Bebeğin kanala girmesi

ipekdenizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
26
0
36
İstanbul
Mrb arkadaşlar,40+6.günümdeyim belimden aşağıya kadar tüm kemiklerim çok ağrıyor yürümekte çok zorlanıyorum.bugün Dr muayenede bebeğin başı daha çok yukarda açılmada yok dedi 2 gün daha süre verdi pazarteside aşağı inmemiş olursa Sezeryana alacak,çok moralim bozuldu normal istiyorum çünkü,bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı bebeği kanala sokup sancıları başlatmak mümkünmü bizim elimizde yapabileceğimiz bişey varmı?

bildiğim bir yöntem yok ama sezeryandan bu kadar korkma. benim 16 gün oldu ikinci sezeryanımı olalı. bacak ağrıları kemik ağrıları çok normal bu dönemde bebek baskı yapıyordur. bebeğin kanala girmeside son ana kadar inebilir.

Once sanci verir diktor olmazsa sezeryana ali diye biliyorum. Sen rahat ol yine de. Hic bir seyde israr etmemwk lazim. Allah kurtarain insallah

Seninde hayırlı olsun bebeğin,hamileliğim boyunca hep normal doğuma şartlamıştım kendimi ama büyük ihtimal pazartesi Sezeryan olacağım

bencede sunı sancıyla ugrasma hıc buzamana kadar ınmemeısse ınmez heralde ya 41 haftalık olmussun artık en temızı sezeryan bu durumda bende sezeryan yaptım okdar korkulcak bırsey degıl cok rahat bır operasyon önemlı olan saglıklı bır sekılde bebegıne kavusman

Benim bi arkadasimda 41 hafta olmasina ragmen bebek gelmedi once suni sanci verdiler acilma hala olmayinca rahmine bi hap koymuslar bu hap acilma yapti ve normal dogum oldu.bu hapi bi sor istersen simdiden allah kolaylik versin

Epiduralmi yoksa genel anestezimi olmuştun nasıl geçti.

Epiduralmi yoksa genel anestezimi olmuştun nasıl geçti.

epıdurallı oldu asla genelı düşünmedım genelden uyanırken tüm acıalrla uyanıyorsun vücut fonksıyonlarına bakmak için agrı kesıcı yapmıyorlar cünkü kesıkelrının acısıyla uyanmak ıyı olmaz epıduralde hem beebgının ılk aglamasına dasahıt oluyorsun cok güzel onu görüyoosun rahatlıyorsun tavsıye ederım dogumdan sonra 3-4 saat agrın olmuyor böylece beebgı rahatca emzırebılıyorsun zaten agrın baslamadan tekrar agrı kesıcı yapıyorlar heemn hemen ılk gün agrın olmuyopr dıyebılırım tabı yürütmeye kalkarken acı oluyor o ayrı ama cok korkulcak bısı degıl epıduralı tavsıye ederım acı hıssetmıyosun dogumda zaten bebek 10 dk gecmeden doguyor sonra anneyı dıkıyorlar bıtıyor

arkadasın bırı en temızı sezeryan desede normal dogumu destekleyenlerdenım son ana kadar bebeğin kanala gırme ıhtımalı vardır ayrıca acıklık olmadıgı takdırde sunı sancı vermezler normal dogum olmayacagına doktor karar verır sız ıstesenızde sunı sancı verılmıyor belllı bır acıklık olmadan

41 haftada bebek inmedıyse sunı sancıyla ınmesıyle ugrasmayın dıye dedım yoksa ben sezeryan yapsamda normal dogum yapanlara herzaman hayran olmus bırıyımdır

Slm arkadaşlar doğum yaptım çok tatlı bir kiZim oldu çok şükür,pazartesi akşam iftarda sonra sancım başladı ve gece 5 de suyum geldi hemen doktoru aradım nöbetçiyim hemen gel dedi.normal doğum olur diye çok sevinmiştim ama bebeğim kakasını yaptıgı için acele genel anestezi ile Sezeryana aldılar iyiyim bebeğimde iyi çok şükür hepinize çok teşekkürler.

güle güle saglıklıca büyüt canım bebegını

merakla sizden bir haber bekliyorumm..

hayırlı olsun maşallah ne güzel güle güle büyüt ben de genel anestezityle 12 saat sonra boyna kordon dolandığı için sezryane alınmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…