Doğuma Hazırlık Bebeğin cinsiyetini öğrenmek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız dedi. Bana da gösterdi boşluktu ama işte daha 13 haftalıktı o zaman. Deişebilir mi yani
Canim tahminde bulundu yoksa organ yerini gordumu benim 12 haftada kiza benziyo dedi tahminen bidaha 18 haftada gittim erkekmis direk gorduk zaten kesin dedi

Canim tahminde bulundu yoksa organ yerini gordumu benim 12 haftada kiza benziyo dedi tahminen bidaha 18 haftada gittim erkekmis direk gorduk zaten kesin dedi
İki bacak arası boş görünüyo %70 kız dedi pozisyonundan dolayı biraz zor gördü sanırım o yüzden de kesin konuşmadı

İki bacak arası boş görünüyo %70 kız dedi pozisyonundan dolayı biraz zor gördü sanırım o yüzden de kesin konuşmadı
Anladim cnm bidahaki gidisinde kesin konusur belki banada kiza benziyo demisti radyolog ikili testte bende ole dediyse kizdir tamam demistim 18 haftaya kadar gitmedim meyer erkekmis neye gore tahmin yapiyolar ilginc

Anladim cnm bidahaki gidisinde kesin konusur belki banada kiza benziyo demisti radyolog ikili testte bende ole dediyse kizdir tamam demistim 18 haftaya kadar gitmedim meyer erkekmis neye gore tahmin yapiyolar ilginc
Hadi bakalım. Ben eşime söylemiyorum cinsiyeti parti için. Kesin erkek kesin die die gezio ortalıkta

İnşallah yaa bana da 13. Haftada tahmini bişey söyledi doktor ama ben biraz kesinleşsin istiyorum inşallah gösterir :)
Bana 14.haftaya kadar hicbirsey söylemedi bende hic tahmin de olsa sormadım sabırla bekledim.
14.haftada kız dedi gordumde hatta sonra cevrede değişebilir dediler 18.haftada gittigimde tekrar sordum kız dedi yine gösterdi.
Erken dönemde yanılan olabiliyormuş sende bekle bakalım ne diyecek.

Hadi bakalım. Ben eşime söylemiyorum cinsiyeti parti için. Kesin erkek kesin die die gezio ortalıkta
Bencede suan bisey soleme
Bencede bisey soleme zaten kesin demedikten sonra ben tahmin istedigime cok pisman oldum 18 haftaya kadar kiz olarak sartladim kendimi oledir diye doktor erkek deyince şok oldum oda erken haftadaki tahminlerin hicbi gercekligi yok dedi onlar sadece tahmin dedi bennebileyim ilkdefa bebegim oluyo ole sandim

Ben ilk 11nci haftada öğrendim.. Erkek dedi on gün sonra daha net olur dedi 4gün sonra bir daha gideceğim işte..
Görümceme de o haftalarda kız dediler, 12nci haftada, 15nci haftada, hatta 20nci 25nci 30uncu haftada hep kız dediler
Ama erkek doğurdu
Net olamayacağını söyleyeyim

Oooo bayagı sıkıntıymış bu. Bebek odası yapıcam ben çünkü inşallah öyle bişey olmazzzz

Oooo bayagı sıkıntıymış bu. Bebek odası yapıcam ben çünkü inşallah öyle bişey olmazzzz
Hahaha o da yapmıştı, pembe pembe
Yok ya düşük bir ihtimal doğuma kadar yanılmaları

Cinsiyet partisi mi

Bana doktor 11+4’te, ikili test için gittiğimde erkek demişti. 21 haftalık oldu, ayrıntılı ultrasonda da değişen bir şey olmadı. Yine erkek.

Meraba öhrendin mi acaba??
Evet Dr erkek dedi başta kıza benziyo demişti biz bahar çiçeği beklerken uğur böceği çıktı sağlıklı olsun başka istediğim yok
Benim kesenin net sağında oluşmuştu ayrıca ne karnimda ne de vücudumun başka bölgelerinde tüy artışı ya da tüylerin uzamasinda hızlanma falan hiç olmadı bulantim da 8.-9. ayda bitti. Hiç istifra etmedim .
Bunları özellikle yazdım çünkü bu tip belirtilerle de cinsiyet belirleme yapıyorlar ya yapmayın ayrıca goguslerim baya büyüdü dedim hep kızlarda böyle oluyormuş ama erkeklerde de oluyor demek ki
Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizlere de hayırlı ana babalar olabilmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım bakalım benimki net belli olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…