri için sana soruyorlardı Allah razı olsun.
En iyi 6-7 hafta bebek tam ortada ne kız nede erkek deniren iyi 11 12 13 haftalar
Canım çok geçmiş olsun benim de düşük riskim 7.haftada son buldu. Günde 3 kez progestan kullanıyordum ve kalçadan iğne oldum. Yemek ve tuvalet dışında kalkma dinlen. Kaç haftalıksın şimdibende baktım dedim ne sag ne sol bu nedir acaba yuvarlak kese kız ihtimalimi yüksek oluyodu sanki öyle hatırlıyorum ama yinede atarım bidahaki kontrolde düşük riskim var malesef dua edin
Pazartesi 13 haftalık olacağım o zaman tekrar atayım başka doktora gideceğim onun tahminini de yazarım. İnşallah kızdırBurada da karşıya bakıyor tam paralel değil dikte değil üsteki USG ile ayni nub gibi oyum kız gibi diyorum olursa 13+ paylaşın
Bende kalcadan iğne oldum bugün 5 gün arayla olucam 2 iğnem kaldı. İnşaallah düzelir bir oğlum var hep yatma şansim yok malesefCanım çok geçmiş olsun benim de düşük riskim 7.haftada son buldu. Günde 3 kez progestan kullanıyordum ve kalçadan iğne oldum. Yemek ve tuvalet dışında kalkma dinlen. Kaç haftalıksın şimdi
Rabbim şifanı versin canım benim de bir oğlum var 12 yaşında olduğu için çok bana bağımlılığı yoktu çocuğun küçükse eminim ki çok çok daha zordur. Bu günleri görmemiş gibi olursun inşallah.Bende kalcadan iğne oldum bugün 5 gün arayla olucam 2 iğnem kaldı. İnşaallah düzelir bir oğlum var hep yatma şansim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?