- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #2.061
malesef yok yausg aleti cidden çok kalitesiz çekim yapmış. var mı başka fotosu?
KızlarrrrKızlar benim içinde yorumlarsaniz çok sevinirim
Başka yorum varmıKızlar yorumlarmısınızEki Görüntüle 1528666
seninki büyük ihtimal kız gibi.Kızlarrrr
Erkek gibi duruyo tahminimce.Kızlarr, benimkini yorumlarmısınıZ?
Sizi süper annelerden takip ediyorum .Başka yorum varmı
Çok küçük ama kız gibi duruyo. Öğrenince yazarsınız bi zahmet.Kızlar benim içinde yorumlarsaniz çok sevinirim
Eğer gördüklerimde yanılmassam erkek diyorum.Merhaba kızlar bende 13+3 günlüğüm bugün Dr gittim ultrason görüntüm ekte sizce bizim cinsiyetimiz nedir ?? Doktor önünüzdeki ay kesin söylerim dedi Eki Görüntüle 1527989
Evet ya biri daha dedi gorunmuyor diye... Nubu olmamasıda kıza işaret değilmidirSizi süper annelerden takip ediyorum .burda iskeleti çıkmış görünen bi nub yok canım.
Bi çıkıntısı olsa erkek diyebilirdik. Fotoda bişey görünmüyo.benimde iki kızım var hiç üzülme okadar güzel bişeyki iki kız kardeş doğduktan sonra anlarsın.başta bende çok üzüldüm ağladım ama şimdide iyiki doğurmuşum diyorum allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza.şimdi 3. Düşünüyorum ama cesarette edemiyorum bi istiyorum bi vaz geçiyorum. 3. Kız bilemiyorum ya çok kararsızın:)Evet ya biri daha dedi gorunmuyor diye... Nubu olmamasıda kıza işaret değilmidir
Çok küçük ama kız gibi duruyo. Öğrenince yazarsınız bi zahmet.
Canım ya keşke rabbim nasip etseydi ama olmadı...valla ben üçüncüye cesaret edemiyorum ya olmazsa çok üzülürümBi çıkıntısı olsa erkek diyebilirdik. Fotoda bişey görünmüyo.benimde iki kızım var hiç üzülme okadar güzel bişeyki iki kız kardeş doğduktan sonra anlarsın.başta bende çok üzüldüm ağladım ama şimdide iyiki doğurmuşum diyorum allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza.şimdi 3. Düşünüyorum ama cesarette edemiyorum bi istiyorum bi vaz geçiyorum. 3. Kız bilemiyorum ya çok kararsızın:)
Benim bebegimde 7 haftalıkken kesenin içinde soldaydı bugun 11 haftalık ve dr kız dedi ben erkek iatiyordum amaabu yöntem bende de tutmuştu bebeğimin cinsiyeti erkek
Benim bebegimde 7 haftalıkken kesenin içinde soldaydı bugun 11 haftalık ve dr kız dedi ben erkek iatiyordum amaa
Ya canım kesin geldi bana daha küçük keain demim ama soruyosunuz kız gibi dediBende seni merak ediyordum canım kesin mi konuştu benimki gibi?Ben hala erkek hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?