Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Şimdiki fotosu su cnm 12+4 iken doktor erken daha dedi bekliyoruz:)

Cnm bana erkek gibi geldi:)
Aaaaa :)) bende ilk günden beri erkek hissediyorum eşimde :)) çevremdekilerde yorumu öyle yapıyor bakalım kısmet tabi benim için fark etmez kız olmuş erkek olmuş sağlıklı olsunda ama ilk yorum burda senden geldi teşekkür ederim bakalım cinsiyet belli olsun yazarım :)

Mutlaka yaz cnm,merak ederim.inş Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin:)

bizim doktor 12+0 da kızımı bildi, ki kız geç gösterir derler

Cnm bana gostermiyor demedi,sadece bu haftalarda yanılma yuksek olur o yüzden obur ay netlestiririz dedi.kızımda 11+6 günlük iken erkek gibi dedi obur ay kız dendi.o yüzden bende pek acele etmiyorum kesin belli olsun diye.yoksa kendini biseye alıştırıyorsun yanılma oluncada hayal kırıklığına uğruyorsun.
Benim fotoya gore sen ne hissediyorsun:)

kızın varmış, allah sana tombiş tombiş tatlı bir erkek bebiş nasip etsin :)

ben 12. haftada öğrendim % 90 ihtimalle söyledi, 4. ayımda başka bir doktora gittim siz şimdi cinsiyetini merak edersiniz % 90 erkek dedi, bize kız dendi dedik, aa evet kız dedi doğru söylemişler

benim bir kızım var ve daha 8 aylık sezeryandan korkuyorum bu erkek olsa bir kız bir oğlan yeter diyorum , tabi hayırlısı

Cnm hic korkma eltimin ilk çocukları ikizdi sezeryan oldu premature doğdu,1 ay sonra tekrar hamile kalmis bilmeden doğum yaptı.hamileyken az dikişleri sızlamış ama çok değil.1 senenin içinde 3 çocuk dogurdu:)

Cnm hic korkma eltimin ilk çocukları ikizdi sezeryan oldu premature doğdu,1 ay sonra tekrar hamile kalmis bilmeden doğum yaptı.hamileyken az dikişleri sızlamış ama çok değil.1 senenin içinde 3 çocuk dogurdu:)
içim bir nebze rahatladı inşallah ben de sağ alim doğururum, benim dikişlerim şimdiden sızlıyor ama gebelikten değik daha tam ityileşmemiş

içim bir nebze rahatladı inşallah ben de sağ alim doğururum, benim dikişlerim şimdiden sızlıyor ama gebelikten değik daha tam ityileşmemiş

Bisey olmaz inş sen dikkat et yine,bende az önce yukarı uzandım simdi kasigim ve belim az ağrıyor,inş bebeğim iyidir.kanama yok simdilik

Bisey olmaz inş sen dikkat et yine,bende az önce yukarı uzandım simdi kasigim ve belim az ağrıyor,inş bebeğim iyidir.kanama yok simdilik
ay canım ben de dün yaptım onu evi komple temizledim belim çok ağrıdı korktum, uzandım hemen, birşey olmaz inşallah ama dikkat et artık

peki bize yorum yapabilcek olan var mı teyzeler :) cinsiyetini henüz
bilmiyoruz 12+3 olduk

Eklentiler

• IMG_20151026_134352.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…