Doğuma Hazırlık Bebeğin cinsiyetini öğrenmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emosgecee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
148
150
18
31
Merhaba! Arkadaşlar.Ben şuan 14 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktorum %70 olarak söyledi cinsiyetini ama kesin de deil tabiki. Haftaya Pazartesi sabah yine randevum var 15 haftalık olucak o zaman da Aynı gün öğleden sonra da cinsiyet partisi yapacagız eşimin boş günü çünkü. Yani o gün kesin bi şekilde cinsiyetini öğrenmiş olmam lazım sabah. Sizce ögrenir miyim ? Siz kaç haftalıkken kesin öğrendiniz acaba?

Merhaba! Arkadaşlar.Ben şuan 14 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktorum %70 olarak söyledi cinsiyetini ama kesin de deil tabiki. Haftaya Pazartesi sabah yine randevum var 15 haftalık olucak o zaman da Aynı gün öğleden sonra da cinsiyet partisi yapacagız eşimin boş günü çünkü. Yani o gün kesin bi şekilde cinsiyetini öğrenmiş olmam lazım sabah. Sizce ögrenir miyim ? Siz kaç haftalıkken kesin öğrendiniz acaba?
Bu hafta kesin erkek dedi 18 hafta

14.hafta da öğrendim cinsiyeti.
18.hafta da kontrolum vardı değişen birşey yok dedi.

Bebegin inatçı değilse öğrenirsin canım ben hic uğraşmadan öğrendim kızım sağ olsun zorlamadı bizi🤗

14.hafta da öğrendim cinsiyeti.
18.hafta da kontrolum vardı değişen birşey yok dedi.

Bebegin inatçı değilse öğrenirsin canım ben hic uğraşmadan öğrendim kızım sağ olsun zorlamadı bizi🤗
İnşallah yaa bana da 13. Haftada tahmini bişey söyledi doktor ama ben biraz kesinleşsin istiyorum inşallah gösterir :)

Valla dereyi görmeden parçayı sivamissiniz ya bebek gostermezse 😁

Kız dedi. Bana da gösterdi boşluktu ama işte daha 13 haftalıktı o zaman. Deişebilir mi yani
Burda da çok okumuşsundur 12-13.haftalarda tahmin ediliyor sonrasında değişebiliyor. partini yaparsın kız olduğunu bilir herkes, 2 3 hafta sonra ya tam tersi oldugunu öğrenirsen? yinede sen bilirsin ama bence kötü bir durum işini garantiye almakta fayda var 🤷‍♀️

Burda da çok okumuşsundur 12-13.haftalarda tahmin ediliyor sonrasında değişebiliyor. partini yaparsın kız olduğunu bilir herkes, 2 3 hafta sonra ya tam tersi oldugunu öğrenirsen? yinede sen bilirsin ama bence kötü bir durum işini garantiye almakta fayda var 🤷‍♀️
Pazartesi günü zaten net bişey söylemezse yapamıcam galiba:(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 86
Back
X