- 13 Ocak 2015
- 246
- 120
- 53
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.081
Ya canım kesin geldi bana daha küçük keain demim ama soruyosunuz kız gibi dedibende erkek isterdm ama nasibimde yokmuş heralde demekki senindemi ikinci kızdı ?
Amin amin ama kesin konuşmuş siz neye göre erkek bekliyosunuz çok ümit baglanakta kotu olur aonra ama yaDoktor öyle dedi hatta %100 kız dedi ama ben hala erkek hissediyorum son ana kadar da ümitliyim Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ayy daha çok küçük ya ne istiyorsanız saglıkla gönlünüzdeki olsun inşKızlar banada bir yorum yaparmisiniz Rica etsem...
Ayy daha çok küçük ya ne istiyorsanız saglıkla gönlünüzdeki olsun inş
Anlıyorum merak işte hayırlısı olsun iki üç haftaya ögrwnirsiniz :)amin ınsallah. ..benim bir oğlum var bu ikinci gebeligiM. Sağlıklı olmasi herseyden önemli ama insan merak ediyor yinede.
oy 0.98 cm imişortada gibi anlamadım tam :=)
Ne tarafta senceoy 0.98 cm imiş
oldugu gibi keseyı kaplamıs :=) sanırım 7-8 hafta ıcın gecerlıteyseleri bu ne tarafta anlamadım ben
güya kese fasulyeye benzıyorsa erkek olurmus rivayetlere göreMerhaba arkadaşlar.. Herkes sağlıkla alsın inşallah bebişini kucağına.. 7. Haftadayım bende. 6+3 fotosuna göre sizce neye benziyor :)
Hiç net durumda bulunmam zaten :) yine ihtimali %50de bıraktık :)) hayırlısı olsun bakalımm :))güya kese fasulyeye benzıyorsa erkek olurmus rivayetlere göre
bebişe gelırsek cok net bır sekılde sağda kamp kurmus
kesenın şekline göre erkek
bebişin yerıne göre kız
önce saglıklı olsun, sonra gönlümüze göre olsun ınsallah :=)Hiç net durumda bulunmam zaten :) yine ihtimali %50de bıraktık :)) hayırlısı olsun bakalımm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?