Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Yok BACIM yalniz degilsin ben gibi sen gibi birsürü kişi var burda bi süt testini denemedim onuda günaha girerim diye korktum valla kac konu acilmissa cinsiyetle ilgili okudum yüzük testi nub teorisi cin takvimi rus takvimi kesedeki konum karbonat testi lavabo acici testi, yok sol göz kapagini elinle indirince v seklinde bi damarin cikmasi ben hergün bu sitedeyim valla bıktım aslinda ama alikoyamiyorum kendimi

Kız alemsin ya, ben bu söylediğin testleri hiç duymadım kız o ne öyle ya bir ton test varmış bu konuyla ilgili ben bir tek Çin takvimi ve Rus takvimine baktım ama ikisi de farklı şeyler söylüyor :) Çin takvimi kız diyor, Rus takvimi erkek buna göre benim bebiş ve olacak acep

Aaa hepsini ben soylersem olmaz gebelik bölümüne gir bebegimiz ve cinsiyetleri var orayi incele hepsi yaziyor canim incele valla çok eglenceli oluyor fazlada kapilmamani tavsiye ederim aklimi bozmaktan korkuyorum ben

Aaa hepsini ben soylersem olmaz gebelik bölümüne gir bebegimiz ve cinsiyetleri var orayi incele hepsi yaziyor canim incele valla çok eglenceli oluyor fazlada kapilmamani tavsiye ederim aklimi bozmaktan korkuyorum ben
Bak şimdi hem açık adres verip bak diyorsun ben de kendini fazla kaptırma diyorsun ama ama bu imkansız kız ben çok pis kaptırırım kendimi

Bak şimdi hem açık adres verip bak diyorsun ben de kendini fazla kaptırma diyorsun ama ama bu imkansız kız ben çok pis kaptırırım kendimi
Yüzük testine bi bak bakayim sol avcunu ac nişan yüzugunu sac teline bagla avcuna koy sikica kapat bir fayiha 3 ihlas oku avcunu ac uc kere avcuna dokjndur sonra elini sabit tut yüzük halka cizerse kiz ileri geri giderse erkek yanliz dusugun ölü dogumun falan veya hayatta olan evladon varsa ondan baslayacaksin kac kere hamile kaldiysan o kadar yap en sonuncusu bu bebeginin cinsiyeti kolay gelsin

Ayy dur bacım hemen yapayım, kanıma girdin kız sen

Ultrason resmini yükle bakiyim bi benimkine benziyomu
Bende 6 haftalikken olan ultrason resmi var uyuz doktor 8 haftalıkken vermedi resmi canım ya ama bu salı günü gidicem onu mutlaka buraya atıcam, meraktan çatlıyorum :) şimdi senin kızın mi olacak bu testlere göre :)

Testlere gore kiz benimm icime erkek gelsede kiz olmasi konusunda dua ediyorum hayırlısıni versin rabbim

Testlere gore kiz benimm icime erkek gelsede kiz olmasi konusunda dua ediyorum hayırlısıni versin rabbim
Benimde ilk bebeğimde hep erkek gibi hissederdim şimdi kız gibi hissediyorum. Rabbim evladımızı sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin canımmm, bak birşey öğrendim bugün doktora gitmeden önce çikolata yiyip üzerine su içince bebek kendini çabuk gösterirmis :) yani bu test değil ama aklında bulunsun bacım :)

Sana bisey soyliyimmi cok gerildim ağlıyorum inan ne olursa olsun benim bebeğim olacak ama şu belirsizlik bitiriyor beni psikolojim çöktü :'( karnim büyüdü sivri degil yassı ama bu büyüklük hislerimi dogrular gibi tek istediğim saglikli olmasi ama bu merak tuketti yemin ederim

Ama ama ağlama bacım yaaa annesi yapma böyle bebişte üzülmesin. Benim karnımda büyüdü ama bazen sivri bazen yassı oluyor benim bebek karışık hareketler yapmakta :) kız ne olur bu kadar üzme kendini, rahat olmaya çalış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…