Doğuma Hazırlık Bebeğin cinsiyetini ilişki tarihine göre tahmin etmek...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence bu konuyu aktiflestirmeliyiz yeni gebelik ler için ;)

Kızlar eğer yumurtlama tarihinizi ve ilişki tarihinizi biliyorsanız cinsiyeti tahmin edebilirsiniz, erkekteki xylerden yler dayanıksız ve hızlıymış, xler yavaş ama dayanıklıymış, eğer yumurtlama sonrası ilişkiden hamileyseniz bebeğiniz erkek, yumurtlama öncesi ilişkiden hamileyseniz bebeğiniz kız olacak, vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Anlamadım yumurtlama önce sonra nasıl oluyo mesela ben adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım cinsiyeti nedir :)

Eşimin teyzesi almanyada kadın doğumcu bize söylediği yum.gunu tek iliski ile erkek bebek %60,70 oranında tutuyor ordaki isteyen hastalarına uyguluyor,kız Îçin 3gun önce ve sık ilişki olmalı.Allah diledigine kız diledigine erkek evlat verir ama bu tedbiri bize öğreten rabbim takdir eylerse verir,tedbir kuldan takdir Allahtan,Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah
Beni aydinlatirmisiniz adetten somra kiz oncesinerkekmi anlayamadim arti bunyumurtlama olayi adet gormemi oluuor 🙏bende kiz ostiyorum hayirlisi olsun

Önce olmuş tam yumurta çatladığı gün de sonrası da 😁
Nasıl olacak şimdi

Back
X