WOMAN Nirvana Pro Üye 30 Mart 2009 14.296 64.062 Bugün 01:59 Konu Sahibi Nurdurusultan #81 Kizlar bence uzatmayin artik, cok cirkin konusmalar olmus, ayip yahu kac yasinda insanlarsiniz
labellevie Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 7.689 13.888 Bugün 02:05 Konu Sahibi Nurdurusultan #82 Meriy1 .!.: Konuyu okadar abarttiki ben kiz dogurmazsam kocam beni bosayacakmis bunlarla ugrasana kadar turkcemi gelisdirmeliymisim Genişletmek için tıkla... Ben şikayet ettim, bu kadar kavga etmeye gerek yok.
Meriy1 .!.: Konuyu okadar abarttiki ben kiz dogurmazsam kocam beni bosayacakmis bunlarla ugrasana kadar turkcemi gelisdirmeliymisim Genişletmek için tıkla... Ben şikayet ettim, bu kadar kavga etmeye gerek yok.
M Meriy1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 1.177 348 26 Bugün 02:05 Konu Sahibi Nurdurusultan #83 labellevie .!.: Ben şikayet ettim, bu kadar kavga etmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bende ettim ama oyle seyler soyluyorki cevap vermeden edemiyor insan yani ne dedigi belli deyil nerden saldiracagini sasirmis durumda
labellevie .!.: Ben şikayet ettim, bu kadar kavga etmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bende ettim ama oyle seyler soyluyorki cevap vermeden edemiyor insan yani ne dedigi belli deyil nerden saldiracagini sasirmis durumda
labellevie Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 7.689 13.888 Bugün 02:12 Konu Sahibi Nurdurusultan #84 Meriy1 .!.: Bende ettim ama oyle seyler soyluyorki cevap vermeden edemiyor insan yani ne dedigi belli deyil nerden saldiracagini sasirmis durumda Genişletmek için tıkla... Herkese saldırmış zaten, ya psikoloji bozulmuş yada hep böyle biriydi.
Meriy1 .!.: Bende ettim ama oyle seyler soyluyorki cevap vermeden edemiyor insan yani ne dedigi belli deyil nerden saldiracagini sasirmis durumda Genişletmek için tıkla... Herkese saldırmış zaten, ya psikoloji bozulmuş yada hep böyle biriydi.
M Meriy1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 1.177 348 26 Bugün 02:13 Konu Sahibi Nurdurusultan #85 labellevie .!.: Herkese saldırmış zaten, ya psikoloji bozulmuş yada hep böyle biriydi. Genişletmek için tıkla... Ya bilemiyorum ama bu sanki kendi huyu gibi yani ne desen saldiracak bişey buluyor her yazana satasiyor sanki hazir pusuda bekliyor gibi hali vardi ilk defa boyle biseyle karsilasdim sokdayim
labellevie .!.: Herkese saldırmış zaten, ya psikoloji bozulmuş yada hep böyle biriydi. Genişletmek için tıkla... Ya bilemiyorum ama bu sanki kendi huyu gibi yani ne desen saldiracak bişey buluyor her yazana satasiyor sanki hazir pusuda bekliyor gibi hali vardi ilk defa boyle biseyle karsilasdim sokdayim
mybiglove not giving a f*ck since '93 Pro Üye 22 Kasım 2020 6.298 88.802 Bugün 03:17 Konu Sahibi Nurdurusultan #86 Cocuk mu yetiştirecekler şimdi bu üslup ile