- 18 Temmuz 2020
- 5
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #6.821
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllahTahmin doğru tuttu :))) bakalım benim hamileliğimdede tutacakmı:) resim atıcam bidahaki kontrolden sonra:)
Bunu bende merak ediyorumHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah
Ultrason fotosuna bakınca kendi sağımıza ve solumuza göre tahmin edebiliyoruz?
Evet USG bakarken sağ kol sol kolHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah
Ultrason fotosuna bakınca kendi sağımıza ve solumuza göre tahmin edebiliyoruz?
Benim 8 haftalık vajinal peki nasıl bakmalıyımEvet USG bakarken sağ kol sol kol
seklindeama vajinal yada karından bakilmalar etkisi farkli
Kese için 6-7 hafta nub için 11 12 13 haftalar olmalıBenim 8 haftalık vajinal peki nasıl bakmalıyım
Buna göre erkek ama tutmayabilirBenim 8 haftalık vajinal peki nasıl bakmalıyım
Burdan bir arkadaş da sağolsun cevaplamıştı erkek demişti sağol sende cevapladın erkek dedin. Açıkçası bende erkek olduğunu düşünüyorum 2 hafta sonra sonucumu yazacağım zaten buraya. Bir oğlum vardı kız olmasını çok isterdim fakat sağlıklı olsun diyorum şimdiBuna göre erkek ama tutmayabilir
Benim 5haftalık usg resmi var olmaz dimi??Kese için 6-7 hafta nub için 11 12 13 haftalar olmalı
11 12 13 haftalar varsa paylaşın kese her zaman tutmuyorBurdan bir arkadaş da sağolsun cevaplamıştı erkek demişti sağol sende cevapladın erkek dedin. Açıkçası bende erkek olduğunu düşünüyorum 2 hafta sonra sonucumu yazacağım zaten buraya. Bir oğlum vardı kız olmasını çok isterdim fakat sağlıklı olsun diyorum şimdi
Paylaşın bakarımBenim 5haftalık usg resmi var olmaz dimi??
Vajinal usg resmi 5haftalık:)) nedir sizce ?Paylaşın bakarım
Buna göre kız gibi en iyi 11 12 13 haftalar olmalıVajinal usg resmi 5haftalık:)) nedir sizce ?
Ozamanda yollarım:)Buna göre kız gibi en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Canım yengeme kız demiştin doktorda ilk kız dedi başk doktor detaylı ultrasonda erkek demiş bakalım ne olacak onun :))Paylaşın bakarım
Detaylıda USG varsa paylaşın önceki usg kesemiydi hatırlayamadımCanım yengeme kız demiştin doktorda ilk kız dedi başk doktor detaylı ultrasonda erkek demiş bakalım ne olacak onun :))
Canım 7 haftalıkken kese usgsi atmıştım birde 13 haftalık atmıstım:) detaylının usgsi yok Kendi doktoruna daha gitmedi başka doktor cekti detaylısınıDetaylıda USG varsa paylaşın önceki usg kesemiydi hatırlayamadım
13 hafta olanı paylasinCanım 7 haftalıkken kese usgsi atmıştım birde 13 haftalık atmıstım:) detaylının usgsi yok Kendi doktoruna daha gitmedi başka doktor cekti detaylısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?