Unutmazsam ve konuyu bulabilirsem yazarım tabikiBenimde Pazartesi. Cuma günğ öğrenice yazar mısın cnm merak ettim deişecek mi
Canim tahminde bulundu yoksa organ yerini gordumu benim 12 haftada kiza benziyo dedi tahminen bidaha 18 haftada gittim erkekmis direk gorduk zaten kesin dediKız dedi. Bana da gösterdi boşluktu ama işte daha 13 haftalıktı o zaman. Deişebilir mi yani
İki bacak arası boş görünüyo %70 kız dedi pozisyonundan dolayı biraz zor gördü sanırım o yüzden de kesin konuşmadıCanim tahminde bulundu yoksa organ yerini gordumu benim 12 haftada kiza benziyo dedi tahminen bidaha 18 haftada gittim erkekmis direk gorduk zaten kesin dedi
Anladim cnm bidahaki gidisinde kesin konusur belki banada kiza benziyo demisti radyolog ikili testte bende ole dediyse kizdir tamam demistim 18 haftaya kadar gitmedim meyer erkekmis neye gore tahmin yapiyolar ilgincİki bacak arası boş görünüyo %70 kız dedi pozisyonundan dolayı biraz zor gördü sanırım o yüzden de kesin konuşmadı
Hadi bakalım. Ben eşime söylemiyorum cinsiyeti parti için. Kesin erkek kesin die die gezio ortalıktaAnladim cnm bidahaki gidisinde kesin konusur belki banada kiza benziyo demisti radyolog ikili testte bende ole dediyse kizdir tamam demistim 18 haftaya kadar gitmedim meyer erkekmis neye gore tahmin yapiyolar ilginc
Bana 14.haftaya kadar hicbirsey söylemedi bende hic tahmin de olsa sormadım sabırla bekledim.İnşallah yaa bana da 13. Haftada tahmini bişey söyledi doktor ama ben biraz kesinleşsin istiyorum inşallah gösterir :)
Bencede suan bisey solemeHadi bakalım. Ben eşime söylemiyorum cinsiyeti parti için. Kesin erkek kesin die die gezio ortalıkta
Bencede bisey soleme zaten kesin demedikten sonra ben tahmin istedigime cok pisman oldum 18 haftaya kadar kiz olarak sartladim kendimi oledir diye doktor erkek deyince şok oldum oda erken haftadaki tahminlerin hicbi gercekligi yok dedi onlar sadece tahmin dedi bennebileyim ilkdefa bebegim oluyo ole sandimAnladim cnm bidahaki gidisinde kesin konusur belki banada kiza benziyo demisti radyolog ikili testte bende ole dediyse kizdir tamam demistim 18 haftaya kadar gitmedim meyer erkekmis neye gore tahmin yapiyolar ilginc
Ben ilk 11nci haftada öğrendim.. Erkek dedi on gün sonra daha net olur dedi 4gün sonra bir daha gideceğim işte..Merhaba! Arkadaşlar.Ben şuan 14 haftalık hamileyim. Geçen hafta doktorum %70 olarak söyledi cinsiyetini ama kesin de deil tabiki. Haftaya Pazartesi sabah yine randevum var 15 haftalık olucak o zaman da Aynı gün öğleden sonra da cinsiyet partisi yapacagız eşimin boş günü çünkü. Yani o gün kesin bi şekilde cinsiyetini öğrenmiş olmam lazım sabah. Sizce ögrenir miyim ? Siz kaç haftalıkken kesin öğrendiniz acaba?
Oooo bayagı sıkıntıymış bu. Bebek odası yapıcam ben çünkü inşallah öyle bişey olmazzzzBen ilk 11nci haftada öğrendim.. Erkek dedi on gün sonra daha net olur dedi 4gün sonra bir daha gideceğim işte..
Görümceme de o haftalarda kız dediler, 12nci haftada, 15nci haftada, hatta 20nci 25nci 30uncu haftada hep kız dediler
Ama erkek doğurdu
Net olamayacağını söyleyeyim
Hahaha o da yapmıştı, pembe pembeOooo bayagı sıkıntıymış bu. Bebek odası yapıcam ben çünkü inşallah öyle bişey olmazzzz
İnşallah gösterir Pazartesi günü heyecanla bekliyorumHahaha o da yapmıştı, pembe pembe
Yok ya düşük bir ihtimal doğuma kadar yanılmaları
Bende heyecanla bekliyorum valla :)İnşallah gösterir Pazartesi günü heyecanla bekliyorum
Meraba öhrendin mi acaba??Unutmazsam ve konuyu bulabilirsem yazarım tabiki
Evet Dr erkek dediMeraba öhrendin mi acaba??
Hayırlı olsun canım bakalım benimki net belli olacak mıEvet Dr erkek dedibaşta kıza benziyo demişti biz bahar çiçeği beklerken uğur böceği çıktı sağlıklı olsun başka istediğim yok
Benim kesenin net sağında oluşmuştu ayrıca ne karnimda ne de vücudumun başka bölgelerinde tüy artışı ya da tüylerin uzamasinda hızlanma falan hiç olmadı bulantim da 8.-9. ayda bitti. Hiç istifra etmedim .
Bunları özellikle yazdım çünkü bu tip belirtilerle de cinsiyet belirleme yapıyorlar ya yapmayınayrıca goguslerim baya büyüdü dedim hep kızlarda böyle oluyormuş ama erkeklerde de oluyor demek ki
Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin ve bizlere de hayırlı ana babalar olabilmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?