- 29 Ekim 2015
- 304
- 49
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.361
Benimde 2 kiz 2 oğlan busefer dengeyi bozacam.. Rabbim sizinkileride bizimkileride bağislasin..Cnm öncelikle gebeliğin hayırlı olsun,bende hamileyim 3.çocuğum olacak inş.2.kizimin ultrasonuda fasulye gibiydi ve saga yapışıktı ve kız oldu.genelde kese biraz yamuk yumuk oldu mu kız oluyor.rabbim hepimizin gönlüne gore versin,kaç kızın kaç oğlun var.benim 2 kızım var
Amin Amin canim :) malesef tecrubeli bir anne değilim ilk 3 çocuğumu okadar zor koşullarda getirdimki...duşun hamilelik boyunca ne bi dr. Gittim nede kizmi olacak erkekmi olacak diye bi heyecan oldu..PardonCanım 4 çocuk annesisin sen daha tecrübeliyim diğer bebeklerinin cinsiyeti ne ve ultrason resimleri nasıl.. allah gönlümüze gore verson inşallah..
Canım hem kızın hem oglun var maşallah çok güzel.. kız da olsa erkek de olsa fark etmez..Canimcim 2 kiz 2 oğlan bu sefer dengeyi bozuyorum .. ya kizlarin yada oğlanlarin :)
NedeEn peki.. peki belirtiler aynı cinsiyette ayni mıydı..Amin Amin canim :) malesef tecrubeli bir anne değilim ilk 3 çocuğumu okadar zor koşullarda getirdimki...duşun hamilelik boyunca ne bi dr. Gittim nede kizmi olacak erkekmi olacak diye bi heyecan oldu..
Diger 3 cocukta kiz olsun oğlan olsun demedim hiç. Ama son kizimda kiz olsun diye çok dua ettim. Rabbimde kabul etti.. bu sefer oğlan istiyorum. Tabi kizda olsa üzulmem Rabbimin hediyesi basimin tacidir..benimksi her Anne gibi Aşırı merak.:)Canım hem kızın hem oglun var maşallah çok güzel.. kız da olsa erkek de olsa fark etmez..
Ilk 3 gebelik ayni gecti sonuncu kizim cok kotu gecti.. simdiki cok sukur daha iyi geçiyor.. ama şu bir gercek her hamilelik ayni değil.N
NedeEn peki.. peki belirtiler aynı cinsiyette ayni mıydı..
Demek ki cinsiyetle alakası yok... peki sağ kaşık sol kasık olayı doğru mu..Ilk 3 gebelik ayni gecti sonuncu kizim cok kotu gecti.. simdiki cok sukur daha iyi geçiyor.. ama şu bir gercek her hamilelik ayni değil.
Herkeste geçerli bilmiyorum ama benim oglanlar sağ kasıgimdaydi.. kizlar solDemek ki cinsiyetle alakası yok... peki sağ kaşık sol kasık olayı doğru mu..
Benim de kizim solumdaydı.. ama bu ortada.. belki yine soldan yumurtlamışımdır.. solda kist im var bir deHerkeste geçerli bilmiyorum ama benim oglanlar sağ kasıgimdaydi.. kizlar sol
Hani kizlar kusma bulanti yapar derlerya .. benimki kizda oglanda ilk 3 ay bulanti kusma yapti.. tabi bu son kizimda çok kotuydu.. o hayati felç etti banaHerkeste geçerli bilmiyorum ama benim oglanlar sağ kasıgimdaydi.. kizlar sol
Ben hamile kaldigim ilk iki ayda kaynanam sorardi nerde ağri yada baski var derdi. Sag desimmi oglan derdi. Sol dedimmi kiz derdi. Ve hep tuttu ne hikmetse..bu sefer sormadi dahaBenim de kizim solumdaydı.. ama bu ortada.. belki yine soldan yumurtlamışımdır.. solda kist im var bir de
Kızımda solumda sancim vardı soldan..doktorda sola tutunca cihazı buluyordu kızımı.. ama bunda yokBen hamile kaldigim ilk iki ayda kaynanam sorardi nerde ağri yada baski var derdi. Sag desimmi oglan derdi. Sol dedimmi kiz derdi. Ve hep tuttu ne hikmetse..bu sefer sormadi daha
Kızımda solumda sancim vardı soldan..doktorda sola tutunca cihazı buluyordu kızımı.. ama bunda yok[/QUOTher hamilelik ayni geçmiyor canim.. burdaki butun yorumlari nerdeyse okudum genelde tutsa bile tutmayan kişilerde var.. sadece konun basinda ramiz teorisi dedin onu anlamadim.
Rabbim önce hayirli evlatlar nasip etsin. Ve her iki nimetten nasiplendirsin.O şöyle kesenin içinde bebek soldaysa erkek, sağdaysa kız.. yeni yine ayni kapıya çıkıyor.. sağ erkek ,sol kiz
İnşallah canım..Rabbim önce hayirli evlatlar nasip etsin. Ve her iki nimetten nasiplendirsin.
Sanirim senle beraberiz ..haziran 2016İnşallah canım..
Evet sat im 29 ağustos..Sanirim senle beraberiz ..haziran 2016
Hadiya ağustosu bulurmusun..ben 2 aylik oldum.haziranin yarisinda bekliyorumEvet sat im 29 ağustos..
Yok canım o son adet tarihim.. .. doğum haziranin başı görünüyor.. ama hazirana kalmam ben sezeryan erken oluyor. Mayısın sonu olurHadiya ağustosu bulurmusun..ben 2 aylik oldum.haziranin yarisinda bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?