Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Benimde 2 kiz 2 oğlan busefer dengeyi bozacam.. Rabbim sizinkileride bizimkileride bağislasin..

Pardon Canım 4 çocuk annesisin sen daha tecrübeliyim diğer bebeklerinin cinsiyeti ne ve ultrason resimleri nasıl.. allah gönlümüze gore verson inşallah..
Amin Amin canim :) malesef tecrubeli bir anne değilim ilk 3 çocuğumu okadar zor koşullarda getirdimki...duşun hamilelik boyunca ne bi dr. Gittim nede kizmi olacak erkekmi olacak diye bi heyecan oldu..

N
Amin Amin canim :) malesef tecrubeli bir anne değilim ilk 3 çocuğumu okadar zor koşullarda getirdimki...duşun hamilelik boyunca ne bi dr. Gittim nede kizmi olacak erkekmi olacak diye bi heyecan oldu..
NedeEn peki.. peki belirtiler aynı cinsiyette ayni mıydı..

Canım hem kızın hem oglun var maşallah çok güzel.. kız da olsa erkek de olsa fark etmez..
Diger 3 cocukta kiz olsun oğlan olsun demedim hiç. Ama son kizimda kiz olsun diye çok dua ettim. Rabbimde kabul etti.. bu sefer oğlan istiyorum. Tabi kizda olsa üzulmem Rabbimin hediyesi basimin tacidir..benimksi her Anne gibi Aşırı merak.:)

Benim de kizim solumdaydı.. ama bu ortada.. belki yine soldan yumurtlamışımdır.. solda kist im var bir de
Ben hamile kaldigim ilk iki ayda kaynanam sorardi nerde ağri yada baski var derdi. Sag desimmi oglan derdi. Sol dedimmi kiz derdi. Ve hep tuttu ne hikmetse..bu sefer sormadi daha

Ben hamile kaldigim ilk iki ayda kaynanam sorardi nerde ağri yada baski var derdi. Sag desimmi oglan derdi. Sol dedimmi kiz derdi. Ve hep tuttu ne hikmetse..bu sefer sormadi daha
Kızımda solumda sancim vardı soldan..doktorda sola tutunca cihazı buluyordu kızımı.. ama bunda yok

O şöyle kesenin içinde bebek soldaysa erkek, sağdaysa kız.. yeni yine ayni kapıya çıkıyor.. sağ erkek ,sol kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…