- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.001
Kız benceKızlar bugün gittik doktora 12+0 oldu. Doktor cinsiyet için daha çok küçük dedi bir yorum yapabilir misiniz
Canım seninki çok net dr gorememişmi inan ben gram anlamıyorum nereye bakıyolar onu bile bilmiyorum banada hiçç yorum yapmadı demekki kız dedim çünkü erkeği erkenden goruyorlarcanım tahmini doğum tarihimiz aynı bizimde bugün 12+0 oldu 3 ayımız bitti çok şükür benim bebişe yorum yapabilir misin bana senin bebiş erkek gibi geldi sanki ama hayırlısı olsun
Canım seninki çok net dr gorememişmi inan ben gram anlamıyorum nereye bakıyolar onu bile bilmiyorum banada hiçç yorum yapmadı demekki kız dedim çünkü erkeği erkenden goruyorlar[/. Benimki ne o zaman kız mı erkek mi anlamadım ben erkek gibi görüyorum sanki ama bilemedim(
bakacağım şimdi canımCanı
Canım ya benimki de ne goruyon kızmı erkekmi sence...
Canım bana erkek gibi geldi öyle hissettim ama senin hislerin daha yakındırCanı
Canım ya benimki de ne goruyon kızmı erkekmi sence...
pipi goruyonmu yoksa hissiyatmı.....benimki çokkkk karışık hislerim var....Canım bana erkek gibi geldi öyle hissettim ama senin hislerin daha yakındır
Canım pipi gibi geliyor bana ama tam da bilemedimpipi goruyonmu yoksa hissiyatmı.....benimki çokkkk karışık hislerim var....
Benimki hissiyat fotona baktım erkek gibi geldi.ama hissiyat ben hiç anlamıyom çunkuCanım pipi gibi geliyor bana ama tam da bilemedimBenimki ne peki sence ??
20 gün sonra öğrenirim artık hayırlısı olsun :))Benimki hissiyat fotona baktım erkek gibi geldi.ama hissiyat ben hiç anlamıyom çunku
Daha çok minik yavrumYorum yapabilir misiniz?
evet ama çok merak ediyorum :) günler geçmiyor sanki.sizin belli mi cinsiyeti.Daha çok minik yavrum
Benim de belli değil canım bak bakalım. Benim için ne diyeceksinevet ama çok merak ediyorum :) günler geçmiyor sanki.sizin belli mi cinsiyeti.
BenCe bu bebek kiz :))Benim de belli değil canım bak bakalım. Benim için ne diyeceksin
bence erkek :)Benim de belli değil canım bak bakalım. Benim için ne diyeceksin
Canım net çıkmamışbana da yorum yapar mısınız kızlar
Hayırlısı bakalım 20 gün sonra öğreniriz herhalde :)bence erkek :)
Bence senin bebek bence diyorum kesin erkek...mutlaka ogrenince yazar misin....Benim de belli değil canım bak bakalım. Benim için ne diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?