- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.341
Canım zaten bebek sağdan yumurtlamamışsa kese içinde sol da duruyor, yani karna koyunca yine sağ..bu bebeğin kesedeki konumuna göre değil de plesentanın oluştuğu yere göre değil mi? bu teorinin temeli ramzi teorisi değil mi?
Her iki kasigimda batma var ya .. bazen sag kasigimda diyorum bazende solCanım sağa yakında soldan yumurtlamis oluyorsun genelde ve kız oluyor.. sol kasiginda batma oluyor mu..
Canım benim kızım da 8 aylık oldu yeni iki aylık gebeyim..Bende 7 haftalik hamileyim ..14 aylik bi kizim var. Hiç beklenmedik bi gebelik yasiyorum
Allah tamamina erdirsin canim. Benim kizim 13 aylikCanım benim kızım da 8 aylık oldu yeni iki aylık gebeyim..
Senin daha erken olmuş.. bebişin kuçuk dahaAl
Allah tamamina erdirsin canim. Benim kizim 13 aylik
Canım teşekkür ederim.. seninkini de inşallah.. sen ne kadarlik genesin.. nasıl geçiyor gebeliğin..Al
Allah tamamina erdirsin canim. Benim kizim 13 aylik
Benimki de kazayla oldu canım..Senin daha erken olmuş.. bebişin kuçuk daha
Bende 8 haftalik gebeyim ve cok kotü geciyor bunaltilar kusmalari gectim. Kizim çok ilgi istiyorBenimki de kazayla oldu canım..
Ay sorma bugün kızım cildirtti beni çok mızmızlanıyor, ikinciyi düşünemiyorum, ilk gebeligin nasıldı.. kasiklarinda batma var miBende 8 haftalik gebeyim ve cok kotü geciyor bunaltilar kusmalari gectim. Kizim çok ilgi istiyor
Yok ultrasyon resmini karna koydugunda sol oluyor . Ele alip baktiginda sag oluyorCanım zaten bebek sağdan yumurtlamamışsa kese içinde sol da duruyor, yani karna koyunca yine sağ..
İlla tutacak diye birşey yok da bende de tuttu kızım elime alıp bakınca sağa yapışık duruyordu..Yok ultrasyon resmini karna koydugunda sol oluyor . Ele alip baktiginda sag oluyor
Canimcim bu benim 5. Gebelik. Ama dortten sonra dusunmuyordum.. tamam hepside kötü geçti.. lakin son kizimda hayat felçti..çok şukur simdiki gebeligim bulanti ve kusma tek var. En azindan çoluk çocugumun içinde ayakta durabiliyorumAy sorma bugün kızım cildirtti beni çok mızmızlanıyor, ikinciyi düşünemiyorum, ilk gebeligin nasıldı.. kasiklarinda batma var mi
enimki sağa yapisik deilde hafif saga kaymiş ve eğer gordugum kafasiysa.. kafasi solda..bide içimden hep oğlan geçiyor.. yada ben oğlan istedigimden öyle hissediyorum.İlla tutacak diye birşey yok da bende de tuttu kızım elime alıp bakınca sağa yapışık duruyordu..
Evet kasiklarimda batma var genelde sağda batma var.Canimcim bu benim 5. Gebelik. Ama dortten sonra dusunmuyordum.. tamam hepside kötü geçti.. lakin son kizimda hayat felçti..çok şukur simdiki gebeligim bulanti ve kusma tek var. En azindan çoluk çocugumun içinde ayakta durabiliyorum
Evet kasiklarimda batma var genelde sağda batma var.
Vay maşallah 4 çocuk ben birine zo bakarken.. masallah, kac kız kaç erkek..Canimcim bu benim 5. Gebelik. Ama dortten sonra dusunmuyordum.. tamam hepside kötü geçti.. lakin son kizimda hayat felçti..çok şukur simdiki gebeligim bulanti ve kusma tek var. En azindan çoluk çocugumun içinde ayakta durabiliyorum
Canım kafası sağda önemli değil. Neden eminsin ki resimler ben de atarım..B
enimki sağa yapisik deilde hafif saga kaymiş ve eğer gordugum kafasiysa.. kafasi solda..bide içimden hep oğlan geçiyor.. yada ben oğlan istedigimden öyle hissediyorum.
Eminim demedim benimki dedim :)Canım kafası sağda önemli değil. Neden eminsin ki resimler ben de atarım..
Canimcim 2 kiz 2 oğlan bu sefer dengeyi bozuyorum .. ya kizlarin yada oğlanlarin :)Vay maşallah 4 çocuk ben birine zo bakarken.. masallah, kac kız kaç erkek..
PardonEminim demedim benimki dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?