- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.041
doktor erkek dedi ama tam olarak öbür ay netleşecekKiz mi bebisiniz aceebaa
Bana da erkek gibi geldi canım :)doktor erkek dedi ama tam olarak öbür ay netleşecek
canım sen erkek istiyodun demi çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende cuma gidecem imşallah bende güzel haberlerle gelirimCanım bugün gittim doktor bu bebek Erkeğe çok benziyor dedi ama kesin olarak bir hafta sonra belli olacak hayırlısıyla :)
Hadi hayırlısı bakalımcanım sen erkek istiyodun demi çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bende cuma gidecem imşallah bende güzel haberlerle gelirim
Canim Allah gonlune gore versin..bu kadar emin olmasam yorum yapmam..icimden gecende gordugum de erkektiCanım bugün gittim doktor bu bebek Erkeğe çok benziyor dedi ama kesin olarak bir hafta sonra belli olacak hayırlısıyla :)
Kız sanki canım :)bu da 12+3 haftalık son halimiz arkadaşlar...
Erkek geldi bana canımKizlarr tahmini olan varmi
Teşekkürler canim doktorda erkek gibi dedi ama 8 cm daha küçük net bisey soyleyemem dediErkek geldi bana canım
erkek bebeğinizKizlarr tahmini olan varmi
usg aleti cidden çok kalitesiz çekim yapmış. var mı başka fotosu?Merhaba kızlar bende 13+3 günlüğüm bugün Dr gittim ultrason görüntüm ekte sizce bizim cinsiyetimiz nedir ?? Doktor önünüzdeki ay kesin söylerim dedi Eki Görüntüle 1527989
Teşekkürler canim bakalim bi kac haftaya kesinlesirerkek bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?