Umarı ya gerçekten dua edin bu cuma tekrar gidicem ama tekrar yok derse bende başka bi doktora görünürüm doktorum başka doktora boşuna gitmeyin falan dedi üstelik8-9. haftalarda kalp atışını duyanlar var. Bence tek doktorla sınırlı kalmayın. Hafta olarak tam hatırlamıyorum ama 6. haftanın sonuna doğru duymuştum ben.
Başta gittiğim doktor bana boş gebelik hamile değilsin demişti. İkincisi kese var bebek yok kalp atışını duymuyorum demişti. Üçüncü gittiğim doktorum kalp atışını da dinletti minicik bebişimi de göstermişti ultrasonda. Umarım güzel haberler alırsınız.
Ya hiç bir şey demedi boş gebelik dedi ilk kalp oluşur kalp olmadığı için zaten boş kese dedi ve gönderdi bende pek bu konuda birseyler bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemedimYolk sac da mı yok?
Üstelik bana resmen düşük yaparsan karışma dedi daha 6+5 ken boş kese zaten falan dediYa hiç bir şey demedi boş gebelik dedi ilk kalp oluşur kalp olmadığı için zaten boş kese dedi ve gönderdi bende pek bu konuda birseyler bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemedim
Kesinlikle baska bir doktora gidin görüş alın ne olur ne olmaz 7 haftalıkken kalp atısı duydum benArkadaşlar 6+5 haftalikken muayene gittim ve doktor boş gebelik olduğunu söyledi haftaya son kez gel sonra kürtaj yada kendin düşük yaparsın dedi kanaman olursa karışma olsun dedi ve ben 4 yıldır hamile kalamıyorum bu bile benim için nasıl bir ümitken şimdi kalbi atmıyor boş gebelik eminim dedi sizce ne yapmalıyım siz kaçıncı haftada duydunuz rica etsem söyler misiniz
Var mı elinizde ultrason görüntünüzYa hiç bir şey demedi boş gebelik dedi ilk kalp oluşur kalp olmadığı için zaten boş kese dedi ve gönderdi bende pek bu konuda birseyler bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemedim
Var mı elinizde ultrason görüntünüz
Ayy su an o kadar ümit oldu ki bana kaç gündür ne zaman düşük yapıcam diye bekliyorum ve duygularım alt üst olduKesinlikle baska bir doktora gidin görüş alın ne olur ne olmaz 7 haftalıkken kalp atısı duydum ben
Bu varVar mı elinizde ultrason görüntünüz
Hıc öyke dusunup üzülmeyin lütfen benım arkadaşım 8 haftalıkken bebegının kalp atısını duyabıldı doktorunuzu degıstırın ilk işiniz yarın iyi bir doktora muayene olun burdan mutlaka yorum yzın cok merak ederım siziAyy su an o kadar ümit oldu ki bana kaç gündür ne zaman düşük yapıcam diye bekliyorum ve duygularım alt üst oldu
Yarın biraz işlerin var aslında bi kaç güne mutlaka başka bir doktora görünürüm lütfen dua edin sonuçları sizinle de paylaşırım ama iyi şeyler yazıyım burdaHıc öyke dusunup üzülmeyin lütfen benım arkadaşım 8 haftalıkken bebegının kalp atısını duyabıldı doktorunuzu degıstırın ilk işiniz yarın iyi bir doktora muayene olun burdan mutlaka yorum yzın cok merak ederım sizi
Ultrason görüntüsü tam 6 haftalıktı galiba sonraki ultrason görüntüsünü vermedi yuvarlak birsey vajinal ultrason da göründü ama yinede ısrarla boş gebelik olduğunu söylediKesinlikle başka bir doktora daha gidip fikir almanı öneririm. 1 hafta sonraya kadar kendini yiyip bitirene kadar bir görüş alırsan belki daha iyi gelir size. Geç döllenme olabilir mi acaba? Birde minik top gibi yolk sac gözükmedi mi ultrasonda gözükmüyor ama belki siz görmüşsünüzdür
Çok bilmişlik yapmak istemiyorum ama bazı doktorları anlayamıyorum. Yolk sac varsa boş gebelik olmuyor diye biliyorum. Yine de emin olmak için başka bir doktora görünün. Belki geç döllenme olduğu için bebeğiniz haftasına göre geriden geliyor olabilir. Hayırlısıyla inşallah diyelimUltrason görüntüsü tam 6 haftalıktı galiba sonraki ultrason görüntüsünü vermedi yuvarlak birsey vajinal ultrason da göründü ama yinede ısrarla boş gebelik olduğunu söyledi
İnsallah tüm kalbimle dua ediyorum güzel haberler dönus yapacaksınız insallahYarın biraz işlerin var aslında bi kaç güne mutlaka başka bir doktora görünürüm lütfen dua edin sonuçları sizinle de paylaşırım ama iyi şeyler yazıyım burda