Bebeğin cinsiyeti değişir mi

Evet şımarıklık yapmayın. Duanı icinden et o zaman. Saçma sapan yerlere yazma.
kadinin mesajında bir sey yok ki. kizi oldugunu ogrenip "insallah degişir" dese elestirin ama kadin zaten olani benimsemis, sevmis, yazmis.
tupbebek suresinde oldugunuz icin hassas olabilirsiniz ama bu insanlarla bu sekilde konusacaginiz anlamina gelmiyor. herkesin dünyadaki sınavı farklidir. hic de simariklik degil yazdigi. ne guzel iki oglu varmis üçüncüsü kiz olmus. "iki oglum var üçüncüsü de erkek dediler, insallah degisir" deseydi şükürsüzlük olurdu

Ya yorumun icin gercekden tesekkur ederim konuyu oyle bir yere getirdiki sanki ben erkek olursa aldiricam yada senin dedigin gibi erkekmisde insallah aman deyissin nolur deyissin demisim gibi sacma sapan yerlere cekdi konuyu ayrica bu cocuguma tedaviyle ve dusuk bos gebelik ve kurtaj sonrasi kaldim sonucda allahdan ne gelse kabul ama insanin icinde illaki su olsa dedigi vardir istedigimiz olmadi diye isyanmi ettik aldirmayami kalkdik yani kimsenin haddi de deyil bu sekilde konusmak

Insallah kızdır demekle aynı bence. Böyle söylemler hoş mu? Allah herkesin gönlüne göre versin tabiki ama insallah degismez de denmez.

Hem ayrica bunun tüp bebek süreciyle ne alakası var?

Hem ayrica bunun tüp bebek süreciyle ne alakası var?
çünkü bu abartma seviyesinin bir sebebi olmalı. sizinkisi de muhtemelen bazi insanların kolayca ulastigi cocukta cinsiyet siparisi vermesi.
ama mesaj atan kişi boyle bir sey yazmamis. her annenin gönlünden geçen bir cinsiyet olabilir. bunda ne var ki? olana mutlu olmus, "insallah değismez" diyor. sizin de bebeğinize doktor "yuksek ihtimalle kiz" dediginde siz de hevesle elbiseler alip kız cocuk hayalleri kurarken "insallah degismez" diye dusunebilirsiniz. olani kabul etmek, benimsemekle şükürsüzlüğün ne alakasi var?

Hayatım bak ne güzel söyledin. Cinsiyet Sipariş vermesi diye. Konuyu anlamışsın ne demek istediğimi de kendinle çelişme lütfen.

Bu arada Siz hayırdır acaba ya? Benim hiç çocugumun olmadığı fikrine nerden vardınız? Ne kadar kötü bir kalbiniz var. Allah önce eşinizin sonra etrafinizdakilerin yardımcısı olsun.

Site kuralları dahilinde herkes özgürce fikrini söyleyebilir. Bakın özgürce bu kısım önemli. Yani siz neye yorum yapacağınızı kimseye sormuyorsunuz ya hani, kimse de size sormayacak. Burada anlaşalım.
Aynen sende benim fikrime saygı duycaksın. Ben de aksini iddia etmiyorum. Sorun nedir?

Bu arada Siz hayırdır acaba ya? Benim hiç çocugumun olmadığı fikrine nerden vardınız? Ne kadar kötü bir kalbiniz var. Allah önce eşinizin sonra etrafinizdakilerin yardımcısı olsun.
üc mesaj geriye gidince görülüyor.
kalbim neden kötü olsun? benim de cocugum yok:)
bu demek degildir ki geleyim ona buna sataşayim.
ayrica bana da doktor bir cinsiyet söylese ben de heveslenip içimde o cinsiyete dair hayaller oluşsa "ayy insallah degismez" derim
ne var bunda? simariklik bunun neresinde?
"ille de birine kizayim, kavga edeyim. catladim enerjimi atayim" dersen konu sahibine kiz:) ona da kiz denmis ama halihazirda bir kızı oldugu icin begenememis, degismesini umuyor. ona kizman olani kabul edene kizmandan daha evla

Site kuralları dahilinde herkes özgürce fikrini söyleyebilir. Bakın özgürce bu kısım önemli. Yani siz neye yorum yapacağınızı kimseye sormuyorsunuz ya hani, kimse de size sormayacak. Burada anlaşalım.
Ya bence ona bisey anlatmaya calismayin hala hakliymis gibi konusuyor surekli birilerine cemkirme havasi var yani ben onu anlayamadim

Hayatım bak ne güzel söyledin. Cinsiyet Sipariş vermesi diye. Konuyu anlamışsın ne demek istediğimi de kendinle çelişme lütfen.
Burada herkes sana abartıyorsun demişse bence bir düşünmen gerekir. Herkese kötü kalplisin vs yazıp biraz fazla yükselmişsin. Adalete çok önem veren biriyim ve kadına yaptığın yorum bana da fazla bir tepki gibi geldi. Hala da herkese ters gitmeye devam ediyorsun. Yazanların çoğu hamileyken ortamı bu kadar germeye ne gerek var. Herkesin Hormonlar tavan yapmış zaten bırakın lütfen basit şeylerden bu kadar laf söylemeyi,kalp kırmayı.

O isine gelmeyenin kalbini kotu ilan ediyor canim satasma bahanesi ariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…