- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.161
Ewt onu dedim canım teoriye göre erkek ogrenince yaz merak.ederim
Tabiki takip edelim birbirimizi inşallah :)Mutlaka derim cnm burda birbirimize destek olalım ikimiZde ayniyiz.senin 2 oğlun var benim 2 kızım:)
Kizlar buda benim bebegimmmm cok merak ediyoruzz cinsiyetini. Nasipse 3 hafta sonra doktorumuz tahmin yapacagını söyledi ama taim istehayirlisini versin Allahimm hepimizee
Kızlar merhaba daha çok küçük 8 haftalık ama bişey anlayan varmı çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Kiza benziyor teoriye göre yanliz bu teoriler tutmazsa taslanmaktan korkuyorumKizlar buda benim bebegimmmm cok merak ediyoruzz cinsiyetini. Nasipse 3 hafta sonra doktorumuz tahmin yapacagını söyledi ama taim istehayirlisini versin Allahimm hepimizee
Kese epilepsi seklinde ve bozuk erkek olabilir canim kendini fazla kaptirma burdaki teorilere gore konuşuyorum. Bütün teoriler kiz diyor benimkine icimde hâlâ erkek olacak hissi var merak cok kotu bisey ya geceleri ruyama bile giriyor poofKızlar merhaba daha çok küçük 8 haftalık ama bişey anlayan varmı çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Cnm seninkide erkek sanki,ORKD arkadaşımızın dediği çizgi şeklindeyse erkekmiş.senin bebisde öyle duruyor.
Kese epilepsi seklinde ve bozuk erkek olabilir canim kendini fazla kaptirma burdaki teorilere gore konuşuyorum. Bütün teoriler kiz diyor benimkine icimde hâlâ erkek olacak hissi var merak cok kotu bisey ya geceleri ruyama bile giriyor poof
Ay yok canim benim kese yuvarlak olursa kiz epilepsi yani sekli bozuk olursa kiz dediler bi msj da ondan oyle dedim bebek çizgi seklindeyse erkek mercimek gibi yuvarlaksa kiz diyende oldu.Canım hayırlısı olsun saglıkla gelsin ama bende erkek istiyorum yani ne yalan söliyim :)
Canım nası yani bozuk derken ters bişey mi var ki doktor bişe demedi iyi görünüyo dedi ama :/ bakalim saglıklı olsunda cinsiyet fark etmez ama içimden erkek geçiyo sen ne istiyosun
Iki oglum var benim gönül kiz olmasini istiyor ama erkek gibi geliyor icime hayirlisuAy yok canim benim kese yuvarlak olursa kiz epilepsi yani sekli bozuk olursa kiz dediler bi msj da ondan oyle dedim bebek çizgi seklindeyse erkek mercimek gibi yuvarlaksa kiz diyende oldu.
Aaa tamam înşallah hayırlı saglıklı olsunlarda sen kız istiyosun galiba :)Ay yok canim benim kese yuvarlak olursa kiz epilepsi yani sekli bozuk olursa kiz dediler bi msj da ondan oyle dedim bebek çizgi seklindeyse erkek mercimek gibi yuvarlaksa kiz diyende oldu.
Aynen öyle ama once saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun duam sonra da kiz istiyorum bütün teoriler kiz desede içime erkek geliyor. Ikinci oglumda da doguma kadar kiz demiştim. Hatta dogumu yaptiran ebelere sordum cinsiyeti ne diyeAaa tamam înşallah hayırlı saglıklı olsunlarda sen kız istiyosun galiba :)
Aynen oyle dedim canim hatta ben hamileligimi bilmeden isal olmuştum. Gazoz aspirin içtim gecmedi acile gitmistik megerse hamileymisimORKD cnm bide şey demissin ilk hamileliğinde kabız olursan erkek diye.ilk haftalarda mi demek istedin.ben ilk haftalarda kabizdim yeni yeni düzeliyor:)
Elips nasil yani kesenin sekli bozukmuydu bide kizlarda da boyle ince uzun cizgi gibimiydi bebeklerin kesedeValla kızlar benim 2.kizin kesesi hep elips şeklindeydi hic yuvarlak gormedim.7 haftalıkken kesesi elipsti,5-6 haftalikken keseyi görmeye gittigimizdekini hatırlamıyorum.zaten 7,8,9 haftalık olanlar onemliymis teoride.bu hamileligimde kese yuvarlak.kızımda kese sol tarafta duruyor bunda sağda.hayırlısı olsun.2 kızım var benimde bide oğlum olsun isterim.
Gel BACIM bizde ayni durumdayiz vallaŞurada yazılan tahminleri okumaktan gözlerim şişti :) merak ne kötü bişey ya şimdi benim 12.haftam bitmek üzere cinsiyet üzerine tahmin de bulunulabilir mi kızlar. Yani çok yazı okudum bununla ilgili hep 12.haftada hiçbir doktor tahmin edemez falan t yazıyordu. Bende doktor dışı tahminlere baş vuruyorum merakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?