- 17 Ağustos 2015
- 484
- 173
- 18
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.201
Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler bekleyip gorucez :)Ama ama ağlama bacım yaaaannesi yapma böyle bebişte üzülmesin. Benim karnımda büyüdü ama bazen sivri bazen yassı oluyor benim bebek karışık hareketler yapmakta :) kız ne olur bu kadar üzme kendini, rahat olmaya çalış canım benim
Aynen canım bekleyip göreceğiz :) gül ama gül sen :)Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler bekleyip gorucez :)
AYy canim benim ya cok saol valla guleyim bebegimde gülsün haklisinAynen canım bekleyip göreceğiz :) gül ama gül sen :)
Sende çok sağol kuzucum :) yani ama kız gülün bakayım :) ya hep ağzımdan kız kelimesi çıkıyor bu bebişler erkekse çok alınıyorlardır banaAYy canim benim ya cok saol valla guleyim bebegimde gülsün haklisin
Yok be ben derim dogunca oglusum senin mutlu olman icin yapti diyeSende çok sağol kuzucum :) yani ama kız gülün bakayım :) ya hep ağzımdan kız kelimesi çıkıyor bu bebişler erkekse çok alınıyorlardır bana
Kız sen çok yaşa emi yaaa iyi gülüyorum senin yazdıklarını okuyunca :) sana güveniyorum bu durumdan sen kurtarırsın beni bacımYok be ben derim dogunca oglusum senin mutlu olman icin yapti diye
Destek olalim birbirimizeKız sen çok yaşa emi yaaa iyi gülüyorum senin yazdıklarını okuyunca :) sana güveniyorum bu durumdan sen kurtarırsın beni bacım
Kız deme öyle şeyler ya kafayı yemek falan yok relaxx az sakin kızDestek olalim birbirimizekafayı yemek istemiyorum
Eki Görüntüle 1628655 Kızlar bu ilk ultrason görüntüsü burda 5+2hafta
Eki Görüntüle 1628656 Burdada 6+3 sanırm
Eki Görüntüle 1628657 Eki Görüntüle 1628658 Bunlarda 2li testteki fotograflarınız 13+2 tahminlerinizi bekliyorum sevgiler
İnşallah cnm hayırlısı olsun teşekkür ederim yanıtın için:)Cnm bana kız gibi geldi,benim kizin ultrasona benziyor.simdi yeniden hamileyim 7+3 bende çok merak ediyorum.
İnşallah cnm hayırlısı olsun teşekkür ederim yanıtın için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?