- 24 Şubat 2016
- 2.032
- 7.053
- 108
- 41
Adet bitimi yumurtlama(erken yumurtlama) olanlarda erkek oluyor bence çünkü genelde adet sonrası ilişkiler kız oluyor.ben yumurtlama kiti kullandım yani yum.anından eminim diyebilirim iş tuttuysaya kaldı artık 2subatta zorunlu kürtaj olmuştum vucut hazır olmayabilir kısmet mevlamneylerseguzeleylerInşallah
Erkek bebek için adetin hemen bitince ilişki diyorlardı ama bu dediğin daha mantıklı geldi
Hesaplar da tutarsa tabi
Adet bitimi yumurtlama(erken yumurtlama) olanlarda erkek oluyor bence çünkü genelde adet sonrası ilişkiler kız oluyor.ben yumurtlama kiti kullandım yani yum.anından eminim diyebilirim iş tuttuysaya kaldı artık 2subatta zorunlu kürtaj olmuştum vucut hazır olmayabilir kısmet mevlamneylerseguzeleyler
Hahaa bende kız hissediyorum nedenseÖğrendim bugün kızım olacak ama ben oğlan hissediyorum hayla nedense :)
Normalde 27mart yumoş gününüz olmalıydı bikac gün gecikme olmuş olabilir o günde tek ilişki ile erkek olmuş sagsalim,hayırlı doğum diliyorum size18 mart regl tarihim
29 mart ve 30 mart tek iliski.
Adet dongum 24 gunde bir
Doktor %80 erkek dedi
Bu durumda benim ne oluyo hanimlar
Normalde 27mart yumoş gününüz olmalıydı bikac gün gecikme olmuş olabilir o günde tek ilişki ile erkek olmuş sagsalim,hayırlı doğum diliyorum size
Nisan ayındaki reglin nezamandı döngüye göre hesaplamaliyizKızlar benimde adetim 26 mayıstı ama eşim mardinde görevliydi 8 haziranda geldi muhtemelen 8 haziranda oldu bebekte ne oluyo benimki buna göre
14.gün olmuş eğer 28 günse önceki reglin ile son reglin arası tam yum. gününe gelmiş erkek olma ihtimali yüksekNisan ayındaki reglin nezamandı döngüye göre hesaplamaliyiz
Kürtaj olduğun yada düşük yaptığın gün regl tarihi sayılıyor canım geçmiş olsun inşaallah bu gebeligin sağlıklı olur bende 2subatta kalp durması nedeniyle kürtaj oldum ben daha bu ay denedim tuttumu bilmiyorum24 günde bir oluyo ama nisanda adet olmadım düşük yapmıştım
Allahım bu evladını sağlıklı etsin inşaallah düsuk tarihine göre yum.8,9 a denk gelmiş ama biliyorsun düşük sonrasi iki regl sonrasi düzen ancak oturuyor yani önceside yum.olmuş olabilir benim hesap doğruysa erkek gb hayırlısı olsun sagsalim kucağına al inşaallah24 nisanda düşük yapmıştım ben canım ama not tutuyorum normalde 24 günde bir adet oluyorum
Benim düşüğüm bebeğim sorunlu olacakmış vücut algılamış ve kendi kendime bi müdahale olmadan yaptım düşüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?