• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Burdan bir arkadaş da sağolsun cevaplamıştı erkek demişti sağol sende cevapladın erkek dedin. Açıkçası bende erkek olduğunu düşünüyorum 2 hafta sonra sonucumu yazacağım zaten buraya. Bir oğlum vardı kız olmasını çok isterdim fakat sağlıklı olsun diyorum şimdi 😊
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı onlarida paylasin

En iyi 11 12 13 haftalar olmalı onlarida paylasin
Benim doktorum flasha yüklüyor ordan kendim çeker atarım canım 6 günüm kaldı öğrenmeme erkek bebekse zaten çoook çabuk cinsiyeti belli olur mutlaka yazarım pazartesi diğer arkadaşlara da fikir olur.

Kızlar 6+2 vajinal görüntü. Yalnız hastane ismi düzken ultrason görüntüsü ters görünüyor.
2. Son fotoda kağıdı ters çevirince ultrason görüntüsü düzeliyor. Öyle ki bebeğin başı belli oluyor. Yorumlarmısınız 😊

Eklentiler

• 56FC8E06-61AC-4442-86AD-E3AEDAF69CB4.webp
    56FC8E06-61AC-4442-86AD-E3AEDAF69CB4.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 143
  • 9CB21EC0-87D7-44F0-830B-6009CB53396D.webp
    9CB21EC0-87D7-44F0-830B-6009CB53396D.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 139
12+ 0 dayız bugün doktordan geldim. Büyük ihtimalle kız dedi. 6.ve 7.haftalarda Ramzi teorisine göre erkekti vajinal ultrasondu. Şimdiki karından ultrason merak ediyorum kız mı erkek mi diye yorum yaparsanız sevinirim😊

Eklentiler

• IMG-20201130-WA0014.webp
    IMG-20201130-WA0014.webp
    24 KB · Görüntüleme: 124
12+ 0 dayız bugün doktordan geldim. Büyük ihtimalle kız dedi. 6.ve 7.haftalarda Ramzi teorisine göre erkekti vajinal ultrasondu. Şimdiki karından ultrason merak ediyorum kız mı erkek mi diye yorum yaparsanız sevinirim😊
Kız gibi diyorum nubu tam düz görünmuyor ama dikte değil sabahki erkek yorumunu geri aldım cizdim şimdi 🙈☺️ tam karşıya bakıyor umarım yanilmiyorum 🙈
IMG_20201202_151623.jpg

Son düzenleme:
Başka USG varsa teyit edeyim 🙈
Yok kuzum 2 tane vardı. Buna da erkek gibi demiştin. Ben sana güveniyorum ne dersen çünkü çok duydum adını 😊 Arkadaşların ilk bebeğine tahminin doğru çıkmış ikinci bebekleri için sana soruyorlardı Allah razı olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20201202-135450_Gallery.webp
    Screenshot_20201202-135450_Gallery.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 102
Yok kuzum 2 tane vardı. Buna da erkek gibi demiştin. Ben sana güveniyorum ne dersen çünkü çok duydum adını 😊 Arkadaşların ilk bebeğine tahminin doğru çıkmış ikinci bebekleri için sana soruyorlardı Allah razı olsun.
Burada da karşıya bakıyor tam paralel değil dikte değil üsteki USG ile ayni nub gibi oyum kız gibi diyorum olursa 13+ paylaşın 🙈

🙈🙈 bende baktım dedim ne sag ne sol bu nedir acaba 😂 yuvarlak kese kız ihtimalimi yüksek oluyodu sanki öyle hatırlıyorum ama yinede atarım bidahaki kontrolde 👍🏻 düşük riskim var malesef dua edin
Canım çok geçmiş olsun benim de düşük riskim 7.haftada son buldu. Günde 3 kez progestan kullanıyordum ve kalçadan iğne oldum. Yemek ve tuvalet dışında kalkma dinlen. Kaç haftalıksın şimdi

Burada da karşıya bakıyor tam paralel değil dikte değil üsteki USG ile ayni nub gibi oyum kız gibi diyorum olursa 13+ paylaşın 🙈
Pazartesi 13 haftalık olacağım o zaman tekrar atayım başka doktora gideceğim onun tahminini de yazarım. İnşallah kızdır 🙈🙈🙈 Aslında ikiz hamileydim çift yumurta biri kız birisi erkek oluyorlar genellikle. Kesemin birinde plesanta oluştu bebek gelişmedi. Hangisi daha güçlüydü o yönden de merak var hala aynı boyda iki kesem var çok üzücü.

Canım çok geçmiş olsun benim de düşük riskim 7.haftada son buldu. Günde 3 kez progestan kullanıyordum ve kalçadan iğne oldum. Yemek ve tuvalet dışında kalkma dinlen. Kaç haftalıksın şimdi
Bende kalcadan iğne oldum bugün 5 gün arayla olucam 2 iğnem kaldı. İnşaallah düzelir bir oğlum var hep yatma şansim yok malesef 😔

Bende kalcadan iğne oldum bugün 5 gün arayla olucam 2 iğnem kaldı. İnşaallah düzelir bir oğlum var hep yatma şansim yok malesef 😔
Rabbim şifanı versin canım benim de bir oğlum var 12 yaşında olduğu için çok bana bağımlılığı yoktu çocuğun küçükse eminim ki çok çok daha zordur. Bu günleri görmemiş gibi olursun inşallah.

Back
X