- 17 Mart 2022
- 2.144
- 1.974
- 39
Dönüp dönüp tekrar okudum. Kv lütfen bebeğinden uzak tut. Tedagil var jeller var rakı ne yakayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönüp dönüp tekrar okudum. Kv lütfen bebeğinden uzak tut. Tedagil var jeller var rakı ne yakayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Sonra gazetenin 3.sayfalarında gelini kaynanasını öldüresiye dövdü diye çıkınca yazık kadına derler... "Şiddete karşıyım ama bu insanı insanlıktan çıkaracak cinsten çünkü söz konusu şahsıma yapılanı bile belki daha üsturuplu karsılık verebılırım ama yavrum söz konusu olursa sanırım işler değişir..."kayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Yok artık daha neler hiç mi parası yok illa bir şey sürecekse eczaneden diş jeli alsaymış tövbe ya Rabbi. Onun içindeki alkol oranı ne kadar yüksek, bebeğin de vücudu küçük yani kokusu bile etkiler bebeği. Tamam alkol isteyen tüketsin de tüyü bitmemiş bit kadar bebenin ağzında rakının ne işi var Allah aşkına yakayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Vallahi ben doktora söyleme utanırım yani "Ya diş çıkarıyor diye biz rakı sürdük de bişi olur mı doktor X?" diyemem. Doktor gerizekalı mısın gibisinden bir bakış kesin atarYarın rutin kontolü var bu geceyi bir atlatsak
Masa da kursun söyleyin sadece sürmek yetmez.kayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Şikayet et kayınvalideni bebeği ölüme sürüklemektir bu rakı mi sürülür bebeğin ağzınakayınvalidem çocuğumun dişine rakı sürmüş bunu yapan varmı ?
Ama ne olur diye sormamis bunu yapan var mı demiş. O kayınvalideye haddini bildirmesi lazim. Tabi ki zehirlenme hattina sormasi lazım. Birşey olur mu olmaz mi bence cok tehlikeli biseyKadın bebeğe birşey olur mu demiş yarınız eleştirmiş yarınız küfretmiş kadın bunları biliyor bilmediği şey bebeğe birşey olur mu ?? Oturup söveceginize cevap verin ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama bi sağlık ocağını ara derim