Bu hafta kesin erkek dedi 18 haftaMerhaba! Arkadaşlar.Ben şuan 14 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktorum %70 olarak söyledi cinsiyetini ama kesin de deil tabiki. Haftaya Pazartesi sabah yine randevum var 15 haftalık olucak o zaman da Aynı gün öğleden sonra da cinsiyet partisi yapacagız eşimin boş günü çünkü. Yani o gün kesin bi şekilde cinsiyetini öğrenmiş olmam lazım sabah. Sizce ögrenir miyim ? Siz kaç haftalıkken kesin öğrendiniz acaba?
Ramazan gelmeden yapmak istiyoruzda15.hafta cinsiyet partisi için erken bence
İnşallah yaa bana da 13. Haftada tahmini bişey söyledi doktor ama ben biraz kesinleşsin istiyorum inşallah gösterir :)14.hafta da öğrendim cinsiyeti.
18.hafta da kontrolum vardı değişen birşey yok dedi.
Bebegin inatçı değilse öğrenirsin canım ben hic uğraşmadan öğrendim kızım sağ olsun zorlamadı bizi
Valla dereyi görmeden parçayı sivamissiniz ya bebek gostermezseMerhaba! Arkadaşlar.Ben şuan 14 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktorum %70 olarak söyledi cinsiyetini ama kesin de deil tabiki. Haftaya Pazartesi sabah yine randevum var 15 haftalık olucak o zaman da Aynı gün öğleden sonra da cinsiyet partisi yapacagız eşimin boş günü çünkü. Yani o gün kesin bi şekilde cinsiyetini öğrenmiş olmam lazım sabah. Sizce ögrenir miyim ? Siz kaç haftalıkken kesin öğrendiniz acaba?
İşte bende ondan korkuyorum. Ama eşimin boş günü bide ramazan gelio malumValla dereyi görmeden parçayı sivamissiniz ya bebek gostermezse
Kız dedi. Bana da gösterdi boşluktu ama işte daha 13 haftalıktı o zaman. Deişebilir mi yaniBu arada cinsiyeti %70 ne soyledı genelde erkek diyince değişmiyor
Valla Dr bana da büyük ihtimalle kız ama 3 hafta sonra gel dedi bu hafta cuma bende nasipse ogrenicem 15+2 de .İşte bende ondan korkuyorum. Ama eşimin boş günü bide ramazan gelio malum
Benimde Pazartesi. Cuma günğ öğrenice yazar mısın cnm merak ettim deişecek miValla Dr bana da büyük ihtimalle kız ama 3 hafta sonra gel dedi bu hafta cuma bende nasipse ogrenicem 15+2 de .
Sağlıkla gelsinler pıtırcıklar
Burda da çok okumuşsundur 12-13.haftalarda tahmin ediliyor sonrasında değişebiliyor. partini yaparsın kız olduğunu bilir herkes, 2 3 hafta sonra ya tam tersi oldugunu öğrenirsen? yinede sen bilirsin ama bence kötü bir durum işini garantiye almakta fayda varKız dedi. Bana da gösterdi boşluktu ama işte daha 13 haftalıktı o zaman. Deişebilir mi yani
Pazartesi günü zaten net bişey söylemezse yapamıcam galibaBurda da çok okumuşsundur 12-13.haftalarda tahmin ediliyor sonrasında değişebiliyor. partini yaparsın kız olduğunu bilir herkes, 2 3 hafta sonra ya tam tersi oldugunu öğrenirsen? yinede sen bilirsin ama bence kötü bir durum işini garantiye almakta fayda var
Resmini at yorumlayalım
Evet. Bu pozisyondan baktı da söyledi zatenSon usg bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?