• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğin ismini değiştirme 😔

meo41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
38
13
88
Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyo 😔 ama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu

Süreç hakkında hiçbir bilgim yok ama ben de doğduktan sonra günlerce isimsiz kalmışım. Sonra ergenlik dönemindeki dayım aşık olduğu kızın adını koymayı önermiş, koymuş annemler de. 2 ay sonra dayım başka kıza aşık olmuş tutturmuş adını değiştirelim şimdiki sevdiğim kızın adını koyalım diye =)))) Ona uysalar adım 4389437 kere değişirdi gerçi.

Kulağına 2 ismi okutun 2 isimli olsun göbek adı bi ara meşhurdu 2.adiyla seslenin .içinize sinmiyorsa değiştirin ilk nufusa arayip sorun oluyormu diye .yoksa sanki mahkemeye dava açıyorsunuz

10 çocuğun 12’sinin adı Asel, koymayın artık 😂 ona da çok ısınamamış gibisin zaten oyuncak etme çocuğu bırak artık. 1 senede isim bulamadıysanız karı koca daha da bulamazsınız. İsim niye boğsun seni abartma
20 yıl sonra ortalık Asel, Lina teyze falan dolacak maalesef 😂

Merhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyo 😔 ama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu

Bu olay yakın arkadaşımında başına geldi. Çok istediği ismi koydu ve sonra vazgeçti. Galiba psikolojikmen bu olay. Ona bir ömür sen sesleneceksin annesi. İyice düşün ve karar ver. Ama değiştirirsin büyük ihtimal

Süreç hakkında hiçbir bilgim yok ama ben de doğduktan sonra günlerce isimsiz kalmışım. Sonra ergenlik dönemindeki dayım aşık olduğu kızın adını koymayı önermiş, koymuş annemler de. 2 ay sonra dayım başka kıza aşık olmuş tutturmuş adını değiştirelim şimdiki sevdiğim kızın adını koyalım diye =)))) Ona uysalar adım 4389437 kere değişirdi gerçi.
dayilarimiz aynimi acaba 😁

Back