- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.141
Her halinizle erkek istediginiz belli hanfendi tıpkı benim iki erkekten sonra bir kiz istemem gibi bende acaba bisey olurda belirtisi kiza benzermi diye hep bu sitelerdeyim Allah gonlunuzdekini sag salim kucaklama firsati versin inşallah. Cizgi gibi olursa erkek diyorlar teorilerde ama bilemiyorum hayirlisiKızlar simdi 2.kızımın ultrason resmini atayim bakin.Eki Görüntüle 1626827
İste kızlar bu 2.kızımın ultrasonu bunda kese fasulye gibi.şimdiki hamileliğinde yuvarlak.2.kızımda ultrason kağıdına bakınca kese sola yakin,şimdiki hamileligimde sağa yakin.
Her halinizle erkek istediginiz belli hanfendi tıpkı benim iki erkekten sonra bir kiz istemem gibi bende acaba bisey olurda belirtisi kiza benzermi diye hep bu sitelerdeyim Allah gonlunuzdekini sag salim kucaklama firsati versin inşallah. Cizgi gibi olursa erkek diyorlar teorilerde ama bilemiyorum hayirlisi
Benim iki tane oğlum var kiz bebek hasretiyle yanip tutusuyoruz 10 hafta 4 günlük olduk ultrason ölçümüne göre benim hesaplarima gore 11 hafta 4 gunluk.Sende mi hamilesin cnm ne kadarlik,nasip olursa istiyorum cnm 2 kızım var hayırlısı.çizgi şeklinde derken neresi çizgi şeklinde anlamadım.bide sen ultrason resmi atsana.
Ikk resmini aksam evime gidince yukliyim unutmazsam simdi disardayimBenim iki tane oğlum var kiz bebek hasretiyle yanip tutusuyoruz 10 hafta 4 günlük olduk ultrason ölçümüne göre benim hesaplarima gore 11 hafta 4 gunluk.
Kiz olmasina dair bir belirti arıyorum hep hergün soruyorum esime kalcam büyümüşmu sag gogsummu yoksa sol gogsummu yuzuk falina bakalimmi. Dr cok yalvardim söyleyin diye gorunce soylerim dedi laf alamadim
Erkek bebeklerimin oldugu ilk ultrasonlari nereye koydugumu bulamıyorum canim burda bi teori okudum kese icindeki bebek cizgi seklindeyse erkek yuvarlaksa kiz oluyormus. Bide son olan bebeginin gobek deligine bi bak asagi bakiyorsa kiz yukari bakiyorsa erkek mis bide ilk hamileliginde kabiz olursan erkek isal olursan kiz mis gibi bir sürü hurafe okudum göbek yüzük isal ve kesedeki bebegin yuvarlak olmasi kiz bebegim olacagini isaret ediyor ama ben hâlâ erkek olacak diyorum bilmiyorum hayirlisi.
Göbek teorisine gore oglun olacak yukari bakiyor büyük oglumun gobegi boyle ikincisi erkek oldu ikinci oglumun asagi bakiyor yani benimde kizim olacak teori tutarsa tabiki valla bende burada okudum emin degilim yaniCnm ben tam anlamadım sen baksana göbeğe.Eki Görüntüle 1626919
Google ye gobek deliginden cinsiyet tahmini yaz anlayacaksin ne demek istedigimi. Ablasinin kine bak bide asagi bakiyorsa teori dogrudurCnm ben tam anlamadım sen baksana göbeğe.Eki Görüntüle 1626919
O merak bendede var öyle ogrenmek istiyorum ki anlatamamŞuan 15.haftadayız meraktan çatliyciğimmm
Sizin kaç haftalık. Bana herkes rahat bir hamilelik geçirdiğim için erkek diyor ama bilemiyorum.O merak bendede var öyle ogrenmek istiyorum ki anlatamam
10 haftalik olduk biz bende rahat hamilelik geçiriyorum ilk iki bebegimde rahat degildim ama surekli bulantilarim vardi erkek oldularSizin kaç haftalık. Bana herkes rahat bir hamilelik geçirdiğim için erkek diyor ama bilemiyorum.
Google ye gobek deliginden cinsiyet tahmini yaz anlayacaksin ne demek istedigimi. Ablasinin kine bak bide asagi bakiyorsa teori dogrudur
Yok yuvarlagin altinda yukari doğru kapanmış bir kapak var bak senin bebeğine kapak yukari dogru bakiyor o kapak yukarida olup asagi dogru bakarsa kiz diye duydum. Yukari dogru bakatsa erkek umarim anladinBide cnm benim kizin nasıl yukarı bakıyor göbek deliği,o düğüm gibi olan şey yukarda olduğu için mi yukarda oluyor
Amin inşallahCnm yardımcı olduğun için saol,Allah inş gönlümüzdekini sağ salim verir.ablasindan sonra bi kürtajım bi dusugum oldu cnm o yüzden bilemiyorum.
Yok yuvarlagin altinda yukari doğru kapanmış bir kapak var bak senin bebeğine kapak yukari dogru bakiyor o kapak yukarida olup asagi dogru bakarsa kiz diye duydum. Yukari dogru bakatsa erkek umarim anladin
Ewt onu dedim canım teoriye göre erkek ogrenince yaz merak.ederimAnladım cnm göbeğin bittiği yerdeki kapağı diyorsun o yukarı bakıyor doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?