• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Daha erken kuzum da allah gonlundekini versin kaç haftalık ti seninki bidaha ne zman gidecen Dr a

Cnm kasımın 4u kontrolüm var fakat,büyük kızımda geniz eti problemi var ve ogun ameliyat olacak.o yüzden biraz erteleyecem,kasimin 13u falan giderim.15.haftanın içindeyim cnm:)

bu bebeğin kesedeki konumuna göre değil de plesentanın oluştuğu yere göre değil mi? bu teorinin temeli ramzi teorisi değil mi?

Arkadaşlar baya bi yorum okudum burdan ama hala anlamadim şu cinsiyet tahminini... bende 8 haftalik gebeyim ve ultrason resmini elime alip baktigimda kese fasulye gibi bebekse sağa yakin duruyor. Bilgisi olan cevap verirse memnun olurum

Arkadaşlar baya bi yorum okudum burdan ama hala anlamadim şu cinsiyet tahminini... bende 8 haftalik gebeyim ve ultrason resmini elime alip baktigimda kese fasulye gibi bebekse sağa yakin duruyor. Bilgisi olan cevap verirse memnun olurum
Canım sağa yakında soldan yumurtlamis oluyorsun genelde ve kız oluyor.. sol kasiginda batma oluyor mu..

Back
X