- Konu Sahibi Havalianne__
- #2.321
As canım hayi
as canım hayirdirS.a kimse varmı ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
as canım hayirdirS.a kimse varmı ? :)
Ben yeni uye oldum.. ama bayadir sizi takip ediyorum. Dayanamadim araniza katilayim dedimAs canım hayi
as canım hayirdir
Hoş geldin canjmBen yeni uye oldum.. ama bayadir sizi takip ediyorum. Dayanamadim araniza katilayim dedim
Ben yeni uye oldum.. ama bayadir sizi takip ediyorum. Dayanamadim araniza katilayim dedim
Evet canım net gördüm ordaki cikintiyi
Canım pek anlamam kız demiştim ama erkek galiba o cikintiyi gormemistimYanlış hatırlamiyorsam kız gibi demistin demi kuzum,şimdi çıkıntıyı gördün mu.ben gördüm de emin olamadım.simdi ne diyorsun:)
Canım pek anlamam kız demiştim ama erkek galiba o cikintiyi gormemistim
Daha erken kuzum da allah gonlundekini versin kaç haftalık ti seninki bidaha ne zman gidecen Dr aAyy bi öğrensem rahatlayacam,alışveriş yapmak istiyorum bikac biseyler almak istiyorum:)
Tesekur ederimHoş geldin canjm
Haberleselim bende cumartesi Dr gidecem birseyler söylerse paylasirimDaha erken kuzum da allah gonlundekini versin kaç haftalık ti seninki bidaha ne zman gidecen Dr a
Arkadaşlar burda soylenen cinsiyet tahminleri,sanirim çin takvimine göre daha doğru çıkiyor sanirsam..
Daha erken kuzum da allah gonlundekini versin kaç haftalık ti seninki bidaha ne zman gidecen Dr a
15 hafta da cinsiyeti koyabilir aslında iyi bir doktorCnm kasımın 4u kontrolüm var fakat,büyük kızımda geniz eti problemi var ve ogun ameliyat olacak.o yüzden biraz erteleyecem,kasimin 13u falan giderim.15.haftanın içindeyim cnm:)
Ge cmis olsun bu aradaCnm kasımın 4u kontrolüm var fakat,büyük kızımda geniz eti problemi var ve ogun ameliyat olacak.o yüzden biraz erteleyecem,kasimin 13u falan giderim.15.haftanın içindeyim cnm:)
Bende 7 haftalik hamileyim ..14 aylik bi kizim var. Hiç beklenmedik bi gebelik yasiyorumArkadaşlar burda soylenen cinsiyet tahminleri,sanirim çin takvimine göre daha doğru çıkiyor sanirsam..
15 hafta da cinsiyeti koyabilir aslında iyi bir doktor
Canım sağa yakında soldan yumurtlamis oluyorsun genelde ve kız oluyor.. sol kasiginda batma oluyor mu..Arkadaşlar baya bi yorum okudum burdan ama hala anlamadim şu cinsiyet tahminini... bende 8 haftalik gebeyim ve ultrason resmini elime alip baktigimda kese fasulye gibi bebekse sağa yakin duruyor. Bilgisi olan cevap verirse memnun olurum