- 4 Ekim 2012
- 89
- 42
- 38
- Konu Sahibi Havalianne__
- #2.261
Bana yorum yapacak tecrübeli anneler nerdesiniz:))Eki Görüntüle 1669167 Eki Görüntüle 1669167 Oldu sanırım teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz :)) ilk bebeğim çok heyecanlıyımda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yorum yapacak tecrübeli anneler nerdesiniz:))Eki Görüntüle 1669167 Eki Görüntüle 1669167 Oldu sanırım teşekkürler yorumlarınızı bekliyoruz :)) ilk bebeğim çok heyecanlıyımda![]()
Cnm bana erkek gibi geldi:)Bana yorum yapacak tecrübeli anneler nerdesiniz:))
foto ters olduğu için karışıklık oldu, ilki şimdiki gebeliğim, ikincisi kızım :) şöyle açıklayayım, sadece bu ultrason resminde sola yapışık, diğer bütün resimlerinde sağa yapışık, kızımın çok ultrason resmi var çünkü kızımda hep kanamam ve lekelenmem oluyordu hep hastanedeydim, ama ilk attığım foto şimdiki gebeliğimden onun tek fotosu :) seninkinin şimdiki fotosu var mı cinsiyeti belli oldu mu :)
Aaaaa :)) bende ilk günden beri erkek hissediyorum eşimde :)) çevremdekilerde yorumu öyle yapıyor bakalım kısmet tabi benim için fark etmez kız olmuş erkek olmuş sağlıklı olsunda ama ilk yorum burda senden geldi teşekkür ederim bakalım cinsiyet belli olsun yazarım :)Cnm bana erkek gibi geldi:)
Aaaaa :)) bende ilk günden beri erkek hissediyorum eşimde :)) çevremdekilerde yorumu öyle yapıyor bakalım kısmet tabi benim için fark etmez kız olmuş erkek olmuş sağlıklı olsunda ama ilk yorum burda senden geldi teşekkür ederim bakalım cinsiyet belli olsun yazarım :)
bizim doktor 12+0 da kızımı bildi, ki kız geç gösterir derler
bizim doktor 12+0 da kızımı bildi, ki kız geç gösterir derler![]()
kızın varmış, allah sana tombiş tombiş tatlı bir erkek bebiş nasip etsin :)Cnm bana gostermiyor demedi,sadece bu haftalarda yanılma yuksek olur o yüzden obur ay netlestiririz dedi.kızımda 11+6 günlük iken erkek gibi dedi obur ay kız dendi.o yüzden bende pek acele etmiyorum kesin belli olsun diye.yoksa kendini biseye alıştırıyorsun yanılma oluncada hayal kırıklığına uğruyorsun.
Benim fotoya gore sen ne hissediyorsun:)
ben 12. haftada öğrendim % 90 ihtimalle söyledi, 4. ayımda başka bir doktora gittim siz şimdi cinsiyetini merak edersiniz % 90 erkek dedi, bize kız dendi dedik, aa evet kız dedi doğru söylemişlerCnm bana gostermiyor demedi,sadece bu haftalarda yanılma yuksek olur o yüzden obur ay netlestiririz dedi.kızımda 11+6 günlük iken erkek gibi dedi obur ay kız dendi.o yüzden bende pek acele etmiyorum kesin belli olsun diye.yoksa kendini biseye alıştırıyorsun yanılma oluncada hayal kırıklığına uğruyorsun.
Benim fotoya gore sen ne hissediyorsun:)
ben 12. haftada öğrendim % 90 ihtimalle söyledi, 4. ayımda başka bir doktora gittim siz şimdi cinsiyetini merak edersiniz % 90 erkek dedi, bize kız dendi dedik, aa evet kız dedi doğru söylemişler![]()
bilmem ki o an ne gördüyse artık :) doktorlar bile bazen yanılabiliyor , allah gönlümüze göre versin inşallah :)İyi dileklerin için saol cnm,niye yüzde 90 erkek demiş ya:)
bilmem ki o an ne gördüyse artık :) doktorlar bile bazen yanılabiliyor , allah gönlümüze göre versin inşallah :)
Amin hepimize hayırlısını nasip etsin sormayı unuttum senin belli mi?Mutlaka yaz cnm,merak ederim.inş Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin:)
benim bir kızım var ve daha 8 aylıkSenin kaç çocuğun var cnm,benim 2 kızım var bu 3.:)
benim bir kızım var ve daha 8 aylıksezeryandan korkuyorum bu erkek olsa bir kız bir oğlan yeter diyorum , tabi hayırlısı
Belli değil cnm 12+4 iken gittiğimizde erken daha yaniltmayayim dedi o yüzden bekliyoruz:)Amin hepimize hayırlısını nasip etsin sormayı unuttum senin belli mi?
içim bir nebze rahatladıCnm hic korkma eltimin ilk çocukları ikizdi sezeryan oldu premature doğdu,1 ay sonra tekrar hamile kalmis bilmeden doğum yaptı.hamileyken az dikişleri sızlamış ama çok değil.1 senenin içinde 3 çocuk dogurdu:)
içim bir nebze rahatladıinşallah ben de sağ alim doğururum, benim dikişlerim şimdiden sızlıyor ama gebelikten değik daha tam ityileşmemiş
ay canım ben de dün yaptım onu evi komple temizledim belim çok ağrıdı korktum, uzandım hemen, birşey olmaz inşallah ama dikkat et artıkBisey olmaz inş sen dikkat et yine,bende az önce yukarı uzandım simdi kasigim ve belim az ağrıyor,inş bebeğim iyidir.kanama yok simdilik![]()