Bebeğin kalp atışı

Ya bende pek bilmediğim için ne soracağımı bile bilemedim ve özellikle özel hastaneye gittim belki ilgilenirler diye çünkü 4 yıldır hiç bir tedaviye cevap vermedi ve ben tedaviyi bırakınca da bu mucizeyi yaşadım ama hayallerim kırılır diye çok korkuyorum

Umarim ya hani bu bile bana o kadar ümit oldu ki ama doktoru kesinlikle degistiricem

Ya işte açıklama bile yapmadı ki evet boş gebelik deyip haftaya kadar zaten gel yine olmaz kürtaj olursun falan dedi zaten temeli sağlam olmayan bi gebelik beklenende değişmez bunu da anlamadım doğrusu temel nasıl sağlam olur

inşallah her şey yolundadır Güzel haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar bu gün doktora gittim ve kalbini dinledim o kadar mutluyum ki çok teşekkür ederim başka bir doktora göründüm ve direk kalbini dinledim herhangi bir sorun olmadığını söyledi gerçekten bu cuma kürtaj düşünürken birde böyle kalbini dinlemek Allahım sen herkese nasip et

Yaa baştan beri okudum çok sevindim bende 6+4 de gittim normalde 7+3 olması gerekiyor dedi kalp atışını görmedim dedi pazartesi gel yüzde 20 duyarız duymazsak temizlerim dedi bir pislik sanki hemen kürtaj yapmaya kalkıyorlar bende cuma başka doktora gideceğim umarım duyarım kaç haftalık duyfun

Çok sevindim, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Yaa cok mutlu oldum gözün aydın ama ben sana demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…