• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Rabbim şifanı versin canım benim de bir oğlum var 12 yaşında olduğu için çok bana bağımlılığı yoktu çocuğun küçükse eminim ki çok çok daha zordur. Bu günleri görmemiş gibi olursun inşallah.
Evet 3.5 yaşında kücük malesef 😔 rabbim yardımcı oluyor insana inşaallah bende atlatırım saglıklı bir şekilde 😊 progestanı alttanmı kullanıyordunuz acaba agızdanmı?

Evet 3.5 yaşında kücük malesef 😔 rabbim yardımcı oluyor insana inşaallah bende atlatırım saglıklı bir şekilde 😊 progestanı alttanmı kullanıyordunuz acaba agızdanmı?
Evet küçükmüş annesi aynen sayılı günler gelir geçer. Progestanı ağız yoluyla alıyorum. 2 günde bir doktordaydım hep kanama yaşadım çok zor her tuvalette iç çamaşırıma bakıyordum kan var mı diye. Fırsat buldukça dinlenmeye çalış sen. Cinsiyet tahminin var mı 😊

🙈🙈 bende baktım dedim ne sag ne sol bu nedir acaba 😂 yuvarlak kese kız ihtimalimi yüksek oluyodu sanki öyle hatırlıyorum ama yinede atarım bidahaki kontrolde 👍🏻 düşük riskim var malesef dua edin
Kesenin şekli cinsiyeti belirlemiyor ☺️ rabbim sağlıkla nasip etsin çok geçmiş olsun bol.bol dinlenin

Pazartesi 13 haftalık olacağım o zaman tekrar atayım başka doktora gideceğim onun tahminini de yazarım. İnşallah kızdır 🙈🙈🙈 Aslında ikiz hamileydim çift yumurta biri kız birisi erkek oluyorlar genellikle. Kesemin birinde plesanta oluştu bebek gelişmedi. Hangisi daha güçlüydü o yönden de merak var hala aynı boyda iki kesem var çok üzücü.
Evet iyi olur emin olalim en azından ☺️gonlunuzdeki sağlıkla gelsin inşallah 💗

Evet küçükmüş annesi aynen sayılı günler gelir geçer. Progestanı ağız yoluyla alıyorum. 2 günde bir doktordaydım hep kanama yaşadım çok zor her tuvalette iç çamaşırıma bakıyordum kan var mı diye. Fırsat buldukça dinlenmeye çalış sen. Cinsiyet tahminin var mı 😊
Kendime mi cinsiyet tahminim varmı?

Kendime mi cinsiyet tahminim varmı?
Evet evet senin içine doğan ya da önceki hamileliğinden farklı belirtilerin falan. 😊 Doktora ben cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz dedim. Doktorda benim tahminimden çok annenin % 80 ne hissettiği doğru çıkıyor dedi. Ben erkek hissediyordum zaten oğlumda olan belirtilerin aynısı vardı tek fark meyveye sarmıştım. Doktorun tahmini çok büyük ihtimal kız oldu bakalım bekleyip göreceğiz.

Evet evet senin içine doğan ya da önceki hamileliğinden farklı belirtilerin falan. 😊 Doktora ben cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz dedim. Doktorda benim tahminimden çok annenin % 80 ne hissettiği doğru çıkıyor dedi. Ben erkek hissediyordum zaten oğlumda olan belirtilerin aynısı vardı tek fark meyveye sarmıştım. Doktorun tahmini çok büyük ihtimal kız oldu bakalım bekleyip göreceğiz.
Demekki annelerin hisleri herzaman tutmayabiliyormus:) benim oğlumdada düşük tehlikem vardı bundada var ama Daha ileri derecede, oğlumun hamileliğini hic anlamadım desem yeridir bundada farklı olarak midem biraz agrıyor Gün boyu sürebiliyor yoksa aynı ilerliyor suan için 🤔 Ama ben nedense cinsiyet tahmini yapamıyorum bunda ,oğlumda erkek hissetmiştim eşimde aynen o şekil hissetmişti bundada erkek diyor o ama ben hissedemiyorum 🙈

Demekki annelerin hisleri herzaman tutmayabiliyormus:) benim oğlumdada düşük tehlikem vardı bundada var ama Daha ileri derecede, oğlumun hamileliğini hic anlamadım desem yeridir bundada farklı olarak midem biraz agrıyor Gün boyu sürebiliyor yoksa aynı ilerliyor suan için 🤔 Ama ben nedense cinsiyet tahmini yapamıyorum bunda ,oğlumda erkek hissetmiştim eşimde aynen o şekil hissetmişti bundada erkek diyor o ama ben hissedemiyorum 🙈
Aynen tutmayabiliyormuş ama kesin değil tabiki doktorun söylediği de. İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olur. Bende 8.haftayı doldurduğumda hislerim oluşmaya başlamıştı. Dün gece iç çamaşırım baya bir ıslaktı sanki idrarımı yapmışım gibi ki yapmadım aklıma bebeğin sıvısı mı acaba diye korka korka durdum. Bugün çok dua ettim hala sağlıklıdır diye anladım ki evlat evlatmış kızı erkeği yokmuş.

Aynen tutmayabiliyormuş ama kesin değil tabiki doktorun söylediği de. İnşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olur. Bende 8.haftayı doldurduğumda hislerim oluşmaya başlamıştı. Dün gece iç çamaşırım baya bir ıslaktı sanki idrarımı yapmışım gibi ki yapmadım aklıma bebeğin sıvısı mı acaba diye korka korka durdum. Bugün çok dua ettim hala sağlıklıdır diye anladım ki evlat evlatmış kızı erkeği yokmuş.
Kesinlikle Rabbim neyi verirse kabuldür insanların cocukları olmuyor malesef bizlere nasip etmiş Cok sükür o yüzdeN o neyi verirse güzeldir baş üstüne ☺️

merhaba anneler, benim bebelerim için de tahminde bulunurmusunuz. 6 haftalık vajinal ultrasyon

Eklentiler

• DONDURMALAR.webp
    DONDURMALAR.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 95
Kesinlikle Rabbim neyi verirse kabuldür insanların cocukları olmuyor malesef bizlere nasip etmiş Cok sükür o yüzdeN o neyi verirse güzeldir baş üstüne ☺️
Aynen canım doktorumla görüştüm gelen suyun devamı yoksa önemli değilmiş çok şükür 🤲 Pazartesi de başka doktora gideceğim bakalım sağlıklı mı hem İkra Meyra' ya da atacağım kendine iyi bak görüşürüz canım 😊

Bebeğin düz durduğu videodan ben çektim umarım doğru pozisyonu yakalamışımdır. Doktor bir tahminde bulunmadı 13+0 merak ediyorum artık 😊

Eklentiler

• Screenshot_20201207-135818_Video Player.webp
    Screenshot_20201207-135818_Video Player.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 100
Tahmini olan var mı insan ikinci çocuk bile olsa merak ediyor 😂

Eklentiler

• 396501CD-2AEF-4F26-9736-138618A2074E.webp
    396501CD-2AEF-4F26-9736-138618A2074E.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 103
  • 8A24B3F3-BEBD-4745-93CF-C248650B5BC7.webp
    8A24B3F3-BEBD-4745-93CF-C248650B5BC7.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 81