- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.301
Sağol canim ya seni de Dr gibi yaptım benimkiler ikiz de doktor ikinci resim için kıza benziyor dedi 1.resim için belli değil dedi bende meraktan catlayacam
1 kız 1 erkek hiç fena olmaz
Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin
ben duramıyorum , ev mis olsun istiyorum olan bana oluyor, ev de kocaman temizle temizle bitmiyorKız niye yaptın,sabah ben sana dedim uzandım karnım belim ağrıyor diye sen niye yaptın.dikkat et aman boşver azcik pis oluversin,doğumdan sonra güzelce temizleriz.
Sağlıklı olsun da canım cinsiyeti önemli değil kızıda bir erkeğide rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip ederBelli değil cnm 12+4 iken gittiğimizde erken daha yaniltmayayim dedi o yüzden bekliyoruz:)
Bende kiz hissediyorum cnim ama hyirlisiBana kız gibi geldi cnm:)
Arkadaşlar sizce cinsiyeti nedir bebeğimin
Bakalım hayırlısı insan merak ediyor işte rabbim hayırlı evlat versin herkeseErkek gibi cnm.
ErkekArkadaşlar sizce cinsiyeti nedir bebeğimin
Teşekkür ederim sağol canım hayırlısı olsun
Ulturasyon kalitesi cok düşük net değil resim aslindaTeşekkür ederim sağol canım hayırlısı olsun
Erkek bence canim ayak kısmı baya yukarda duruyorBi tane daha yükledim Can'ım ya belki bu daha nettir
Sanki kız gibi geldi Can'ım ama ben pek de anlamam .inşallah sağlıklı doğar
Amin canım SağolSanki kız gibi geldi Can'ım ama ben pek de anlamam .inşallah sağlıklı doğar
Evet canım net gördüm ordaki cikintiyiFindik2 sen benim minigin cinsiyete ne demistin cnm,unuttum ya.bak resimde işaretlediğim yere bak sana bi çıkıntı var yakınlaştırıp bak.
Eki Görüntüle 1671084
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?