kayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Birşey olurmu aşırı huzursuzum bebeğim 8 aylık korkudan uyuyamadım. Söylediö söyleyeceğimiiKayınvalidenize söyleyin bir daha elini bile sürmesin el kadar çocuğa rakı mı sürülür sanki 20lik diş çıkarıyor bir sürü şeyi var tetagil falan kullanın sancısı çoksa
Az sürdüm diyor ben yoktumLütfen yapabilirsen git bu deliyi şikayet et, küçük el kadar bebeğe rakı içirmekten. Kaynananın akli dengeleri feci uçmuş. Kafayı yemiş. Uzak dursun bebekten. Yerin dibine sok o kaynanayı.
Yani inşallah olmaz bilgim yok ama sonuçta alkol var içinde. Emzirin takip edin doktora danışınBirşey olurmu aşırı huzursuzum bebeğim 8 aylık korkudan uyuyamadım. Söylediö söyleyeceğimii
Yarın rutin kontolü var bu geceyi bir atlatsakYani inşallah olmaz bilgim yok ama sonuçta alkol var içinde. Emzirin takip edin doktora danışın
Normalde bırakmam ama mecburdum bugün. Umarım sabaha kadar sorun yaşamamMeze de hazırlasın bari, tek gitmez. Tövbe est. Dolaba konan diş kaşıyıcıları var biraz bilinçlensin bu eski salak kafalar ya. Bebekler resmen babaanne zulümü görüyor. Siz de bir daha tek bırakmayın bu deliyle.
Neden bıraktınız mesela bugün?Normalde bırakmam ama mecburdum bugün. Umarım sabaha kadar sorun yaşamam
tövbe estagfrullah bu forumda daha neler duyacağım.. cocugum diş çıkarırken damaklarına jel sürmedim kimyasal katkı içeriyor diye rakı ne demek kusura bakmayın bu kadının akıl sağlığı gerçekten yerinde mi ?kayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Anladım. Allah bir daha mecbur etmesin. Gözlemleyin bu gece. Kendi söylemiş bir dahakine ne yaparsa gizler.Normalde bırakmam ama mecburdum bugün. Umarım sabaha kadar sorun yaşamam
Özel sebeplerden. Bu çok mu önemli şuanNeden bıraktınız mesela bugün?
Evet çok önemli. Bu kadın melek gibi dünyanın en iyisi iken tutup da bunu yapmamıştır. Illa ki manyaklığının sinyallerini vermiştir. Sizin çocuğu riske atmanızı gerektirecek çocuğunuzdan daha özel ne sebebiniz olabilir?Özel sebeplerden. Bu çok mu önemli şuan
Hastaneye gitmem gerekti. Yoksa ben çocuğuma hep kendim bakıyorum.Evet çok önemli. Bu kadın melek gibi dünyanın en iyisi iken tutup da bunu yapmamıştır. Illa ki manyaklığının sinyallerini vermiştir. Sizin çocuğu riske atmanızı gerektirecek çocuğunuzdan daha özel ne sebebiniz olabilir?
Çocuğu da götürseydiniz. Mr gibi bi işse babası baksaydı. Ben de hep kendim bakıyorum. Kimseye de bırakmadım babasından baska şu 3 senede. Bırakılmayabiliyor yani çocuk da.Hastaneye gitmem gerekti. Yoksa ben çocuğuma hep kendim bakıyorum.