- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.241
mrb anneler ben bebeğim bugun 10+5 oldu ama 8. hafta goruntumuz var cınsıyet belli olur mu merak ediyorum ruyamdada erkek gordum ama nasıp tabı ılk bebegım olcak ıns Rabbım herkese saglıklı cocuklar versın AMİN.
hayırlı evlat olur inş. da önemli olan o bana hep erkek gibi geliyo :) rüyamdada hamile oldugumu bilmeden erkek gordum bakalm artık pazartesi kontrolumuz var ogrenebilcek miyiz ??Canım sağda görünüyor. Kız gibi sanki ama belli olmuyor işte. Benim bir arkadaşının ki de sağdaydı. elips şeklindeydi. Oğlu olacakmış.
Bende annemlerden bilirim. İlk 6-7 haftalıkken görüntüde kolları bacakları oluşmaya başlamışsa yani nohut gibi yuvarlak değilse erkek derlermiş.
Allah herkese gönlüne göre versin.
Cnm içime kız gibi doğdu,çünkü kızımın ultrasonunda kese böyle soldaydı.simdi yine hamileyim bende bilmiyorum cinsiyeti:)kızlar bu da benim minik :)
ama o resim ters çıktı pc kamerasından çektim, sağda duruyor :)Cnm içime kız gibi doğdu,çünkü kızımın ultrasonunda kese böyle soldaydı.simdi yine hamileyim bende bilmiyorum cinsiyeti:)
pardon ya evet solda duruyor tekrar baktım :) aslında 1. foto şimdiki gebeliğimden ikincisi kızımın ben de benzettimama o resim ters çıktı pc kamerasından çektim, sağda duruyor :)
o ikinci resim kızımın.. sadece o fotoda soldaydı diğer bütün ultrason resimlerinde sağa yapışık duruyorduCnm içime kız gibi doğdu,çünkü kızımın ultrasonunda kese böyle soldaydı.simdi yine hamileyim bende bilmiyorum cinsiyeti:)
Cnm dosya ekle diye buton var oraya bas sonra dosya sec diyor seçiyorsun:)Fotoğrafı nasıl yüklediniz telefondan beceremiyorum sanırım((
foto ters olduğu için karışıklık oldu, ilki şimdiki gebeliğim, ikincisi kızım :) şöyle açıklayayım, sadece bu ultrason resminde sola yapışık, diğer bütün resimlerinde sağa yapışık, kızımın çok ultrason resmi var çünkü kızımda hep kanamam ve lekelenmem oluyordu hep hastanedeydim, ama ilk attığım foto şimdiki gebeliğimden onun tek fotosu :) seninkinin şimdiki fotosu var mı cinsiyeti belli oldu mu :)Cnm 2.fotodaki mi kızın yoksa ilk resimdeki mi kizin.herkesin bünyesi farklı cnm,sen kızım hep saga yapışıktı diyorsun ilk resimdeki de sola yapışık belki buda erkektir.benimki de tam tersiydi,2.kızım hep soldaydı fakat bu gebeligim 6.ve 8.haftada hep sağdaydı.12+4 iken anlayamadım ortadaydı herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?